Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Обама. Любитель малолітніх?

Зведеному брату Барака Обами відмовили у в'їзді до Великобританії через підозри в домаганнях до неповнолітніх Зведеному брату Барака Обами відмовили у в'їзді до Великобританії через підозри в домаганнях до неповнолітніх   Фото: Reuters   Москва

Фото: Reuters

Москва. 13 квітня. INTERFAX.RU - Зведеного брата президента США, кенійця Самсона Обамі відмовили у видачі британської візи в зв'язку з відкритим в його відношенні поліцейським розслідуванням. як повідомляє BBC , Африканський родич американського президента підозрюється в домаганнях до дівчатам-підліткам. Крім того, за деякими даними, він проживав на території Великобританії нелегально, а при затриманні назвався чужим ім'ям.

За даними BBC, Самсон Обама прямував до Вашингтона на інавгурацію свого знаменитого родича, по дорозі він планував провести кілька днів у Великобританії, для чого взяв квиток з пересадкою на Туманному Альбіоні. Однак співробітники британської імміграційної служби, які взяли на розгляд подані Обамою на візу документи, виявили, що деякі з них підроблені. Це спонукало їх на подальше розслідування - вони взяли у кенійця відбитки пальців, після чого з'ясувалося, що Самсон Обама підозрюється в домаганні неповнолітньої. Як заявив представник міністерства внутрішніх справ Великобританії, в зв'язку з цим Обама був допитаний, проте звинувачення йому пред'явлено не було.

Сам кенієць, який тримає невеликий магазин стільникових телефонів в передмісті Найробі, називає звинувачення в домаганні "абсолютною брехнею". У свою чергу, один з його родичів Самсона Обами так охарактеризував його: "Хоча він і неодружений, у нього є подруга. Він трохи плейбой, але не настільки, щоб приставати до 13-річним дівчаткам. Це немислимо".

Як повідомляється, батько Барака Обами - уродженець Кенії - приїхав в Штати вчитися, де він зустрів матір майбутнього президента. Коли Маленков Бараку було всього два роки, він повернувся до Кенії, де обзавівся ще трьома дружинами. Від цих шлюбів у нього народилися ще кілька синів і дочка, а сам він загинув в автокатастрофі в 1982 році.

Нагадаємо, що Самсон Обама - вже не перший родич американського президента, чиє ім'я виявилося пов'язано з порушенням закону. Так, у вересні минулого року з'ясувалося, що тітка Барака Обами - зведена сестра його батька - проживає на території США нелегально. В початку квітня 2009 року суд дозволив 56-річній Зейтуні Оніянго залишитися в Америці ще на рік. Планується, що питання про надання тітці президента дозволу на постійне проживання в країні буде розглянуто найближчим часом.

/ Інтерфакс /

Новости