Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Знаменитий спрей для особи з термальною водою Evian тепер в Україні! (ФОТО)

  1. ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як зволожити шкіру в офісі протягом дня?
  2. Чим так унікальний спрей для особи evian®?
  3. Спрей для обличчя evian® - незамінний засіб в щоденній процедурі догляду за шкірою

Гарна новина для прихильниць Evian - тепер водичку-спрей від легендарного виробника можна придбати в українських магазинах.

Перша складова програми догляду як за красою в цілому, так і за шкірою зокрема - це вода, яку ми п'ємо. Зволоження зсередини насичує шкіру здоровим сяйвом, воно незамінне, але часто має бути доповнене також зовнішнім зволоженням. Саме тому спрей для особи від Evian стане незамінним елементом щоденного догляду за шкірою . Ваша шкіра також жадає чистоти ...

Трохи історії: Коріння оповідання evian®

У 1789 році, граф Лезер, благородний дон з регіону Овернь у Франції, вирішив знайти спосіб полегшити свої страждання від хвороби нирок. Він подорожував по місту Евіан і пробував воду з джерела, що знаходиться в маєтку мсьє Каша. Він зазначив, що вода «неймовірно легко проходить» і мав намір пити її регулярно. Вода зцілила його. Лікар графа провів аналіз води і почав прописувати її пацієнтам в якості лікування. Новини швидко поширювалися і для того, щоб випробувати на собі ефект диво-води, почав збиратися натовп. Місто і знаходиться в ньому джерело стали знаменитими. "Термальне лікування" починалося прямо на місці. Воду використовували як для пиття, так і для прийняття ванн, для поліпшення здоров'я і підтримки молодості тіла і розуму.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як зволожити шкіру в офісі протягом дня?

Чим так унікальний спрей для особи evian®?

evian® Brumisateur® - це оригінальний спрей для особи, створений понад 50 років тому. У 1962 році, два фармацевта розробили спрей, здатний розпорошувати кілька міллліонов мікро-крапель натуральної мінеральної води evian®. Вперше в терапевтичних цілях воду використовували в дерматології, для лікування опіків.

Завдяки тому, що джерело ніколи не турбували і не порушували його цілісність, натуральна мінеральна вода evian® володіє унікальним мінеральним балансом, нейтральним рівнем pH, а також винятковою чистотою. Дерматологи підтверджують, що натуральна мінеральна вода evian® підходить для всіх типів шкіри, навіть для самої чутливої. Кожну секунду спрей створює вишукану серпанок, яка зволожує шкіру, а також насичує її незамінними мінералами.

Спрей для обличчя evian® - незамінний засіб в щоденній процедурі догляду за шкірою

+ Натуральне зволоження шкіри.

+ Виняткова, витончена серпанок Спрей для обличчя evian® зволожує, освіжає і тонізує шкіру протягом усього дня. Регулярне використання Спрей для обличчя evian® підвищує рівень зволоження шкіри аж до 16% * і дарує миттєве відчуття свіжості. Також сприяє відновленню водного балансу і пружності шкіри.

+ Влітку усуває відчуття печіння після перебування на сонці. Взимку, захищає шкіру від сухості через холоди.

+ Спрей для обличчя evian® можна використовувати де завгодно: в ванній, на пляжі, займаючись спортом, під час подорожей, або в офісі.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Експрес-рішення: як виглядати виспався і отдо хнувшей?

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як зволожити шкіру в офісі протягом дня?
Чим так унікальний спрей для особи evian®?
ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як зволожити шкіру в офісі протягом дня?
Чим так унікальний спрей для особи evian®?

Новости