Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

вода БОРОВА

  1. Що важливо знати про питну воду «БОРОВА»?
  2. Головний секрет питної води «БОРОВА»
  3. Що слід пам'ятати, коли вирішите замовити воду «БОРОВА»?
  4. На будь-які апетити і гаманці
  5. Вода «БОРОВА» в роздрібній мережі
  6. Час гроші!

Що важливо знати про питну воду «БОРОВА»?

Основою здорового і правильного способу життя є збалансоване харчування, фізичні навантаження і, звичайно ж, вживання достатньої кількості чистої питної води. При цьому дуже важливо, щоб вода, яку ми п'ємо, могла по праву називатися питною, тобто призначалася для безпечного і щоденного вживання в необмежених кількостях. Очищена вода вода широко використовується в нашій республіці. Однак споживач, перш ніж купити питну воду, повинен мати обґрунтовані докази про відповідному і незмінному її якості. Питна вода «БОРОВА», як і всі харчові продукти, проходить сувору систему сертифікації, яка б відповідала міжнародним стандартам якості. Про це говорить і привласнена їй категорія відповідності найсуворішим нормативам. Вода "БОРОВА" відповідає технічним вимогам нормативних правових актів: ТУ РБ 00966671.164-96, ТУ РБ 01797526.534-97, СТБ 1100-2007.

Головний секрет питної води «БОРОВА»

Наша вода добувається з свердловини глибиною 230 м на території санаторію «Борове». Розташування свердловини в сосновому лісі дозволяє захистити джерело від виробничих і сільськогосподарських забруднень, а також зробити питну воду «БОРОВА» воістину природного і найбільш екологічно чистою в усій республіці. Завдяки цьому вода не піддається ніякій обробці, крім звичайної механічної очистки. Більш того, в своєму складі вона практично не містить заліза, солей і інших хімічних речовин.

Що слід пам'ятати, коли вирішите замовити воду «БОРОВА»?

Весь процес виробництва води повністю автоматизований і виключає можливість контакту продукту з повітрям і втручання людини в процес виробництва. Ці фактори гарантують збереження унікальних природних властивостей води і забезпечують її екологічну чистоту.

На будь-які апетити і гаманці

Питну і мінеральну воду «БОРОВА» газовану і негазовану можна побачити на прилавках магазинів по всій республіці. Ми пропонуємо широкий асортимент пакувальної тари, як скляною, так і пластикової, який задовольнить навіть найдосвідченіших покупців. Але не тільки в магазинах можна знайти нашу воду: керівник, який цінує своїх працівників, завжди зможе замовити воду «БОРОВА» в офіс, господар ресторану, який відповідає за якість обслуговування в своєму закладі, купити воду оптом.

Вода «БОРОВА» в роздрібній мережі

Мінеральна і питна вода «БОРОВА», в тому числі бутильована обсягом 18,9 літрів завжди в асортименті в магазинах мережі «АМАТІСТА» державного підприємства «Беларусьторг».

Час гроші!

У сучасному ритмі життя часом не вистачає часу, щоб стежити за власним здоров'ям. У такій ситуації просто необхідно, щоб хтось міг подбати про вас і вашої сім'ї. Питна та мінеральна вода «БОРОВА» - це активна жива сила, яку створила сама природа. Досить просто замовити воду в Мінську і отримати відмінне джерело корисних елементів і життєвої енергії.

Промо-ролик про воду «БОРОВА»

Що важливо знати про питну воду «БОРОВА»?
Що важливо знати про питну воду «БОРОВА»?
Що слід пам'ятати, коли вирішите замовити воду «БОРОВА»?

Новости