Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Майамі: погода, температура води і що робити в січні? (Сезон 2019)

  1. Яка погода в січні в Майамі?
  2. Середня температура повітря і води
  3. Особливості погодних умов
  4. січневий відпочинок
  5. Плюси і мінуси
  6. Як одягатися і що взяти з собою?
  7. Що робити в місті в цьому місяці?
  8. Пляжний відпочинок
  9. Що можна побачити і як розважитися?
  10. Свята та фестивалі

Місто Майамі - популярне місце для відпочинку туристів з усього світу, який розташований на східному узбережжі півострова Флорида в США

Місто Майамі - популярне місце для відпочинку туристів з усього світу, який розташований на східному узбережжі півострова Флорида в США. Погода в січні в Майамі відрізняється теплотою.

Яка погода в січні в Майамі?

Яка погода в січні в Майамі

Завдяки тропічному мусонного клімату взимку тут практично не буває дощів, а середньодобова температура повітря не опускається нижче +23 градусів.

Середня температура повітря і води

У січні в Майамі стійко панує ясна і безхмарна погода. М'якому клімату сприяє проходить в Атлантичному океані Гольфстрім, а також розташування міста вздовж тропічного центру.

Середня січнева температура становить +24 градуси вдень і +18 градусів вночі. Вода в океані прогрівається до 25 градусів.

Особливості погодних умов

Січень вважається найхолоднішим місяцем в році. Однак нерідко погода дозволяє туристам засмагати і купатися в океані, без ризику захворіти.

опадів в січні на східному узбережжі майже не випадає. В середньому метеорологами нараховуються не більше двох дощових днів за місяць. Майже половина місяця абсолютно безхмарна і сонячна. Але можливе проходження холодного циклону обіцяє короткочасні дощі і навіть зливи. Вітер тут теплий і дме зі швидкістю до 5 м / c. Довжина світлового дня одинадцять годин, з яких шість - сонячні.

до змісту ↑

січневий відпочинок

січневий відпочинок

Незважаючи на те, що січень для місцевих холодний, зима в цих місцях вважається високим курортним сезоном.

Що таке Грін-карта США і як її отримати громадянину Російської Федерації, ви дізнаєтеся з наступної статті .

Плюси і мінуси

Перевагами відпочинку, безсумнівно, є велика кількість заходів, що проводяться в місцевих готелях, ресторанах і кафе. Чи не підведе і погода - в січні встановлюється найоптимальніша температура для прийняття сонячних ванн і купання в океані. Саме в січні тепле рух Гольфстріму створює максимально комфортні умови для відпочинку.

Перевагами також є велика кількість торгових центрів і бутиків, величезний вибір ресторанів, що пропонують страви різних кухонь. У місті пляжі з чистим піском і хвилею, яка залучає серфінгістів і любителів активного відпочинку. Крім цього, Майамі популярний в середовищі молодих музикантів, для яких виступ в місцевих фешенебельних ресторанах є честю і хорошим майданчиком для просування своєї творчості.

До недоліків відпочинку можна віднести лише його відносну недоступність для людей невисокого статку. Однак останнім часом відпочинок в Майамі стає все більш і більш доступним.

Крім цього, в Майамі, в порівнянні з Нью-Йорком , Практично немає пам'яток.

до змісту ↑

Як одягатися і що взяти з собою?

Як одягатися і що взяти з собою

Незважаючи на те, що в січні на східному узбережжі Флориди комфортна погода, подбайте про те, щоб у вашому багажі були:

  • Сонцезахисний крем;
  • Темні окуляри;
  • Панама або бейсболка;
  • Парасолька на випадок холодного атмосферного фронту.

Більш докладний список речей для пляжного відпочинку ви знайдете в цієї статті .

На можливі зміни в погодних умовах, крім легкого одягу і купальних костюмів, візьміть з собою легкий джемпер або вітровку. Для подорожей по місту візьміть зручне взуття, а для відвідування ресторанів - костюм і вечірню сукню. Для вечірок і дискотек вибирайте зручну, яскраву, але не викликає одяг.

до змісту ↑

Що робити в місті в цьому місяці?

Майамі - це територія свята в США , Де завжди можна знайти заняття до душі.

Пляжний відпочинок

Відомий своїми золотими пляжами і блакитною водою Майамі-Біч, всупереч поширеній думці, є передмістям самого міста, так званої місцевими жителями Гранд-Майамі.

На півдні п'ятимільйонного міста розташовуються знамениті пляжі. Густо вкриті вічнозеленими пальмами, ці пляжі створюють всі умови для розкішного і фешенебельного відпустки , Як для ділових груп, так і туристів подорожують всією сім'єю.

Прибережні кафе з запальними музичними ритмами, розкішні вілли і величезні готельні мережі - все це створює умови для бадьорого відпочинку та гарного настрою.

до змісту ↑

Що можна побачити і як розважитися?

Що можна побачити і як розважитися

Крім звичних для любителів пляжного відпочинку ресторанів і коктейль-барів, а також бутиків і торгових районів, Майамі пропонує своїм гостям кілька культурних об'єктів.

  1. Безперечний лідер в даному напрямку - Національний парк, один з найбільших в Сполучених Штатах .
  2. Тут же розташована село індіанців і крокодиляча ферма, розташована на місцевих болотах.
  3. Величезний вибір сувенірів ви знайдете в Майамі на кожному кроці. Читайте тут , Що привезти зі Сполучених Штатів Америки в подарунок.

  4. Неподалік розташований мис Канаверал - головний космодром Північної Америки, з якого відправляються в космічну далечінь шатли, супутники і безпілотні кораблі.
  5. Якщо ви маєте намір відвідати Маямі разом з дітьми - відвідайте місцевий зоопарк Metrozoo, що включає в себе океанаріум і розплідники для папуг і мавп.
  6. Багату колекцію шедеврів американського і європейського мистецтва пропонує стилізована під середньовічний замок Вілла Віскайя.
до змісту ↑

Свята та фестивалі

У Майамі-Біч розташований історичний район Арт-Деко, сам по собі пам'ятник американської архітектури. У січні, окрім новорічних свят, тут проходить відомий Арт-Деко-Вікенд. З усією країни сюди приїжджає величезна кількість знаменитих і тільки початківців художників, кулінарів і музикантів.

Цей грандіозний барвистий фестиваль проходить кожні треті вихідні січня кожен рік.

Майже півмільйона туристів наповнюють місто, щоб насолодитися шедеврами образотворчого мистецтва, спробувати вишукані страви та насолодитися приємною музикою.

Дивіться в цьому відео, яка погода в Майамі в січні:



Це цікаво:


Яка погода в січні в Майамі?
Що робити в місті в цьому місяці?
Яка погода в січні в Майамі?

Новости