Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У санаторії "Марціальні води" готуються до зміни керівництва

Новини. Суспільство

14:57, 13 Ноября 2017

14:57, 13 Ноября 2017

На комісії з власності в профспілках Карелії, яка відбулася 13 листопада, були озвучені прізвища можливих кандидатів на посаду керівника першого російського курорту.

Повноваження директора ТОВ "Санаторій" Марціальні води "Олександра Матієшина закінчуються 16 листопада. Він керує підприємством вже п'ять років. Питання про продовження його повноважень вирішують засновники - уряд Карелії, яка володіє 51 відсотком акцій, і Союз профспілок республіки (49 відсотків).

Стало відомо, що Олександр Матієшин готовий продовжити керівництво підприємством, так як, за його словами, "щиро дбає про його долю".

На посаду також претендує голова Союзу промисловців і підприємців Петрозаводська Сергій Авіша, який є засновником і директором ряду підприємств (свого часу він був генеральним директором Торгового дому "Карелія-Маркет").

Третім кандидатом став заступник начальника відділу по реалізації путівок в санаторій "Марціальні води" Ілля Філіпенко. Його кандидатуру офіційно висунув уряд в особі міністерства майнових і земельних відносин РК.

До нових кандидатів на посаду гендиректора "Марциальних вод" профлідери поки ставляться насторожено, так як практично з ними не знайомі. Що стосується фігури Матієшина, то до нього у профспілкової сторони є серйозні нарікання, зокрема, з питання розподілу прибутку санаторію. До того ж в "Марціальні водах" триває прокурорська перевірка, і лише за її результатами засновник в особі профспілки зможе визначитися - підтримати нинішнього директора чи ні. Однак, нагадаємо, часу для роздумів у засновників трохи, повноваження Матієшина закінчуються через три дні.

У підсумку члени комісії вирішили рекомендувати голові Спілки організацій профспілок РК Іллі Косенкову провести консультації з другим засновником - урядом - і отримати відповідь на питання: чому урядова сторона не підтримує кандидатуру Олександра Матієшина. Потім це питання запропоновано винести на розширене засідання президії Спілки профспілок РК за участю представника уряду Карелії.

А ви знали? У нас є свій телеграм-канал.
Все головне - тут: #stolicaonego

Новини по темі


А ви знали?

Новости