Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Погода в Бодрумі

  1. Бодрум погода зараз і прогноз на кілька днів
  2. Бодрум середнє значення температури
  3. Бодрум погода по місяцях

Погода в Бодрумі представлена ​​на поточний день, а також дан прогноз погоди в Бодрумі на три дні вперед. Нижче ви знайдете графік погоди в Бодрумі по місяцях за останній рік, а також середню температуру в Бодрумі на кожен місяць.

Бодрум погода зараз і прогноз на кілька днів


Літо в Бодрумі - час «високий Літо в Бодрумі - час «високий    ого сезону », особливо з липня і до середини вересня ого сезону », особливо з липня і до середини вересня. Денна температура може досягати + 40 ° C, але постійний прохолодний вітер з боку Егейського моря допомагає переносити спеку і освіжає вечорами.
Навесні і восени погода в Бодрумі залишається сонячної, а температура тримається близько + 20 ° C. Це час ідеально підходить для піших прогулянок і відвідування визначних пам'яток. У квітні і травні повітря наповнене пахощами квітучих мигдальних і цитрусових садів, однак, температура води в морі комфортніше для купання в жовтні і листопаді.
Зима, особливо її початок - сезон дощів і непередбачуваною для Бодрума погоди. У Бодрумі в цей час зливи несподівано змінюються сонцем, а середньодобова температура цілком може бути нижче +10 градусів.


Погода в Бодрумі сьогодні і по місяцях

ЗАРАЗ


Бодрум середнє значення температури

You need to upgrade your Flash Player


Бодрум погода по місяцях

температура вдень температура вночі Погода в Бодрумі в січні + 10 ° C + 7 ° C Погода в Бодрумі в лютому + 13 ° C + 10 ° C Погода в Бодрумі в березні + 16 ° C + 12 ° C Погода в Бодрумі в квітні +20 ° C + 15 ° C Погода в Бодрумі в травні + 23 ° C + 19 ° C Погода в Бодрумі в червні + 27 ° C + 24 ° C Погода в Бодрумі в липні + 32 ° C + 28 ° C Погода в Бодрумі в серпні + 32 ° C + 26 ° C Погода в Бодрумі в вересні + 29 ° C + 22 ° C Погода в Бодрумі в жовтні + 23 ° C + 16 ° C Погода в Бодрумі в листопаді + 18 ° C + 12 ° C Погода в Бодрумі в грудні + 12 ° C + 7 ° C
Натисніть тут, щоб подивитися погоду в інших містах Туреччини

Новости