Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Мінеральна вода Фьюджі (FIUGGI) з Італії з доставкою

  1. «Фьюджи» - дбайлива профілактика та ефективне лікування сечокам'яної хвороби
  2. Оздоровите кожну клітинку вашого тіла
  3. Як пити мінеральну воду Fiuggi
  4. До замовлення - 1 клік

«Фьюджи» (Fiuggi) - мінеральна лікувальна вода родом з однойменного містечка в Італії

«Фьюджи» (Fiuggi) - мінеральна лікувальна вода родом з однойменного містечка в Італії. Прозоре гірське повітря, квітучі поля, родючі виноградники і оливкові гаї - такий заповідний куточок природи, відомий на весь світ своїми термальними джерелами. Випробуйте цілющу силу мінеральної води «Фьюджи» не виходячи з дому!

Лікування класу «преміум»

Вперше мінеральні джерела «Фьюджи» згадуються в ватиканських архівах за 1200 рік. Сам Папа Римський Боніфацій VIII пив води «Фьюджи» в лікувальних цілях. Джерела допомогли легендарному скульптору Мікеланджело впоратися з недугою і закінчити роботу над Сікстинської капелою. В термальні курорти довгий час були вхожі лише аристократи, фінансисти і впливові політики. Сьогодні ж вода Fiuggi доступна всім, хто піклується про своє здоров'я.

«Фьюджи» - дбайлива профілактика та ефективне лікування сечокам'яної хвороби

Вода «Фьюджи» має збалансований мінеральний склад і містить особливі органічні молекули з групи фульвікових і гумусових кислот, які гальмують кристалізацію оксалату кальцію. Завдяки цьому лікувальна вода Fiuggi ефективно бореться з відкладеннями солей і каменів в нирках, подагру, хворобами суглобів і зайвою вагою.

Цей факт був наочно підтверджено експериментом, проведеним римським університетом La Sapienza. Кальцій-оксалатний камінь вагою 100 мг був поміщений в колбу, заповнену водою «Фьюджи». За 2 тижні вага каменю скоротився на 30%, а через місяць зрощення повністю розчинився.

За 2 тижні вага каменю скоротився на 30%, а через місяць зрощення повністю розчинився

Оздоровите кожну клітинку вашого тіла

Мінеральна негазована вода Fiuggi:

  • - має сечогінну дію,
  • - прискорює метаболізм,
  • - відновлює водно-сольовий обмін,
  • - сприяє виведенню шлаків з організму,
  • - попереджає загострення хвороб,
  • - підвищує життєвий тонус.


Також вода «Фьюджи» очищає шкіру, повертає силу і блиск волоссю, і тому користується величезною популярністю серед європейок. Люди, що ведуть активний спосіб життя, відзначають підвищення тонусу організму і швидке відновлення після важкої фізичної активності.

Як пити мінеральну воду Fiuggi

Якщо у вас немає проблем з травленням, серцем або тиском, то ви можете пити воду «Фьюджи» щодня. Кількість води поступово збільшують з 1-2 склянок до 1-2 літрів в день. Завдяки низькому вмісту солей кальцію, магнію і натрію вода Fiuggi має м'який, приємний смак.

Якщо ви плануєте пити воду в лікувальних цілях, рекомендуємо вам погодити питну схему з лікуючим лікарем.

Якщо ви плануєте пити воду в лікувальних цілях, рекомендуємо вам погодити питну схему з лікуючим лікарем

До замовлення - 1 клік

Замовляйте воду Fiuggi від 1 упаковки в нашому інтернет-магазині, і ми доставимо її по Москві і області в зручний для вас час.

Декларація про відповідність на мінеральну воду «Фьюджи»

Новости