Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бутильована питна вода "Узольская". Замовлення і доставка води в офіс і додому. Постачання води в р Нижній Новгород і область (831) 413-64-06!

Рідина, яка тече з-під крана, часто дуже складно назвати водою. Саме тому сьогодні дуже актуальною є проблема питної води. Вирішити це питання можна двома способами: купити спеціальний фільтр або оформити замовлення бутильованої води в офіс або на будинок.

Живий називається тільки та вода, яка зберегла правильну структуру і не піддавалася агресивного впливу зовнішнього середовища. Цим вимогам відповідає питна вода "Узольская". Наша компанія готова виконати доставку бутильованої води живої, видобуток якої здійснюється на глибині понад 60 метрів.


Питна вода "Узольская" - це екологічний чистий продукт, який клієнти отримують в первозданному складі. Наша компанія не використовує фільтрацію і інші способи обробки. Завдяки цьому, ми гарантуємо високу якість продукції і підтверджуємо статус чесного і надійного постачальника.

Оформити доставку питної води додому або в офіс можна по телефону 413-64-06. Також ви можете залишити заявку на сайті онлайн (натиснувши кнопку). Менеджери нашої компанії оперативно зв'яжуться з вами, з'ясують зручний для вас графік доставки, а також нагадають про необхідність поповнити запаси. Доставка на будинок або в офіс буде виконана на наступний день після подачі заявки або день в день. Представники нашої компанії піднімуть воду на будь-який поверх.

Доставка нашої продукції здійснюється відповідно до умов підписаного договору. Додатково ми також докладаємо всі необхідні документи. Після оформлення ви зможете скористатися такими перевагами:

  • своєчасним поповненням запасів;
  • економією на установці дорогих фільтруючих пристроїв;
  • відсутністю необхідності боротися з такою побутовою проблемою, як накип.

Оформити покупку можна з понеділка по п'ятницю. Ми працюємо з 8:00 до 17:00. Доставка здійснюється в будні дні з 6:00 до 17:00 і в суботу за графіком. Якщо ви сьогодні подає заявку - вже завтра буде виконана доставка в будь-який зручний для вас час.

  • Клієнти, які проживають в нижній частині міста, можуть розраховувати на приїзд нашого представника день в день за умови подачі заявки до 9:00.
  • Клієнти, які проживають у верхній частині міста, можуть розраховувати на приїзд нашого представника день в день за умови подачі заявки до 10:00.

Зв'яжіться з нами по телефону 413-64-06 і дізнайтеся більше про переваги наших послуг!

Новости