Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Реєстрація на літак: за скільки починається, коли закінчується

фото yughotel.ru

Багатьох цікавить питання: за скільки часу потрібно бути в аеропорту до вильоту, коли закінчується реєстрація на літак. "Рідне місто" розповість, як правильно розрахувати час до реєстрації на рейс.

Реєстрація на внутрішні рейси

Для пасажирів на внутрішніх авіалініях реєстрація рейсу починається в терміналі внутрішніх повітряних ліній за 1,5-2 години (в залежності від типу повітряного судна) і закінчується за 40 хвилин до часу вильоту.

При цьому пасажири бізнес-класу проходять реєстрацію на окремих стійках або позачергово.

Реєстрація на міжнародні рейси

Для пасажирів на міжнародних авіалініях реєстрація рейсу починається в терміналі міжнародного повітряного сполучення за 2,5-3 години (в залежності від типу повітряного судна) для того, щоб було достатньо часу для проходження паспортного і митного контролю. Реєстрація закінчується за 40 хвилин до часу вильоту.

Онлайн-реєстрація на рейси авіакомпаній

Послуга дозволяє зареєструватися на рейс безпосередньо на сайті авіакомпанії, обраної пасажиром для перельоту за маршрутом, і до прибуття в аеропорт вибрати місце в салоні повітряного судна. Для того, щоб скористатися даною послугою, необхідно мати доступ в Інтернет і можливість роздрукувати посадковий талон. З роздрукованим посадковим талоном пасажиру необхідно завчасно прибути в аеропорт для проходження всіх предполітних формальностей (в т.ч. контролю безпеки, реєстрації та оформлення багажу) і посадки в літак. Доступ до послуги онлайн-реєстрація здійснюється на офіційному сайті авіакомпанії.

Послугами онлайн-реєстрації при вильоті з аеропорту Волгограда можуть скористатися пасажири авіакомпаній «Сибір», «РусЛайн» і «Аерофлот».

Коли закінчується реєстрація на літак

Пам'ятайте, що реєстрація пасажирів та оформлення багажу закінчуються за 40 хвилин до вильоту рейсу за розкладом. На сайтах авіакомпанії може бути зазначено, що посадка на рейс закінчується за 15 хвилин до часу відправлення рейсу, проте дана інформація є актуальною виключно для аеропортів, обладнаних телескопічними трапами.

При онлайн-реєстрації пропуск пасажирів в зону передпольотного огляду припиняється за 25 хвилин до вильоту рейсу за розкладом.

Новости