Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Заради luxury весілля року у Владивостоці без дозволу перекрили набережну

Набережна перекрита на час весілля. Фото: РИА PrimaMedia

Грандіозна "Піоновий весілля", яка відбулася 15 липня на острові Російському у Владивостоці і наробила багато шуму в ЗМІ та соціальних мережах завдяки участі в ній шоуменів Михайла Галустяна і Лєри Кудрявцевої, а також виконавців Григорія Лепса і Томаса Н'евергріна, викликала питання у відвідувачів міській набережній в бухті Аякс. Під час приватного пишного торжества, оціненого експертами в суму близько 30 млн рублів, громадську набережну перекритті парканом, охорона нікого не пускала уздовж узбережжя, а співробітники поліції дивилися на це, не роблячи ніяких дій. У мерії РІА PrimaMedia повідомили, що ніяких дозволів на обмеження не давалося, представники кафе "Поліна", де і проходило торжество, відзначають, що не мають відношення до виставлених леєрах.

Набережна бухти Аякс, як і значна частина ландшафтно-паркової зони, є муніципальної територією. Це одне з улюблених місць відпочинку городян, уздовж протяжної набережній з фонтанами і водоспадами часто гуляють з колясками, катаються на велосипедах і роликах. Але в день, коли одружилися дочка відомого бізнесмена з Уссурійська і не відомий широкому загалу прикордонник, частина набережної - кілька десятків метрів - виявилася перекрита. У секційних огорож браво несли службу охоронці, і всім спраглим до прогулянок уздовж моря, але не мають запрошення на весілля, доводилося робити досить значний гак, щоб потрапити з одного кінця набережній в інший.

Набережна перекрита на час весілля

Огорожі по периметру "весілля". Фото: РИА PrimaMedia

Фото: РИА PrimaMedia

Огорожі по периметру "весілля". Фото: РИА PrimaMedia

Фото: РИА PrimaMedia

Огорожі по периметру "весілля". Фото: РИА PrimaMedia

Фото: РИА PrimaMedia

Огорожі по периметру "весілля". Фото: РИА PrimaMedia

Як вдалося з'ясувати, в адміністрацію Владивостока дійсно зверталися організатори luxury-весілля, але лише з повідомленням про облаштування на газоні шатра і сцени для виступу. Але ось дозволів на перекриття набережній, або навіть невеликої ділянки, не давалося. Про які-небудь обмеження доступу до місця відпочинку мерію ніхто не повідомляв.

Представники кафе, де проходило торжество, підкреслили, що взагалі не були в курсі того, що обмеження виставлені не просто по периметру кафе, але і захопили частину загальнодоступної набережній. Вони поспішили "відхреститися" і від перекриттів, і від охоронців. "У нас взагалі працює всього один охоронець, він не причетний до жодних огорож. Охорону забезпечували замовники заходи, мабуть, вони і встановлювали огорожі", - зазначив адміністратор кафе.

На думку юристів, справа з перекриттям набережній могло б отримати продовження лише, якби хтось із пішоходів обурився того, що його не пропускають на міську територію, і викликав би поліцію. У даній ситуації правоохоронні органи були б змушені розібратися в ситуації і дати оцінку діям осіб, що встановив перешкоду. Однак ніхто з відпочивальників, обурених перекриттям, в цей вечір в поліцію не дзвонив. Більш того, співробітники поліції весь час перебували поруч, але не реагували на те, що шматок набережної перекритий під проведення весілля.


Відпочиваючому на набережній стало погано, але допомогу йому надали не медики, які обслуговують весілля, а викликані співробітники швидкої. Фото: РИА PrimaMedia

Нагадаємо, "Піоновий весілля" проходила в закритому режимі на набережній в бухті Аякс. На острів Російський приїхали сотні гостей, в тому числі, зірки шоу-бізнесу - Михайло Галустян, Лера Кудрявцева, Григорій Лепс і датський співак Томас Н'евергрін. Розмах торжества гості запам'ятали на свої телефони, активно викладаючи фото зі свята в Instagram.

ПОСИЛАННЯ З ТЕМИ:

Перші фотографії з "весілля року" у Владивостоці з'явилися в мережі

Галустян, Кудрявцева і Лепс приїхали до Владивостока вести таємничу luxury весілля

Новости