Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Гонконг, Гонконг-Хайнань і інші, купити готовий тур

  1. Тури в Гонконг з Москви
  2. Тури в Гонконг з Санкт-Петербурга
  3. Тури в Гонконг з Владивостока
  4. Тури в Гонконг з Іркутська
  5. Тури в Гонконг з Києва
  6. Тури в Гонконг з Астани і Алмати
  7. Комбіновані тури в Гонконг (екскурсії + відпочинок на морі)
  8. Тури Хайнань - Гонконг
  9. Тури Філіппіни - Гонконг
  10. Тури Пекін - Санья - Гонконг
  11. Тури Сінгапур - Гонконг
  12. Тури Гонконг + Балі
  13. Круїзи з відвідуванням Гонконгу
  14. замість висновку

Наші постійні читачі, побачивши тему статті, напевно, дуже здивувалися, адже пишемо ми в основному про самостійні подорожі і як їх організовувати, тому тема «Тури в Гонконг» якось зовсім не про нас і не про наш туристичний проект. Але ми вирішили ризикнути і проаналізувати, що пропонують туроператори, і наскільки це дорожче самостійно організованого відпочинку в Гонконзі. Забігаючи наперед скажемо, що тури в Гонконг як і раніше не дуже нас приваблюють, але дещо цікаве для себе ми все ж знайшли. Це абсолютно приголомшливі варіанти круїзів з Гонконгу і в один з них обов'язково при нагоді вирушимо, адже такий вид відпочинку для нас буде новим досвідом. А поки повернемося до турам і подивимося, які туроператори продають тури в Гонконг, яка на них ціна, ну і, звичайно ж, подивимося ми не тільки на Москву, але і на регіони, і навіть міста найближчого зарубіжжя. Наші постійні читачі, побачивши тему статті, напевно, дуже здивувалися, адже пишемо ми в основному про самостійні подорожі і як їх організовувати, тому тема «Тури в Гонконг» якось зовсім не про нас і не про наш туристичний проект

Тури в Гонконг

Тури в Гонконг з Москви

Здавалося б, готові тури в Гонконг - це дуже зручно, але ми виявили, що зручних сайтів-агрегаторів для пошуку турів просто немає. Немає такого сервісу, який би дозволив тобі швидко і без головного болю знайти хороший і, головне, дешевий тур. Доводиться шукати туроператорів по Гонконгу, і фактично їх менеджер робить за ваші гроші то, що ви можете вдома зробити самостійно. При цьому агентств вкрай мало. Як правило, в турах в Гонконг з Москви переліт здійснюється регулярними авіалініями (Аерофлот), а готель коштує стільки ж, скільки на booking або agoda. Які ж туроператори відправляють мандрівників в Гонконг з Москви за допомогою туристичних путівок? Ми знайшли кілька найпопулярніших:

  • TezTour пропонує готель South China Hotel 3 * зі сніданком на 6 днів на двох за ціною від 1500 $ за всіх. Тур можна купити на сайті туроператора або спробувати відловити палаюче пропозицію на сайті onlinetours.ru .
  • DSBW Tours пропонує туристичну програму «Незвичайний Гонконг» (в якому навіть придумають для вас екскурсійну програму) від 799 $ з людини, але в ціну путівки в Гонконг не включені авіапереліт, страховка від невиїзду і збір.

Тури в Гонконг з Москви

Повторимося, що самі ми вважаємо за краще самостійну організацію поїздки, але перший варіант, дійсно, дуже вигідний, якщо все так добре, як обіцяє туроператор.

Тури в Гонконг з Санкт-Петербурга

Туроператори Санкт-Петербурга, які працюють з Гонконгом, як правило, пропонують туристам путівки з вильотом з Москви. Причому турист сам вирішує, як йому добиратися до столиці і скільки це буде коштувати. Але є варіанти з трансфером Санкт-Петербург - Гонконг - Санкт-Петербург. Вибирати теж особливо нема з чого, о пів на компаній, в які ми подзвонили, нам запропонували путівки від компанії Tez Tour:

  • Для порівняння, той же готель, що і в турах з Москви - готель South China Hotel 3 * зі сніданком на 6 днів на двох за ціною від 1900 $ за всіх. Тур можна купити на сайті туроператора або спробувати відловити палаюче пропозицію на сайті onlinetours.ru .
  • Екскурсійний Гонконг з Санкт-Петербурга без урахування вартості перельоту обійдеться від 600-800 $ з людини

Тури в Гонконг з Санкт-Петербурга

Тури в Гонконг з Владивостока

У теорії, дешеві тури в Гонконг повинні бути з міст, де на регулярній основі є прямі рейси. І вже якщо шукати бюджетні варіанти відправиться відпочивати в Гонконг, то з Владивостока. Простий пошук в Гуглі показав, що, дійсно, при бажанні можна знайти досить непогані варіанти турів з Владивостока в Гонконг. Наприклад, тур на 4 дні можна купити від $ 500 з людини. У вартість включено готель, трансфер і екскурсійна програма, окремо доведеться доплатити за авіапереліт, страховку і депозит в готелі.

Тури в Гонконг з Іркутська

З турами в Гонконг з Іркутська виходить абсолютно незрозуміла історія - з одного боку кілька разів на тиждень є прямі рейси, але ціна на тури перевищує всі розумні і не дуже межі. Жителям Іркутська часто дешевше купити квиток до Москви і вибрати тур Москва-Гонконг, ніж шукати варіанти з рідного міста. Так, наприклад, Tez Tour пропонує заплатити за п'ять днів в Гонконзі майже $ 3000 за двох. Купити тур можна на сайті туроператора або спробувати відловити хорошу знижку на onlinetours.ru .

ru

Тури в Гонконг з Іркутська

Тури в Гонконг з Києва

Можна сказати, що жителям Києва пощастило - досить багато туристичних агентств пропонують готові тури в Гонконг з української столиці. Ціни стартують від $ 700 з людини за 7 днів, у вартість включено готель і переліт зі стикуванням в Москві або в Пекіні. Є навіть агентства, які беруть на себе організацію не тільки відпочинку, але і відряджень. Наприклад, якщо ви хочете злітати на якусь галузеву виставку, то можна звернутися до них, і вони зберуть вам індивідуальний тур з урахуванням ваших побажань, а також виберуть готель, який буде розташований близько до виставкового центру.

Наприклад, якщо ви хочете злітати на якусь галузеву виставку, то можна звернутися до них, і вони зберуть вам індивідуальний тур з урахуванням ваших побажань, а також виберуть готель, який буде розташований близько до виставкового центру

Тури з Києва в Гонконг

Тури в Гонконг з Астани і Алмати

Тури в Гонконг з Казахстану

Комбіновані тури в Гонконг (екскурсії + відпочинок на морі)

Незважаючи на зростаючу популярність Гонконгу, як туристичного напрямку, тури в Гонконг з метою побачити тільки одне місто все ще рідкість, і як правило, туристи воліють комбіновані тури. В цьому випадку тур зазвичай включає 1-3 дні в Гонконзі, і ще 10 днів на пляжі на Хайнані або Філіппінах, або в екскурсійному турі по материковому Китаю. Треба сказати, що це відмінний варіант, якщо ви бронюєте весь маршрут самостійно або за справу беруться професіонали своєї справи. Останні років 7 ми не користуємося послугами тур агентів, вважаючи за краще організовувати весь процес самостійно, але були часи, коли ми зверталися до фахівців. Тут неперевершеними майстрами в організації комбінованих турів по Азії особисто для нас є агентство China Travel (щоб нас не звинуватили в рекламі, ми спеціально не будемо наводити посилання на їх сайт, допитливий читач погуглити і відразу знайде). Є кілька відносно стандартних варіантів комбінованих турів:

  • Гонконг - Хайнань
  • Гонконг - Пекін - Шанхай
  • Гонконг - Філіппіни
  • І інші варіанти, наприклад, Хайнань - Гонконг - Пекін

Тури Хайнань - Гонконг

Тури Хайнань - Гонконг

Як правило, тур Гонконг-Хайнань включає в себе 11 днів на китайському острові і 2 дні в знаменитому місті. Ціни на такі тури стартують від $ 1500 з людини і включають в себе: авіаквитки по всьому маршруту (Москва-Гонконг-Москва і Гонконг-Санья-Гонконг), групову візу в Китай, проживання в готелях, транспортне обслуговування, медичну страховку та іноді екскурсійне обслуговування .

Тури Філіппіни - Гонконг

Ще один популярний варіант комбінованих турів в Гонконг - це об'єднання з Філіппінами. Самостійні мандрівники, зазвичай влаштовують собі довгий маршрут з відвідуванням купи філіппінських островів, а ось пакетні туристи обмежуються якимось одним, наприклад, островом Себу. Ціна за такий тур досить висока - від $ 2500 з людини (за умови розміщення в п'ятизіркових готелях). До речі, якщо бронювати все самим, то ціна буде суттєво нижче, правда варто врахувати, що в такому варіанті туру на Гонконг відводиться п'ять днів.

Тури Пекін - Санья - Гонконг

Приблизно в $ 1800-2000 з людини обійдеться комбінований тур з відвідуванням Пекіна і відпочинком на морі. Відмінний варіант, хто хоче отримати максимум емоцій. Адже за 15 днів відпустки ви проведете 4 дня в Пекіні (побачите знаменитий Заборонене місто, Велику Китайську стіну , річний імператорський палац і ще безліч інших визначних пам'яток Пекіна), 8 днів зможете присвятити відпочинку на морі на острові Санья, а потім ще 2 дні в Гонконзі (третій день - виліт до Москви). Відмінна насичена програма, а й ціна за неї досить висока. Зверніть увагу, що у вартість програми не включено витрати на переліт: Москва - Пекін - Гонконг - Москва і індивідуальна віза в Китай.

Тури Сінгапур - Гонконг

Останні пару років стає популярний тур по мегаполісам Гонконг - Сінгапур, так що таїти, ми самі регулярно подумуємо організувати собі подібний відпустку, але поки все впирається у величезні витрати, так як обидва міста досить дорогі. Ціни на тури «Гонконг-Сінгапур» стартують від $ 2000 з людини без обліку перельоту. Всього програма розрахована на 7-8 днів, але особисто ми вважаємо, що це дуже-дуже мало, якщо ми самі все-таки зберемося в подібний тріп, то це буде по два тижні в кожному місті.

Тури Гонконг + Балі

Можна поєднати відвідування Гонконгу з відпочинком на райському індонезійському острові Балі . Ціни на такий тур стартують з позначки $ 2500 з людини, у вартість входить все, крім візи в Індонезію. Програма досить велика - 4 дня в Гонконзі і 9 днів на Балі. В Індонезії ніякої екскурсійної програми не передбачено, а ось в Гонконзі туристам пропонується відвідати екскурсію на Пік Вікторія, бухту Repulse Bay і рибальське село Абердін.

Круїзи з відвідуванням Гонконгу

Ми вже писали на самому початку, що для нас справжнім відкриттям стали круїзи з відвідуванням Гонконгу, нам настільки сподобалися ідея круїзу з Гонконгу, що ми всерйоз задумуємося над тим, щоб самим спробувати такий вид відпочинку. Ми ще ніколи не плавали в круїз, і нам здається, що це буде дуже цікаво. Варіантів дуже багато, їх можна пошукати на сайтах круїзних компаній або в туристичних агентствах. Ми дивилися варіанти на сайті Dreamlines , Ті, що нам дуже подобаються - стоять дуже дорого, а короткі тури Гонконг - Тайвань - Японія поки викликають питання. Тому що незрозуміло, що можна подивитися в Тайбеї за 7 годин, а в Окінаві за 6, хіба що зачекініться і поставити фотку в інстраграм, що був в Японії. Але, мабуть, круїзи такий вид відпочинку, що найкраще його пробувати десь в Карибському морі. З того, що нам сподобалося:

З того, що нам сподобалося:

Круїзи в Гонконг

замість висновку

Ми не втомлюємося повторювати, що Гонконг - досить дорога країна і зовсім не пакетне напрямок для туристів. Незважаючи на те, що більшість туристичних агентств з легкістю збере вам індивідуальний тур в Гонконг з будь-якого міста, ми рекомендуємо весь процес зробити самостійно. По-перше, ви заощадите собі гроші, по-друге, зможете вивчити країну перед тим, як в неї відправитися, адже при виборі готелю ви будете дивитися не тільки на ціну, але і на місце розташування, щоб було зручно добиратися до потрібних вам місць. Загалом, ми за самостійні подорожі, а тури нехай будуть в Туреччину і Єгипет. 🙂

Поділитися "Тури і круїзи в Гонконг"

Тури і круїзи в Гонконг 2015-04-21T08: 08: 43 + 03: 00 Natalya 'Poznamka'

Ваc також можуть зацікавити ці публікації

Які ж туроператори відправляють мандрівників в Гонконг з Москви за допомогою туристичних путівок?

Новости