Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Салат з печінкою і грибами "Принцеса на горошині" ⋆ Готуємо смачно, красиво і по-домашньому!

  1. Буде потрібно:
  2. Як приготувати салат з відвареної печінкою і смаженими грибами:

Якщо Ви готуєтеся до майбутнього свята і підшукуєте смачний і ситний салат, ймовірно цей рецепт доведеться Вам за смаком. Сьогодні ми будемо готувати листковий салат «Принцеса на горошині» з печінкою і смаженими грибами. Склад салату не зовсім звичайний, адже досить рідко салати готуються з додаванням печінки, звичайно, крім одного з найсмачніших салатів «Обжорка» , Де часто замість відвареного м'яса додається відварна печінку.

Цей рецепт салату досить давно живе в нашій сім'ї, він також є одним з найсмачніших і улюблених, але знову ж таки, я повторюся, що такі салати готуються не часто або в зовсім невеликих кількостях, щоб приготоване було з'їдено за раз ... Але сьогодні моя матуся постаралася і приготувала салат дуже об'ємний, на великому блюді, виклавши його гіркою, а не в звичайному салатник або вазі. Я впевнена, що знайдуться любителі печінки і смажених грибів, які дуже захочуть приготувати цей салат і він стане також Вашим козирем на святковому столі. Цей рецепт салату досить давно живе в нашій сім'ї, він також є одним з найсмачніших і улюблених, але знову ж таки, я повторюся, що такі салати готуються не часто або в зовсім невеликих кількостях, щоб приготоване було з'їдено за раз

Буде потрібно:

  • Печінка куряча (або будь-яка інша) - 400 гр.
  • Куряче філе відварне - 300-400 гр.
  • Гриби (шампіньйони) - 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 шт.
  • Сир твердий - 120-150 гр.
  • Яйця варені - 4-5 шт.
  • майонез
  • Олія - ​​для смаження грибів і цибулі
  • Горошок консервований - для прикраси салату
  • Сіль, перець чорний мелений
  • Зелень - для прикраси салату

Як приготувати салат з відвареної печінкою і смаженими грибами:

Печінка і куряче філе потрібно відварити до готовності злегка присолити. Також відварюємо яйця і даємо добре охолонути. Гриби смажимо на олії з додаванням ріпчастої цибулі до готовності. Сіль і перець додаємо за смаком. Звичайно, за бажанням можна печінку обсмажити, але краще і корисніше використовувати відварну печінку. Дуже люблю я цей салат готувати з яловичої печінки, тоді її я ріжу тонкою соломкою або дрібними кубиками. Салат з курячою печінкою виходить більш м'яким і ніжним.

Першим шаром викладаємо нарізану печінку, змащену невеликою кількістю майонезу.

Другим шаром укладаємо нарізане куряче філе і також робимо сіточку з майонезу.

Третім шаром викладаємо на м'ясну складову смажені гриби з цибулею. Майонезом промазуємо за бажанням, а можна цей шар не змащувати зовсім.

Четвертим шаром йде тертий на тертці твердий сир і знову сіточка з майонезу.

П'ятим шаром викладаємо терті яйця і зверху добре промазуємо майонезом.

Залишається тільки прикрасити наш салат консервованим горошком. Адже салат наш називається «Принцеса на горошині», ну схоже адже? Чи не правда? Цей салат неодмінно стане прикрасою Вашого святкового застілля! Я впевнена на всі сто відсотків!

Приємного всім апетиту бажає Світлана і моя домашня kulinarochka2013.ru!

Як приготувати смачний і незвичайний салат «Гніздо глухаря» - ви знайдете в моєму рецепті з фото Як приготувати смачний і незвичайний   салат «Гніздо глухаря»   - ви знайдете в моєму рецепті з фото

Адже салат наш називається «Принцеса на горошині», ну схоже адже?
Чи не правда?

Новости