Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Риба в сухарях

  1. Інгредієнти для риби в сухарях:
  2. Приготування риби в сухарях:

Нещодавно я писав, що страх як хочеться риби

Нещодавно я писав, що страх як хочеться риби. Купив, поклав її розморожувати і раптом побачив у хлібниці цілий батон. Далі було прийнято блискавичне рішення: насушити сухарів, перемелених і насмажити риби в сухарях. Тим більше, я так ще не робив.

Інгредієнти для риби в сухарях:

філе м'ясистої риби без дрібних кісток (у мене тріска)

мука

яйце

рослинне масло для смаження

перець і інші спеції за смаком

сіль

Приготування риби в сухарях:

Вибираємо вид риби без дрібних кісточок, на ваш смак. Філе краще зробити самостійно. Особисто я знайшов постачальника, що продає хороше філе тріски (це рідкість у наш час). Ріжемо м'якоть на порційні шматочки. Вивалюємо кожен шматочок у борошні. У борошно я додаю солі більше звичайного, щоб риба просолилася. Спеції. Цього разу це були червоний і чорний перець.

Вмочуємо шматочок у збитому яйці. Його теж солимо і заправляємо спеціями. Паніруємо в сухарях.

Я відразу панірую всю рибу або кілька шматочків, щоб відразу їх смажити. Замість сухарів можна використовувати висівки, манну крупу, подрібнити кукурудзяну крупу, придумати якісь свої варіанти. У випадку з паніруванням, експерименти часто бувають вдалими, читачі сайту часто про це пишуть. Подібні приклади, часто мотивують мене приготувати гарне блюдо по-новому. Наприклад я смажив мойву в манки . Далі можна готувати рибу різними способами. Влітку я рекомендую взяти паніровані шматочки з собою і засмажити над вугіллям за допомогою решітки.

Я, звичайно, посмажив рибу на сковороді. На гарнір у мене були просто свіжі овочі. Смачного!!!

Новости