Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де за межами Праги можна пограти в гольф, смачно поїсти і спробувати найкраще чеське пиво

Коли ми в редакції вирішували, що порадити вам для літніх поїздок, найчастіше виникало назва «Колковна Карлштейн» - ресторан поруч з великим полем для гольфу і з чудовим видом на замок Карлштейн, який відноситься до одних з найбільш красивих місць в Чеській Республіці. Якщо до цього ще додати відмінну кухню і відоме у всьому світі пиво Pilsner Urquell, не залишиться сумнівів, що цей ресторан потрібно обов'язково відвідати. Тому наша редакція туди вирушила.

Прямо скажемо, немає нічого кращого, коли ви пройшли двадцять сім лунок і сидите на терасі ресторану «Колковна Карлштейн», в руці у вас келих з охолодженим пивом Pilsner Urquell, покритий росою, як трава на полі для гольфу рано вранці, і ви дивитеся через це яскраво-зелене поле для гольфу на величний, старовинний замок Карлштейн. А тим часом на кухні шеф-кухар готує для вас шедевр, повний аромату і смаку. І тут ви розумієте, що саме заради таких моментів варто жити ...

«Колковна Карлштейн», куди ми вирушили з редакцією, нас, одним словом, вразила.

«Колковна Карлштейн», куди ми вирушили з редакцією, нас, одним словом, вразила

Першокласний сервіс і доброзичлива атмосфера.

ресторан «Колковна Карлштейн» знаходиться всього в 30 км на захід від Праги в містечку Белеч. Він входить у велику міжнародну мережу ресторанів «Колковна Рестаранс» (Kolkovna Restaurants), яка представлена ​​в Празі, Брно, Братиславі, Карлштейне і в найбільшому місті Казахстану Алмати.

Всі ресторани «Колковна» вам відразу ж сподобаються своїм затишком минулих років, що контрастує з чеської сучасних, першокласним сервісом і доброзичливою атмосферою, завдяки якій ви відразу ж відчуєте себе тут бажаним гостем.

Всі ресторани «Колковна» вам відразу ж сподобаються своїм затишком минулих років, що контрастує з чеської сучасних, першокласним сервісом і доброзичливою атмосферою, завдяки якій ви відразу ж відчуєте себе тут бажаним гостем

Ідеальне місце для поїздки з друзями або родиною.

«Колковна Карлштейн», однак, відрізняється ще дечим. Цей ресторан знаходиться в чарівному місці поряд із знаменитим замком Карлштейн і сусідить з «Гольф Резорт Карлштейн» - великим полем для гольфу з 27 лунками, яке вважається одним з кращих полів в Чеській Республіці. Це ідеальне місце для проведення часу не тільки з сім'єю, але і з друзями або колегами, з якими ви зможете зіграти тут партію в гольф або влаштувати турнір.

Майстерно розливають пиво Pilsner Urquell

Але найбільше ресторани «Колковна Ресторанс» пишаються видатною чеською кухнею і професійно розливається чеським пивом з репутацією в усьому світі - Pilsner Urquell. Місцеві бармени подадуть вам е той світлий лагер з приголомшливою кремовою піною, так що ви навряд чи зможете обмежитися тільки одним келихом. Ми в цьому самі переконалися, коли відвідали ресторан «Колковна Карлштейн» .

Ми в цьому самі переконалися, коли відвідали ресторан   «Колковна Карлштейн»

Страви - просто казка. І великі порції!

В меню запропоновані традиційні страви чеської кухні з сучасним трактуванням ой, їх доповнюють салати і страви міжнародної кухні.

Наш вибір припав на Тартар Колковна з яловичої вирізки, запечену гусячу ніжку з червоною капустою і тертим картофлем і біфштекс на грилі з картоплею і перцевим соусом. Також ми всі разом спробували на закуску карпаччо з вирізки.

Варто визнати, що настільки добре подані і смачні страви ми не їли дуже давно - великі порції, ніжне, соковите м'ясо і все зі свіжих продуктів.

Відмінне місце для корпоративних заходів та весіль

Частиною ресторану «Колковна Карлштейн» є просторий салон, який підійде і для вечірки, і для програми на цілий день, наприклад, для проведення навчання або презентації. В цілому ресторан розрахований на 160 гостей, що робить його прекрасним місцем для весіль або корпоративних заходів . Надається ресторанне обслуговування протягом всього дня: сніданок, обід і вечірній гриль або раут.

Надається ресторанне обслуговування протягом всього дня: сніданок, обід і вечірній гриль або раут

Тож не дивно, що ресторан «Колковна Карлштейн» раді ю т стільки людей. І ми до них приєднуємося. Обов'язково відвідайте ресторан «Колковна Карлштейн».

Детальну інформацію ви знайдете на сайті тут

на правах реклами

Новости