Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де смачно поїсти в Лос Анджелесі і скільки це коштує. Особистий досвід.

  1. Дуже смачні бургери в Umami Burger
  2. Німецький ресторан в Лос Анджелесі - Red Lion Tavern
  3. Бар "Edendale" в Silver Lake
  4. Ресторан Cliff's Edge
  5. Культовий заклад в Санта-Моніці "Father's Office"
  6. Закусочна в Санта Моніці "Urth Caffe"
  7. Кращий ресторан в Малібу - "The Old Place"
  8. Як знайти бюджетне житло в Лос-Анджелесі
  9. Зняти апартаменти в Лос-Анджелесі
  10. Як купити дешевий аваібілет в Лос-Анджелесі
  11. Оренда автомобіля в Лос-Анджелесі
  12. Раджу також почитати:

Місця в яких харчуються місцеві і про які вам ніхто більше не розповість, найсмачніші бургери і пиво, м'ясо і риба, при цьому ніяких протиріч між поняттями бюджетно і смачно. Допомагаємо розібратися і вибираємо кращі з сотень закладів Лос-Анджелеса і передмість. Відповідаємо на найголовніше питання для багатьох - А скільки це все коштує?

Жити як місцеві і харчуватися як місцеві - мало не кожен другий мандрівник закликає до цього. У поїздці по США у нас це знову вийшло завдяки нашим друзям Олегу і Анюти, які живуть в Лос-Анджелесі більше 20 років. Величезне вам спасибі за правильні місця і смачну їжу. Не завжди виходило понад бюджетно, але завжди смачно і якісно.

Зупинюся на всіх місцях, в яких ми їли і пили в Лос-Анджелесі . Думаю, знадобиться, тому що ніякої Trip Advisor не допоможе розібратися в закладах цього величезного і суперечливого в усіх відношеннях мегаполісу.

Практично всі місця - типово американські, за винятком одного німецького пабу. Всі заклади перераховані в хронологічному порядку, так як ми їх відвідували.

Дуже смачні бургери в Umami Burger

www.umamiburger.com

www.umamiburger.com/locations/#losfeliz

com/locations/#losfeliz

Вінтажну оформлення, мінімум витрат на інтер'єр і мало не найсмачніші бургери, частка булки тут мінімальна, акцент на вміст. Випадково потрапив сюди відвідувач обов'язково повернеться, а завсідники кафе - місцеві жителі Лос Анджелеса. Туристів тут немає зовсім, а ми потрапили сюди так само як і в усі наступні закладу тільки завдяки нашим друзям, які живуть в Лос Анджелесі.

Туристів тут немає зовсім, а ми потрапили сюди так само як і в усі наступні закладу тільки завдяки нашим друзям, які живуть в Лос Анджелесі

Після прочитання статті, у вас теж з'явився шанс поїсти смачно і недорого. Недорого - це приблизно 40-50 доларів на двох, включаючи по одному келиху пива.

Німецький ресторан в Лос Анджелесі - Red Lion Tavern

www.redliontavern.net

Німецький ресторан - мало не єдиний виняток в нашому гастрономічному спектрі. Місце настільки популярне в Лос Анджелесі, що потрапити сюди у вихідний день ввечері практично нереально, краще забронювати.

Атмосфера справжнього мюнхенській пивній, в меню ковбаски, сосиски, кисла капуста і пиво. Дуже смачно.

Ми жили в районі South Virgil Ave. , А цей ресторан знаходився недалеко від нас в районі Silver Lake. Там же поруч чудове озеро з доріжками для прогулянок і панорамою міста.
Це місце вечорами вважається питним закладом, тому носите з собою ID (документ, що підтверджує що вам вже виповнився 21 рік). Його обов'язково попросять при вході, навіть якщо ви виглядаєте на всі 70, не має значення. Такий закон. А раптом ви зробили пластичну операцію.

Середній чек приблизно 50-70 доларів на двох Середній чек приблизно 50-70 доларів на двох.

Бар "Edendale" в Silver Lake

www.theedendale.com

У цьому ж районі Silver Lake знаходиться традиційне питний заклад для Америки Edendale. Туристи рвуться в основному на бульвар Sunset - там дорожче і туристично. Тут те ж саме, але трохи дешевше і автентичні. З напоїв спробуйте Мескала (Mezkal) - це сільська текіла з запахом диму, ціна одного дринка (50 мг) - 12-15 доларів.

З напоїв спробуйте Мескала (Mezkal) - це сільська текіла з запахом диму, ціна одного дринка (50 мг) - 12-15 доларів

Ресторан Cliff's Edge

Той же район Silver Lake - бар і ресторан, про їжу нічого не скажу, але для вечірнього дринка приємне містечко. Тусуються в основному місцеві. Ціни такі ж як і в Edendale.

www.cliffsedgecafe.com

com

Культовий заклад в Санта-Моніці "Father's Office"

Ми його називали Папа'с офіс - культове місце в Санта Моніці, а будучи в Лос Анжелесі в Санта Моніку потрібно їхати в будь-якому випадку. Після прогулянки і пляжу - ідеальне місце для обіду або вечері. Тут також дуже багато місцевих, заклад знаходиться в деякому віддаленні від місцевого Променада. Туристи є, але в пропорції 1 до 8 (за спостереженнями), тільки самі просунуті. Тут дуже смачні бургери, навіть смачніше ніж в Umami (см.начало статті). Увечері у вихідні дні шалено багато людей. На вході все той же контроль на наявність ID, незалежно від того як ти виглядаєш, запитують навіть у старезних старих (не жарт).

Середній чек на двох з напоями - 70 доларів

www.fathersoffice.com

Закусочна в Санта Моніці "Urth Caffe"

www.urthcaffe.com

Якщо просто недорого перекусити сендвічами з тунцем або легкий салат з риби, мису або морепродуктів - вам сюди. Ідеальне бюджетне місце в Санта Моніці. Ми витратили всього 25 баксів на двох.

Кращий ресторан в Малібу - "The Old Place"

www.oldplacecornell.com

Чи не найкраща корчма в горах Малібу (офіційно район називається Agoura Hills).

Будучи в Лос Анжелесі в Малібу варто з'їздити подивитися дікубю природу, океан, будинки на палях уздовж берега і помилуватися прибоєм. Увечері можна запланувати хайк (пішохідна прогулянка) в гори Малібу, приблизно на півтори - дві години. А після Хайка відразу ж до місцевого ресторану в горах. Дуже мало відоме місце для туристів, попередньо бронювати обов'язково. Наші друзі називають це місце колибі за дерев'яний інтер'єр, атмосферу і смачну місцеву їжу. В меню меч риба приготовлена ​​в печі, стейки, реберця і інша смакота.

Ціни середні, стейк наприклад коштує всього 18 доларів, порівняйте з дорогими ресторанами Лос Анжелеса, в яких стейк обійдеться в 50 баксів. Ціни середні, стейк наприклад коштує всього 18 доларів, порівняйте з дорогими ресторанами Лос Анжелеса, в яких стейк обійдеться в 50 баксів

Будете в цьому місці передавайте привіт шеф кухарю Ніку від гостей з Києва. Дуже контактний і комунікабельний хлопець. Готує як Бог. Будете в цьому місці передавайте привіт шеф кухарю Ніку від гостей з Києва

В The Old Place приходять ті, хто втомився від бургерів або просто хоче поїсти і випити місцевого вина. Вино можна купити і принести з собою, корк-фі коштує 10 доларів. Поруч дуже затишний винний магазин і дегустаційний зал - Cornell Winery and Tasting Room (www.cornellwinery.com)

Вина як каліфорнійські так і інші, асортимент радує око. Ціни правильні - від 7 доларів і вище, цілком пристойні вина можна купити за 15-30 доларів за пляшку. Вина як каліфорнійські так і інші, асортимент радує око Середній чек на двох з пляшкою вина і чайовими - 70-80 доларів США

Як знайти бюджетне житло в Лос-Анджелесі

Дешеве житло або готелі в Лос Анджелесі можна знайти через систему бронювання Hotels Combined (Room Guru) , Сервіс, яким я користуюся сам. Переваги сервісу в тому, що він порівнює ціни десятків систем бронювання - вам залишається вибирати найкращу пропозицію. У кожній статті або звіті я даю посилання на готелі в яких я зупинявся і які мені сподобалися.

Зняти апартаменти в Лос-Анджелесі

Більше 800 пропозицій житла в Лос-Анджелесі пропонує Booking.com - Los Andgelos

Як купити дешевий аваібілет в Лос-Анджелесі

Авіаквиток з Києва можна купити безпосередньо на сайті авіакомпаній або знайти кращі пропозиції по напрямку Київ-Лос Анджелес на зібранні aviasales . Сервіс пропонує найбільш вигідні пропозиції - нам залишається вибрати краще за ціною, часу вильоту або авіакомпанії.

Оренда автомобіля в Лос-Анджелесі

Rentalcars.com - досить вибрати країну і місто в якому потрібен автомобіль. Далі вибираєте машинку і, наприклад, легко і невимушено катаєтеся по Каліфорнії так само як це робили ми.

Раджу також почитати:

8 речей які не повинні дивувати туриста з Європи в подорож по США

Гранд Каньйон: територія краси

Кращі місця в яких можна спробувати тапас в Барселоні

Як смачно і бюджетно поїсти в подорож

Відповідаємо на найголовніше питання для багатьох - А скільки це все коштує?

Новости