Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де поїсти в Тулі?

  1. Кафе «PRANZO»
  2. Кафетерій «Два пекаря»
  3. Мережа ресторанів-піцерій «Томато»

Хеллоу 🙂

Я тут цілий тиждень була відсутня в місті з поважної причини, а й в робочих відрядженнях життя не стоїть на місці і матеріал для блогу збирається сам собою.

Сьогодні я хочу вам розповісти про трьох закладах міста-героя Тули, в яких можна недорого і смачно поїсти. Оскільки «недорого» і «смачно» поняття відносні, то уточнюю - середній чек 300-350 руб, «смакоту» оцінюю сама.

У загальному і цілому, для економ-подорожей є одне правило - «комплексні обіди або бізнес-ланчі - наше все». Як правило, подібні пропозиції є в кафе, розташованих в бізнес-центрах, в будні дні. Середня вартість бізнес-ланчу 200 руб. Також рекомендую попередньо отсматрівать розділ «Ресторани» на Тріпадвізоре . Ви хоча б зрозумієте «на місцевості».

Кафе «PRANZO»

Спеціально кафе Pranzo ми не вибирали, просто зайшли в першу-ліпшу в центрі міста заклад (вул. Леніна 12). З меню можна ознайомитися за посиланням - http://pranzotula.ru . Я спробувала теплий салат з яловичиною і грибний суп-пюре. Оформленням страв і смаком залишилася задоволена. На обслуговування теж поскаржитися не можу, страви подавалися швидко. Офіціант пропонував скуштувати десерт, але ми дружно від нього відмовилися і просто замовили чайничок чаю.

У цього кафе є істотний недолік - запах. Приміщення підвальне і буквально в кожному кутку працює аератор, розпилюючи терпко-солодкий аромат у величезних кількостях. Якщо ви чуйно ставитеся до сторонніх запахів, то краще зупиніть свій вибір на іншому закладі.

Кафетерій «Два пекаря»

І сюди ми теж завернули випадково. Йшли повз, зголодніли і заглянули 🙂

Для мене завжди хорошим знаком є ​​повна посадка в кафе і велика кількість молоді. Вибір їжі не особливо великий - салати, кілька видів супів, пельмені, локшина вок ... А ось десертів величезна кількість. Швидше, це кав'ярня з елементами нормальної їжі)). Мені сподобалася атмосфера - великі панорамні вікна, невеликі столики, все просто, але зі смаком.

Замовляти їжу і розплачуватися потрібно на касі, а сам замовлення приносить офіціант. Локшина вок з куркою була дуже непогана.

Кафе розташовується за адресою: Тула, пр. Червоноармійський 4. Сайт закладу я не знайшла, тому даю посилання на Тріпадвізор .

Сайт закладу я не знайшла, тому даю посилання на   Тріпадвізор

Тут я теж зауважу невеликий мінусики. Столи протирають не зовсім свіжої ганчіркою, але вас врятують вологі освіжаючі серветки)). Особисто у мене вони завжди з собою.

Мережа ресторанів-піцерій «Томато»

Що мені сподобалося, так це те, що мережа досить велика і ресторани присутні не тільки в Тулі, але і в області: Новомосковськ, Єфремов, Вузлова, Щекино, Олексин. Є філії в Калузі і Рязані. У «Томато» я обідала двічі - в м Вузлова і Олексин. Інтер'єр приємний, ціни середні, обслуговування відносно швидке.

Так вийшло, що досвіду було два: вдалий і не дуже. З вдалого - сирний супчик, смажена картопля і фреш. З невдалого - вінегрет з опеньками і вуха по-скандинавськи. На мій смак вуха була жірновато, а в вінегреті жорсткі овочі.

У будь-якому випадку, закладу я б поставила високу оцінку. Коли ти приходиш в мережевий ресторан, то заздалегідь знаєш яке меню і рівень цін на тебе чекають. У нас в Нижньому Новгороді, наприклад, немає подібної мережі громадського харчування.

У нас в Нижньому Новгороді, наприклад, немає подібної мережі громадського харчування

З меню ресторану можна ознайомитися за посиланням - http://www.tomato-pizza.ru , А я прикріплений лише кілька сторінок. Хто-небудь помітить помилку? 🙂

🙂

Оскільки я не замовляла «друге», а тільки суп, салат і напій, чек вийшов більш-менш розумним - 380 руб. Якщо ваші гастрономічні здібності вище моїх, то і чек буде вище 🙂

Тема їжі в подорожах актуальна завжди. Дуже не хочеться залишати в кафе-ресторанах великі суми грошей, а й економити на всьому підряд немає ніякого бажання. Їжа це задоволення, атмосфера і сприйняття міста.

Наостанок порадую вас позитивним фото з ресторану «Петро Петрович». Він теж знаходиться в Тулі, але вже не підходить під опис «недорого». Ціни там вище середнього, до того ж «Петро Петрович» досить пафосне заклад.

Ех! Коли-небудь і я навчуся робити смачні наливки і буду ось також красиво їх оформляти.

А як ви вирішуєте питання харчування в поїздках? Готуєтеся заздалегідь або просто покладаєтеся на долю і інтуїцію?

Оксана + 1,2 кг з відрядження))

Хто-небудь помітить помилку?
А як ви вирішуєте питання харчування в поїздках?
Готуєтеся заздалегідь або просто покладаєтеся на долю і інтуїцію?

Новости