Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як смачно приготувати кольорову капусту

  1. складові

Капусту в нашій родині обожнюють і старі й малі: білокачанну, брюссельську, брокколі, але особливо - кольорову. І нехай вона не така популярна, проте кольорова капуста перевершує звичну нам білокачанну або пекінка за всіма показниками! Велика кількість вітамінів і мікроелементів роблять її дуже корисною, а вміння правильно приготувати страву на основі такої капусти розкриє її незвичайні смакові якості найкращим чином.

Велика кількість вітамінів і мікроелементів роблять її дуже корисною, а вміння правильно приготувати страву на основі такої капусти розкриє її незвичайні смакові якості найкращим чином

Котлети з цвітної капусти від «Так Просто!» Неодмінно здивують тебе чудовим смаком, незвичайною подачею, але головне - своїми поживними якостями. Скуштувавши такі апетитні дієтичні котлетки раз, домашні будуть вимагати їх постійно. Записуй рецепт!

складові

  • 1 качан цвітної капусти
  • 100 г твердого сиру
  • 1 цибулина
  • 2 яйця
  • 10 ст. л. панірувальних сухарів
  • 200 г борошна
  • сіль, перець за смаком
  • рослинне масло для смаження

Готується таке дивовижне блюдо так само просто, як звична нам капуста в яйці і сухарях , Але подається вельми і вельми цікаво - у вигляді апетитного і пишного шніцеля, схожого на м'ясний, але без крихти м'яса!

Готувати кольорову капусту таким незвичайним, але дуже простим способом - одне задоволення. З кількості інгредієнтів, зазначених в рецепті, вийде 4-5 ситних капустяних котлет , Які можна подавати як самостійне блюдо, доповнивши вершковим або часниковим соусом. Одним словом, смакота!

Якщо тобі сподобався цей класний рецепт, обов'язково поділися нею з друзями на Facebook.

Автор статті

Христина Миронюк

Прихильниця живопису, особливо Моне і Клімта. Обожнює кіно, цінує музику на вінілі. Архітектура і скульптура - то, що надихає допитливу особистість цілодобово! Христина займається вивченням цифрових технологій для протезування в стоматології. Дівчина вибирає мінімалізм і простоту як в інтер'єрі, так і в житті. Надихаючий гірський вид і книга «Двадцять тисяч льє під водою» Жюля Верна - ось що потрібно для щастя нашому чарівному автору!

Новости