Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

IELTS, TOEFL, GMAT і GRE, де краще готуватися до тестів

підготовка до вступу

Те, що не розпочато сьогодні - не закінчити завтра.

Йоганн Вольфганг Гете

«Не думай про навчання зверхньо», - так, перефразовуючи відому пісню з не менше легендарного фільму про військовий розвідник можна визначити основну формулу тайм-менеджменту при підготовці до вступних іспитів в закордонні вузи. Головними інструментами для досягнення наміченої мети є час, правильно обраний варіант підготовки і навіть країна, де викладаються спеціальні програми. Що стосується часу, практика показує, що в програші опиняються ті, хто любить відкладати підготовку до іспитів «на потім». Починати процес активної підготовки краще не менше, ніж за 1,5-2 роки до передбачуваного надходження. А щоб ваш шлях до університету не обернувся «помилкою резидента», ми розповімо, де найкраще можна підготуватися до основних типів міжнародних іспитів.

Якщо ви намірилися надходити на англомовні програми зарубіжних вузів, не обійтися без офіційного підтвердження ваших знань англійської мови. Причому практично кожен навчальний заклад сам визначає прохідні бали по кожному з міжнародних тестів, тому потрібно заздалегідь з'ясувати, який тест необхідний для вступу до обраного ВНЗ і скільки балів потрібно набрати для вступу.

За IELTSом до Великобританії

Багато британських, ірландські та австралійські вузи серед вступних документів принципово хочуть бачити тільки результати IELTS. Більш того, починаючи з 2014 р сертифікати TOEFL не приймаються при отриманні довгострокової студентської візи до Великобританії. Тому, якщо ви хочете стати студентом, наприклад, британського вузу, IELTS - це саме ваш варіант. Крім того, результати цього стандартизованого тесту визнають університети або коледжі Канади, Австралії, США і Нової Зеландії і ще 140 країн, в тому числі Західної Європи. Цей тест необхідний не тільки для освіти за кордоном, але і для отримання робочої візи або ВНЖ. За даними минулого року, в світі більше трьох мільйонів чоловік пройшли тест IELTS, що зробило його рекордсменів серед міжнародних систем оцінювання. Сьогодні 10000 компаній у всьому світі, включаючи вищі навчальні заклади, роботодавців і імміграційні органи, приймають сертифікат IELTS. Це британська методика вимірювання навичок в 4-х ключових компетенціях - розмова, аудіювання, читання та письмо.

Найкраще готуватися до IELTS на його «історичній батьківщині», адже цей тест заснований на британському варіанті англійської. Однак перш ніж починати підготовку до іспиту IELTS, варто об'єктивно зважити свої сили. Вирушати на навчання до Англії варто в тому випадку, якщо ваші знання англійської від intermediate і вище. У всій Великобританії безліч лінгвістичних шкіл мають в своєму арсеналі підготовчі програми IELTS Academic. Ми хочемо акцентувати вашу увагу на наступних перспективних варіантах.

«Чисто англійська школа» Regent Oxford

Щопонеділка в красивому особняку вікторіанського стилю, розташованому в оточенні мальовничого англійського саду в самому університетському місті Оксфорді, приступають до підготовчих занять по здачі IELTS нові групи студентів.

І хоча зовнішній антураж школи відповідає зовнішності старовинної Англії, всередині класи обладнані за останнім словом техніки. Школа має комп'ютерні класи, відео-кабінет, мовну лабораторію, бібліотеку і інтернет-кафе. Затишні класи невеликих розмірів вміщають 6-12 учнів.

Той факт, що школа розташована дуже близько до центру самого університетського міста Англії, теж має велике значення. Як відзначають самі студенти, місто буквально просочений історією, і дух академічного досконалості відбивається в культурі самої школи. Учні часто коментують, що унікальна академічна атмосфера надихає їх на успіхи в навчанні.

Школа в Оксфорді є частиною британської мережі мовних центрів Regent English Language Training . Всі 6 шкіл цієї мережі мають акредитацію Британської ради.

Щоб підготуватися до ELTS, пропонується на вибір два види програм:

Підготовча (Exam Preparation). Цей курс включає 25 уроків на тиждень власне з англійської мови. Крім того, додатково містить 5 годин занять з підготовки до здачі іспиту і 5 годин розвитку екзаменаційних навичок, плюс один індивідуальний коучинг.

Зробити навчання більш інтенсивним можна, вибравши комбіновану програму (Combination programme). У цьому типі програми додається 5 додаткових індивідуальних сесій з викладачем. Це більш персоналізований варіант, що дозволяє зосередитися на області, в якій студенту потрібна додаткова допомога.

У тій і іншій програмі учні практикують виконання завдань, які можуть бути на іспиті.

За бажанням можна також визначити тижневий темп вивчення, вибравши версію з 15, 20 або 25 занять.

Мінімальна тривалість курсу - від 2 тижнів. Найбільша - 52 тижні.

Після занять учні грають у футбол, катаються на плоскодонках, здійснюють екскурсії по Оксфорду, знайомляться з університетом і його музеями, відвідують Лондон, Кембридж, Амстердам і Брюгге, Лох-Несс, Стоунхендж та інші місцеві пам'ятки.

З Регент Оксфорд ви отримаєте більше, ніж просто навички англійської мови. Ви отримаєте стратегію, з яку ви повинні досягти успіху на іспиті.

Лондон (Грінвіч), Брайтон, або Оксфорд?

Який би з цих міст ви не вибрали для навчання в міжнародній мовній школі Oxford International , Всюди вас чекають яскраві і просторі, обладнані сучасною технікою класи зі спокійною і доброзичливою атмосферою.

Сфокусувавшись на іспиті IELTS, ви зможете підвищити свої знання англійської мови з 5.5 до 7.5. На уроках студенти будуть також практикувати і розвивати навички, необхідні для проходження тесту. За тривалістю навчання можна вибирати з варіантів від 1-4 тижнів до 24 тижнів і більше. Рекомендується цей курс протягом не менше 5-6 тижнів.

Екзаменаційні програми зосереджені на мовних навичках, необхідних для проходження тесту IELTS з урахуванням всіх вимог акредитованих органів.

Підвищена увага приділяється усвідомленню завдань іспиту і розробці стратегій, що дозволяють успішно впоратися із завданнями, плюс практиці в умовах іспиту.

Щоб вчитися ефективно, важливо, щоб ви займалися на правильному рівні з учнями аналогічних здібностей. Початковий рівень для навчання - В2 і вище.

За прогнозами викладачів школи, більшість учнів перейдуть на наступний рівень після 12 тижнів навчання, якщо вони навчаються мінімум 15 годин в тиждень. Якщо ви виберете більш інтенсивний курс, прогрес буде швидше, тому при виборі курсу варто керуватися тим, наскільки швидко і як далеко ви хочете прогресувати під час навчання.

Який вибір за інтенсивністю підготовки пропонують в британських кампусах школи?

Клас Годинники Часовий період занять Зміст тижневого курсу IELTS 20 15 9.00-12.15 20 уроків по 45 хвилин підготовки до тесту IELTS 30 22,5 9.00-14.30 20 * 45 хв. занять з підготовки до тесту плюс 10 * 45 хв. загальних уроків занять англійською мовою

Всі центри мовного концерну мають акредитацію Британської Ради, що є показником високого рівня викладання. При цьому Oxford International пропонує високоякісне навчання за доступною ціною.

Позаурочні заходи включають відвідування Британського музею, Музею науки, Національної галереї, Ешмолеанского музею мистецтва і археології та інших пам'яток обраного регіону.

Студенти школи можуть побувати на кращих театральних постановках на сценічних майданчиках лондонського Вест-Енду або театрі Шекспіра «Глобус», включаючи знамениті «Король Лев», «Привид опери» та інші.

Любителі спорту в залежності від пори року можуть поборотися в пейнтбол, футбол, пляжний волейбол або покататися на ковзанах.

За TOEFL - в Америку!

Американські вузи віддають перевагу TOEFL. Сертифікати цієї системи оцінювання для іноземців служать офіційним підтвердженням рівня володіння англійською мовою при зарахуванні до університетів і коледжів, проходження стажування, МВА або влаштуванні на роботу. Система тестування створена і курується правовласником Educational Testing Service, США. Як і у випадку з IELTS, найбільш ефективно можна підготуватися до цього тесту в місці його створення, тому що TOEFL оцінює американський діалект англійської мови. Залежно від вимог вузу, прохідні бали можуть становити від 61 до 100. Максимальний бал -120. На відміну від свого британського «колеги», TOEFL зазвичай здається в електронному вигляді, і ця версія має назву TOEFL iBT.

За партою з видом на Манхеттен

Найбільшим американським постачальником тестування TOEFL iBT є мовна школа ELS . Філії центру знаходяться в 50 регіонах США і інших країн. Пройти підготовчий курс до TOEFL iBT можна в нью-йоркському кампусі в самому «серця» мегаполісу - Манхеттені. Це дає студентам доступ до безмежних культурних ресурсів - мистецтву, галереям, театрам, ресторанам і торговим центрам.

У вільний час студенти відвідують знамениті визначні пам'ятки Нью-Йорка, наприклад, Статую Свободи, П'яту авеню, Бродвей, Уолл-стріт, Таймс-сквер, Рокфеллер-центр, Центральний парк, Музей сучасного мистецтва і багато інших!

Інтенсивної підготовчої програмою передбачено 30 годин на тиждень або шість занять в день. Тривалість курсу 12 тижнів, які розділені на 3 сесії. Студенти за бажанням можуть вибрати тільки одну або дві сесії (програми на чотири тижні або вісім тижнів), але такі програми не включають проходження офіційного тестування.

Студенти, які закінчують повний курс з 12 тижнів, отримують право пройти офіційний тест TOEFL iBT, і вони можуть зробити це в уже звичній обстановці школи ELS .

Приступати до навчання можуть учні з необхідним мовним мінімумом по TOEFL 52 бали або IELTS 4.5.

На пляжі Каліфорнії

Сан-Дієго або Сан-Франциско? Мабуть, цей вибір стане найскладнішим для тих, хто захоче готуватися до TOEFL разом з мовним центром CISL під сонячними променями Каліфорнії. Всі школи концерну акредитовані Комісією з акредитації навчання англійської мови.

Мільйони американців мріють жити в Сан-Дієго, тому що це місто, розташоване неподалік від мексиканського кордону, має все, щоб вважатися місцем мрії. Тут і кілометри прекрасних пляжів, білосніжні яхти в іскристих синіх водах Тихого океану, громади величних гір і яскраве сонце ...

CISL в San Diego знаходиться на Бродвей-стріт в центрі міста, в фешенебельному районі Gaslamp. Сучасні зручності школи і яскраві класні кімнати забезпечують затишну обстановку. Коли заняття не проводяться, студенти спілкуються з друзями в спеціальній лаунж-зоні або використовують сучасну комп'ютерну лабораторію CISL.

Позакласні заходи CISL надає студентам можливість побачити все, що може запропонувати Сан-Дієго на воді і на землі! Кожному з унікальних районів Сан-Дієго є що показати своїм гостям. Любителі шопінгу стікаються в торгові центри Las Americas або Fashion Valley, цінителі узбережжя насолоджуються чудовими пляжами міста, шанувальники природи насолоджуються походами в парки і океанічними поїздками для спостереження за китами. Спортсмени можуть відкрити для себе вітрильний спорт, бейсбол, серфінг, гольф або теніс.

Ще одна перлина сонячного тихоокеанського узбережжя - Сан-Франциско.

Щорічно це місто біля затоки відвідують 18 мільйонів туристів. Проведіть хоча б один день в Сан-Франциско, і ви зрозумієте, чому він вважається одним з найкрасивіших і цікавих міст в світі! Його знамениті пагорби, міст Золоті Ворота, прекрасне узбережжя і поєднання чарівною вікторіанської і модернової сучасної архітектури - всього лише мала частина пам'яток Сан-Франциско.

CISL San Francisco знаходиться на стильною, насиченою духом мегаполісу Маркет-стріт, що проходить по центру міста в оточенні магазинів, ресторанів і кафе. Сучасні класи школи розташовані на двох верхніх поверхах красивого історичної будівлі, яке знаходиться через дорогу від метро. У перервах між заняттями, студенти можуть спілкуватися на красивою даху-терасі, звідки відкривається приголомшливий вид на Сан-Франциско. На великий даху ви можете насолоджуватися панорамою міста, пообідати, зробити домашнє завдання або просто розслабитися.

У вихідні дні студенти можуть відправитися в похід в мальовничий національний парк Йосеміті, покататися на водних лижах на озері Тахо, прокотитися по канатній дорозі, продегустувати вина в знаменитій долині Напа, прогулятися по причалів, проплисти уздовж вражаючого узбережжя або відвідати одні з багатьох музичних і культурних фестивалів.

Стандартна програма підготовки до тесту TOEFL в протягом року триває 6 тижнів. Влітку учні можуть займатися за прискореною програмою 4 тижні. Інтенсивність занять - 20 уроків по 50 хвилин в тиждень.

Мінімальний рівень для початку занять - Intermediate.

Студенти CISL користуються груповими знижками на квитки в бейсбольні ігри, заняття серфінгом, поїздки на поромі на острів Коронадо, поїздки в історичний Старе місто. Крім того, студентів чекають екскурсії в Лос-Анджелес, Голлівуд, Гранд каньйон, Діснейленд, парк Universal Studios і ін. Пам'ятки Америки.

Спілкування і занурення в нову культуру - дві важливі частини навчального досвіду в Converse International School of Languages .

Вища ліга: GMAT або GRE

Ті, хто збирається продовжити своє навчання в США після отримання диплома бакалавра, стикаються з необхідністю здати на додаток до мовного іспиту міжнародний тест GMAT або GRE. У чому їх різниця?

Суть General Management Admission Test в перевірці загальних управлінських навичок. Він необхідний надходять в бізнес-школи на програми МВА або ЕМВА, а також в магістратуру на програми таких напрямків, як економіка, фінанси і менеджмент.

Graduate Record Examination більш універсальний. Це іспит, необхідний для вступу на Postgraduate programs, в тому числі в магістратуру. Цей тест отримав більш широке поширення серед студентів, що спеціалізуються в області біології, соціології, фізики, хімії, літератури та ін.

Багато університетів мають чіткі вимоги, результати якого тіста необхідно надати при вступі. При цьому є й такі вузи, які надають студентам право визначитися з вибором самостійно.

Підготуватися до іспитів GMAT або GRE можна в одному з кращих вузів країни і сонячної Каліфорнії - державному Університеті Сан-Дієго, який пропонує спеціально розроблені для цієї мети дві програми Pre-Masters і Pre-МВА . Ці програми покликані «підтягнути» академічні знання і рівні володіння англійською мовою для успішної здачі GMAT / GRE і включають всі розділи цих іспитів, а також факультативну підготовку до TOEFL iBT або IELTS.

Програми Pre-MBA і Pre-Master призначені іноземним студентам, орієнтованим на підготовку до аспірантури в Університеті Сан-Дієго або інших американських вузах. Курс розрахований на семестр.

Програма Pre-MBA і Pre-Master

Кількість тижнів навчання

12 влітку

17-18 навесні або восени

Годинники навчання

До 25 в тиждень

вимоги для

зарахування

на програму

Вік не менше 21 років.

Підтвердження закінчення університету (диплом

бакалавра).

Англійська 55 по TOEFL або 5.5 по IELTS

гарантує вхід в програму.

Все ще сумніваєтеся в своєму виборі? Зателефонуйте або напишіть нашим консультантам, і ми знайдемо оптимальне рішення для вашого майбутнього.

Допомагаю вчинити громадянам Східної Європи і Азії

Юлія Волченко

skype: study.info1

Tel: +79585815662 (Росія)

+77172696199 (Казахстан)

+380951297616 (Україна)

+380973247897 (Viber, WhatsApp)

mailto: [email protected]

Лондон (Грінвіч), Брайтон, або Оксфорд?
Який вибір за інтенсивністю підготовки пропонують в британських кампусах школи?
У чому їх різниця?
Все ще сумніваєтеся в своєму виборі?

Новости