Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Візовий центр Італії в Москві, Санкт-Петербурзі, Екатерінтурге, Нижньому Новгороді та інших містах: адреси телефони, документи, порядок отримання візи та відгуки туристів

  1. Для чого ми отримуємо візу? Яку обираємо?
  2. трохи довідки
  3. Правила відвідування візового центру
  4. Комплектуємо пакет документів
  5. Відгуки клієнтів

Якщо ви великий любитель нових вражень і поїздок, то, вже звичайно, знаєте про те, яких труднощів варто очікувати крім виснажливої ​​процедури приведення в порядок всіх потрібних документів. Сезон відпусток та канікул скоро почнеться, а рутинна тяганина ще не закінчена. У мріях ви вже насолоджуєтеся дегустацією вина, виготовленого з винограду, зібраного десь в серці Тоскани і прогулянкою на гондолі по вузьких каналах Венеції, а повернувшись в реальність згадуєте про те, що потрібна віза.

«Було б непогано, думає ви, -ізбежать цього покарання у вигляді багатогодинного перебування в задушливому офісі посольства». Але до нього засуджені ті, хто посмів захотіти заслуженого відпочинку і взяв оформлення папірців на себе.

Не існує безнадійних ситуацій, а тому можна знайти легке рішення і цієї проблеми. Все геніальне просто. Візовий центр Італії - це організація, що діє від імені Консульства, в компетенції якої знаходиться оформлення документів, що наділяють громадянина іншої держави правом на перебування на території Італії.

Для чого ми отримуємо візу? Яку обираємо?

Італія - країна, яка підписала Шенгенську угоду, а тому і документ, що дає вам право на в'їзд, називається шенгенська віза. Вона дає дозвіл громадянину іншої держави ступити на територію країни, що входить в зону Шенгенського простору.

Італійські візи поділяються на кілька видів. На їх класифікацію впливають такі фактори, як термін перебування в країні і мета вашої поїздки. Виділяють 4 типи:

  • Тип А - дає право на пересадку в транспортний засіб (наприклад, з літака в літак) на території держави. Важливо пам'ятати, що з цією візою громадянину-відвідувачеві країни не дозволяється залишати будівлю аеропорту.
  • Тип В - свого роду дозвіл на подорож по країні, але за умови, якщо це необхідно для подальшого переїзду.
  • Тип С - найпоширеніша шенгенська віза. Якщо громадянин обирає її, то він автоматично наділяється правом подорожувати не тільки по сонячній Італії, але і по всій території певного Шенгеном простору.
  • Тип D - національна. Ідеальний варіант для тих, у чиї плани входить тривале перебування в країні.

Ідеальний варіант для тих, у чиї плани входить тривале перебування в країні

Для того щоб отримати дозвіл, необхідно звернутися в Консульство тієї країни, яку хочеться відвідати, з пакетом необхідних документів. Якщо всі необхідні бланки заповнені правильно, то з її оформленням не виникне ніяких проблем. Єдиний мінус полягає в тому, що отримання візи через Консульство - довгий і енерговитратний процес, який передбачає не тільки рутинну паперову тяганину, а й отсіжіваніе довгих черг. Вам пощастило, якщо італійське консульство має власний сервісно-візовий центр на території вашого міста. Черг тут менше, а консультант перевірить ваш пакет документів на наявність всіх потрібних бланків і допоможе вирішити виниклі питання значно швидше.

Черг тут менше, а консультант перевірить ваш пакет документів на наявність всіх потрібних бланків і допоможе вирішити виниклі питання значно швидше

Візовий центр консульства Італії - ідеальний варіант для тих, у кого катастрофічно мало вільного часу. Сервіс організації продуманий до дрібниць, а тому центр має в своєму розпорядженні такою послугою, як дистанційне отримання дозволу на в'їзд в країну Шенгену. Усі необхідні документи оформлять заочно, без вашого особистої присутності. Вам потрібно буде лише відправити документи за допомогою електронної пошти або кур'єрською службою. По закінченню їх перевірки з вами зв'яжуться і повідомлять терміни, в які вам потрібно під'їхати і забрати документи з візою.

трохи довідки

Італія - ​​країна з багатовіковою історією. Щороку її наповнюють натовпи туристів в надії доторкнутися до прекрасного і побачити знаменитий Колізей на відстані витягнутої руки. На 2017 рік припав пік кількості відвідин найстаріших італійських міст - Мілана, Верони, Флоренції та Венеції. Відомий факт, що основна стаття доходу держави - прийом туристів, а тому у вас швидше за все не виникне проблем з оформленням туристичної візи.

Ми надаємо вам перелік контактів візових центрів, розташованих у великих містах Росії.

Москва Малий Толмачевский пров., 6, стор. 1. Телефон: +7 (495) 727-35-77 Санкт-Петербург вул. Казанська, 1/25. Телефон: +7 (812) 334 80 48 Єкатеринбург вул. Бєлінського, 32. Телефон: +7 (343) 355-61-00, +7 (343) 355-61-05, +7 (343) 355-61-06 Нижній Новгород вул. Велика Печерська, 31/9. Телефон: +7 (831) 215-22-15 Новосибірськ вул. Жовтнева, 42, оф. 107. Телефон: довідкова: +7 (383) 238-07-23, автомат: +7 (383) 238-07-24 Челябінськ вул. Радянська, 25. Телефон: 7 (351) 799-50-36 Краснодар вул. Комсомольська, будинок 6. Телефон: +7 (861) 279-63-47, +7 (861) 279-63-77 Ростов вул. Соціалістична, 74. Телефон: +7 (863) 268-91-08 Самара вул. Галактіоновская, 40. Телефон: +7 (846) 375-31-65, +7 (846) 375-31-66 Казань вул. Островського, 87, оф. 403. Телефон: +7 (843) 567-11-02 Уфа вул. Достоєвського, 49. Телефон: +7 (347) 246 26 79 Воронеж вул. Арсенальна, 3, оф. 406. Телефон: +7 (473) 200-83-65 Волгоград вул. Радянська, 5. Телефон: +7 (844) 97-90-14 Калінінград вул. Сержанта Колоскова, 4а. Телефон: +7 (401) 256 68 99 Липецьк вул Першотравнева, 78, оф. 304. Телефон: +7 (474) 224 25 46 Омськ вул. Леніна, 10. Телефон: +7 (381) 224 87 85

Правила відвідування візового центру

Як і у всіх міжнародних організаціях, тут діють свої порядки і вимоги. Існує ряд заборонних правил.

  • Залиште вдома всі портативні пристрої, за допомогою яких можна здійснювати відео- або аудіо-запис (ноутбуки, планшети і диктофони).
  • Приходити в консульства та подібні до них установи суворо забороняється з продуктами харчування.
  • Може викликати підозру і занадто об'ємна сумка.
  • Може викликати підозру і занадто об'ємна сумка

  • Викладіть запальнички і займисті речовини (наприклад, парфуми), а також предмети, що колють. Їх можуть конфіскувати при процедурі огляду.

Сервісно-візовий центр Італії в Москві (адреса вказана в 1 рядку таблиці) пропонує широкий ряд громадських послуг. Детально про них можна дізнатися на сайті організації: italy-vms.ru .

Перш ніж приступити до процедури оформлення візи, запишіться на подачу документів. Як настане ваша черга, вам повідомлять за допомогою SMS-повідомлення або інформацію на електронну пошту. Організація надає свої послуги на платній основі. Вартість складає 1350 рублів (з одного заявника).

Комплектуємо пакет документів

Спочатку заповнюється анкета. Її зразок можна скачати на офіційному сайті московського візового центру в розділі «формуляри» ( italy-vms.ru/formulyary/ ).

Крім анкети вам знадобляться:

  • Закордонний паспорт. Рекомендований термін його дії - 5-10 років.
  • 2 кольорові фотографії розміром 3,4х4,5 см. Фон повинен бути білим, а обличчя по висоті повинне займати 3,2-3,6 см.
  • Копія всіх сторінок вашого російського паспорта (у тому числі і незаповнених).
  • Довідка про доходи.
  • Поліс обов'язкового медичного страхування, який видається на весь термін поїздки.

Поліс обов'язкового медичного страхування, який видається на весь термін поїздки

При подачі документів ви повинні надати інформацію про заброньовані квитки на літак (номер рейсу, час і дата вильоту), а також про місце розміщення (готель або наймана квартира). Агентства, які надають в користування житлові приміщення, надішлють електронною поштою всю потрібну документацію.

Чітке дотримання всіх цих правил забезпечить вам швидке отримання візи.

Вероніка Венгер

Відгуки клієнтів

Співробітники візового центру дуже дорожать відмінною репутацією організації. І вона виправдана! Досить почитати позитивні відгуки, залишені задоволеними клієнтами.

Марія Білих:

«Оперативна робота консультантів, ввічливий і чуйний персонал. Минуло 5 хвилин після запиту, а мені на поштову скриньку вже вислали перелік документів. Порадував сервіс, буду звертатися ще! »

Микола Кравець:

«Оперативно допомогли з оформленням міжнародного полісу медичного страхування та водійським посвідченням. Дуже задоволений!"

Аріна Михей:

«Навіщо стояти в довгих чергах, якщо все можна зайнятися цим не виходячи з квартири, а потім кур'єрською доставкою отримати результат, - паспорт з уже відкритої візи!»

Сервісно-візовий центр Італії - прекрасна можливість оформити документи якісно і в короткі терміни. Ми допоможемо організувати краще подорож!

Для чого ми отримуємо візу?
Яку обираємо?
Для чого ми отримуємо візу?
Яку обираємо?

Новости