Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Грецію з України, актуальні ціни

У Греції є все

У Греції є все! Не вірите? Виберіть відпочинок в Греції і переконайтеся в цьому особисто!
Чим приваблюють тури в Грецію: прекрасними пляжами і чистим морем, привітним прийомом і смачною їжею, древньою історією і античними храмами, міфічної горою Олімп і християнськими монастирями острова Афон. Просте перерахування грецьких областей і міст нагадає вам про грецької історії: Македонія, Фракія, Фессалія, Пелопонесс, Афіни; гори Олімп і Парнас, острова Санторіні і Крит. Як музей під відкритим небом, Греція зберігає давню історію.

Зараз відкрито Раннє бронювання турів до Греції. За Вашим запитом ми можемо запропонувати тури на літо 2019 зі знижкою до 30% і розстрочкою оплати за тур. Телефонуйте за тел. 099 735 09 32 або 498 12 85 Для підбору будь-якого туру в модулі розширеного пошуку туру в Грецію перейдіть за посиланням, виберіть країну / регіон відпочинку, готелі, дати поїздки і кількість ночей в турі. Перейти в Пошук турів

Якщо на пляжний відпочинок - починаючи з другої половини травня. Уже можна купатися в морі, ще не дуже жарко і не дуже багато туристів. Влітку краще вибирати тури в Грецію з відпочинком на островах: Родос, Крит, Корфу, Санторіні, Тасос, де пляжний відпочинок чудово поєднується з екскурсіями до об'єктів давньогрецької історії та міфології.
Вересень і жовтень - оксамитовий сезон і кращий час, коли можна вибрати недорогі тури в Грецію для відпочинку з дітьми. Уже немає сильної спеки, морська вода добре прогріта, і на радість мамам в Греції починається новий шубний сезон зі знижками за перші продані шуби.
Весна і осінь - вдалий час для паломницьких і екскурсійних турів до Греції.

За додатковою інформацією звертайтеся до менеджерів турфірми за телефонами: (099) 735 09 32; (096) 735 09 32; 498 12 85 та електронною поштою [email protected]

Не вірите?

Новости