Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найпопулярніші безвізові країни для українців у 2017 році - ТОП 10

В очікуванні нового туристичного сезону і безвізового режиму з ЄС, давайте розглянемо найпопулярніші серед українців країни, куди можна поїхати без візи В очікуванні нового туристичного сезону і безвізового режиму з ЄС, давайте розглянемо найпопулярніші серед українців країни, куди можна поїхати без візи.

ТУРЕЧЧИНА. Безвізовий режим з Туреччиною (можна перебувати в країні терміном на 90 днів раз на півроку) діє в України з 2012 року. А з березня 2017 українці можуть в'їжджати до Туреччини без закордонного паспорта!

У 2016 році Туреччину відвідали 1 млн. 250 тис. Туристів з України, що виявилося на 50% більше, ніж в попередніх роках. Багато в чому така ситуація склалася через тимчасової заборони росіянам відвідувати турецькі курорти, що призвело до різкого падіння цін на тури в Туреччину.

ЄГИПЕТ (тільки Синайський півострів). У Єгипет можна їхати без візи і перебувати там 14 днів, якщо ви прилітаєте туди як турист в аеропорти Шарм-ель-Шейха (SSH), Saint Catherine (SKV) або Taba (TCP). Без візи заборонено залишати Синайський півострів. У Хургаду і інші (не перераховані вище) курорти потрібна віза.

ІЗРАЇЛЬ. З 2011 року розпочав діяти безвізовий режим між Ізраїлем і Україною. Після приїзду в країну (якщо ви їдете в якості туриста або лікуватися) в закордонний паспорт безкоштовно ставлять штамп про прибуття. Безвізовий режим не є гарантією в'їзду в Ізраїль, так як остаточне рішення про це приймають прикордонні служби Ізраїлю на в'їзді в країну.

ГРУЗІЯ. Україна вже кілька років входить до п'ятірки країн, звідки найбільше приїжджає туристів до Грузії. Цьому сприяє як безвізовий в'їзд в країну, так і знаменита грузинська гостинність і відсутність мовного бар'єру.

ЧОРНОГОРІЯ (а також сусідні країни - Боснія і Герцеговина, Македонія і Сербія). Тури в Чорногорію користуються у Українців популярністю завдяки невисокій ціні і безвізового в'їзду. Однак варто зазначити, що без візи дістатися до Чорногорії ви зможете тільки на літаку, оскільки, подорожуючи наземним транспортом, вам необхідно буде перетинати інші країни, для чого знадобиться транзитна віза.

АЛБАНИЯ. Тури до Албанії тільки-тільки почали набирати популярність в українців. Багато в чому цьому посприяє безвізовий режим. Угода про безвізе між Албанією і Україною набирає чинності з 1 квітня 2017 року.

Малайзія, Індонезія, Домінікана, Сейшели, Мальдіви. Ці далекі ваблять країни, де завжди літо, українці можуть відвідувати без віз. Нагадаємо, що Індонезія поповнила список безвізових країн для українців з 2016 року.

ТУНІС. Віза в Туніс ставиться після прибуття прямо в аеропорту, правда, тільки в тому випадку, якщо ви подорожуєте в складі туристичної групи. В такому випадку консульський збір за візу не стягується. Однак вам доведеться заповнити імміграційну картку, пред'явити документи на куплений тур і показати зворотні квитки.

Білорусь, Росія, Молдова, Таджикистан, Узбекистан, Казахстан, Вірменія, Азербайджан. У перші дві країни українці досі можуть в'їжджати не тільки без візи, але і без закордонного паспорта (за внутрішніми паспортами старого зразка (пластикові паспорти України у вигляді ID-карт цими країнами не визнаються). В інші країни - колишні республіки СРСР жителям України можна їхати без віз, з одним лише закордонним паспортом.

Платна «легка» віза (штамп про в'їзд) по прильоту (не потрібно нічого оформляти заздалегідь) ставиться українцям при в'їзді в Таїланд (25 доларів на 14 днів) і Шрі-Ланку (25 $, але тільки в складі туристичної групи \ по купленому туру ), а також деякі інші країни (В'єтнам, Йорданія, Ліван, Мадагаскар, Непал і т.д.)

Звичайно, в цей список потрапили далеко не всі безвізові країни. В цілому без оформлення віз українці зможуть відвідати в 2017 році більше 40 країн світу. І ми дуже сподіваємося на введення безвізового режиму з країнами Євросоюзу (Шнегенской зони) в 2017 році.

Новости