Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Автобусні тури, поїздки в Чехію, Прага. Відпочинок, екскурсії по Чехії недорого.

  1. Колективно-індивідуальні заявки 8-18 чоловік на поїздку до Чехії:
  2. Чехія - та країна, побувати в якій стоїть хоча б раз в житті!
  3. Поїздки в Чехію, автобусні тури, екскурсії - прийнятні ціни, комфортні умови і оперативне обслуговування...
  4. Ми зробимо все, щоб виправдати Вашу довіру !!!
  5. Поїздки в Чехію недорого круглий рік.
  6. Запрошуємо до співробітництва
  7. Сподіваємося Вас бачити і чути завжди як постійних клієнтів !!!

До омпания "Дніпро-Море" пропонує поїздки до Чехії, автобусні тури і екскурсії в Прагу та інші міста Чехії. Ми здійснюємо пасажирські і вантажо-пасажирські перевезення швидко і з комфортом за доступними цінами. Допоможемо Вам подолати далеку дорогу і підкажемо як пройти паспортний і митний контроль без зволікань за мінімальну короткий час. Наші авто пересуваються по всіх містах Європи.

містах Європи

Вартість поїздки в Чехіюдоговірна

Колективно-індивідуальні заявки 8-18 чоловік на поїздку до Чехії:

  • Індивідуальні тури по Чехії на Вашому маршруті.
  • Індивідуальні тури в гори Чехії під Ваш маршрут.
  • Трансфер в будь-яке місце Чехії для любителів "дикого" відпочинку.
  • Трансфер до Чехії на конференції, збори та інші заходи.
  • Трансфер до Чехії для пошуку нерухомості.
  • Індивідуальні переїзди з України в Чехію.

Плюси подорожей в Чехію з нашої транспортної компанією:

  • Відправлення в зручний для Вас час.
  • В дорозі близько 21 годин + митниця від 1-го години до 3-х годин в одну сторону.
  • Ціни демократичні для такого рівня авто-компанії і професіоналізму водіїв.
  • Робимо запрошення, страховки всіх видів, заповнюємо анкети, супроводжуємо в візовий центр.
  • Свій автопарк комфортабельних авто (від 8 до 18 чол).
  • Доставляємо посилки в усі міста Чехії (від маленьких до великогабаритних) і т.д., можлива подальша пересилання місцевими службами доставки.
  • Організуємо ВАШ переїзд, транспортування великогабаритних речей, вантажів.

Компанія «Дніпро-Море» - Ваш найкращий вибір!

Наші мікроавтобуси обладнані всіма необхідними приладами для вашого комфорту під час подорожей. В автобусах є ТВ і DVD плеєр, Wi-Fi, вбудовані розетки (220В) для підключення або підзарядки ваших гаджетів (телефон, планшет, ноутбук і ін.). При необхідності - кондиціонер влітку, автономний обігрівач і додаткова пічка салону - взимку. Салони наших авто обладнані зручними відкидними-розсувними сидіннями, дитячим автокріслом, полками для ручної поклажі, розкладним диваном для спального місця, великим містким багажним відділом.

Весь наш транспорт постійно проходить технічний контроль, тому наші пасажири можуть спокійно відпочивати в дорозі і ні про що не турбуватися. За кермом мікроавтобусів працюють першокласні водії міжнародного класу, що мають великий досвід пасажирських перевезень на далекі відстані.

На нашому сайті ми розмістили всю інформацію: ціна на проїзд, розклад відправлення мікроавтобуса або мінівена в Чехію і зворотному напрямку, з повним переліком населених пунктів, через які прокладений маршрут.

Вирішили відвідати Чехію - країну прекрасної архітектури і казкової атмосфери? Автобусні тури, екскурсії по Празі і іншим містам Чехії здійснюються компанією "Дніпро-Море" за доступними цінами.

Замовити квитки на автобусний тур по Чехії можна заздалегідь. З компанією "Дніпро-Море" доїхати до будь-якого визначеного місця - легко і комфортно.

СКОРИСТАВШИСЬ послугами нашої компанії, Ви приймете правильне РІШЕННЯ !!!

Чехія - та країна, побувати в якій стоїть хоча б раз в житті!

Ч ешская Республіка, більш відома як Чехія, - країна в Центральній Європі, яка славиться своїми вишукано прикрашеними замками, багатою історією і пивом. Чехія цікава туристам старовинною архітектурою і місцевими пивоварнями. На її території розташовані численні замки та музеї. В країні безліч цікавих місць, які варто відвідати хоча б раз у житті! Великою популярністю серед мандрівників користується легендарна Прага, відома своїми середньовічними замками, загадковими вулицями і химерними мостами. Практично в кожному місті Чеської Республіки, можна споглядати історично цінні, архітектурні пам'ятники. Туристів не залишать байдужими міста Чехії - Острава, Пльзень і Брно. На весь світ відома Південна Богемія. Даний регіон славиться мальовничою природою і озерами. Тут можна побачити не тільки фантастично красиві ліси і луки, а й, овіяні таємницями, замки середньовіччя, серед яких особливої ​​уваги заслуговує Ческі-Крумлов. Відвідавши село Голяшовіце, гості зможуть ознайомитися з унікальними предметами дерев'яного зодчества. На заході країни сконцентровані бальнеологічні курорти - Карлові Вари, Франтішкови Лазні, Маріанські Лазні, Кінжварт, що прославилися на весь світ мінеральними джерелами з цілющою хімічним складом.

Чехія відома не тільки оздоровницями. В країні розташовані знамениті гірськолижні курорти. Найвищі гори Чехії красуються в Кроконоше (це північна частина держави). Найвища точка гірського масиву - гора Сніжка, що досягає у висоту 1062-ти метрів. У даній місцевості функціонують популярні гірськолижні курорти:

  • Шпіндлеров Млин і Вітковіце.
  • Гаррахов і Рокитниця-над-Ізер.

Спробуйте себе в нових країнах і не забувайте про можливість побачити і почути більше цікавого про нові місцях і містах. Ми з радістю Вам у цьому допоможемо !!! Звертайтеся !!!

Поїздки в Чехію, автобусні тури, екскурсії - прийнятні ціни, комфортні умови і оперативне обслуговування - все це ми з радістю пропонуємо своїм пасажирам:

  • Приймаємо колективні та індивідуальні заявки на пасажирські і вантажопасажирські поїздки в Чехію (лояльні знижки постійним клієнтам).
  • Розрахунок можливий в будь-якої грошової одиниці.
  • Бронь місця на поїздку по передоплаті 20%.
  • Дітям до 10 років - знижки.
  • Постійним клієнтам - знижки.
  • При бронювання в обидва боки, при наявність передоплати (можна з відкритою датою), на зворотну дорогу - знижка.
  • Відмова від поїздки в Чехію повинен проводиться не менше ніж за 7 діб.
  • Перенесення дат виїзду і передоплати можуть повертатися і переноситися на попередні дати або наступні дати в тому випадку якщо ви це робите за 7 діб до Вашого планованого виїзду.
  • В інших випадках передоплата не повертається.
  • Оформлення Віз, Працевлаштування.
  • У вартість квитка в ходить валізу і ручна поклажа.

Важлива інформація при перетині кордону ...

Прохід кордону і митного контролю займає від 40-60 хв. Знову ж таки, якщо хтось не вирішить, чого ні будь провезти забороненого, якщо знаходять - водії намагаються все врегулювати, але не факт, що все буде добре. Водій повинен завжди знати, що він везе і кого !!! Тому величезне прохання до наших пасажирам - обговорювати всі нюанси з диспетчером, що б ми могли донести інформацію до водія і уникнути неприємних моментів на паспортних та митних контролях. В іншому випадку машину розвертають на розворот і через одного страждають усі пасажири. Також - за правильність оформлення Ваших документів (паспорт, різні свідоцтва, довіреності) ми не несемо відповідальності, так як ми не паспортний контроль і у нас немає таких повноважень, як огляд речей і документів, тому перевіряйте і доробляти всі необхідні документи до Вашого виїзду. Наші диспетчери завжди дадуть відповідь на всі Ваші питання і підкажуть як краще вчинити в тій чи іншій ситуації.

Ми зробимо все, щоб виправдати Вашу довіру !!!

Іноді в процесі переходу кордону бувають трапляються форс-мажорні обставини, на які ми ніяк не можемо вплинути і змінити ситуацію (відключення електрики на митниці, непередбачені події, позапланові перевірки, перезмінка і. Т.д.). Але в будь-яких випадках ми гарантуємо зробити все, що в наших силах, щоб вирішити всі виниклі ситуації і ніколи і нікого не залишаємо без допомоги консультативної.

Будь ласка, не підводите нашу компанію, бронюйте місця за раніше, з нами можна виїхати кожен день - в день бронювання. Скасувати або перенести дату заброньованого Вами виїзду, можливо не менш ніж за 3 доби. Ці правила дадуть нам можливість підшукати на ваше місце іншого пасажира і повернути Вам передоплату в повному розмірі. Передоплата становить 20% з однієї людини.

Кожна поїздка індивідуальна. Ми виконуємо свою роботу сумлінно і без обману. Наші поїздки-переходи через всі митниці проходять без затримок. Якщо десь пишуть або говорять, що у них все чітко і рівно, по поїздках, які проходять через дві митниці, це не завжди так, день на день і тиждень на тиждень не доводиться. Такі випадки, одиничні, але іноді вони трапляються.

Такі випадки, одиничні, але іноді вони трапляються

Поїздки в Чехію недорого круглий рік.

Перевезення тварин в автобусах "Дніпро-Море"

Плануючи поїздки до Чехії не забувайте про своїх домашніх улюблених вихованців. Ви зможете їх взяти з собою, при цьому дотримуючись певних правил громадського порядку. Докладніше

Наша компанія приймає колективні заявки від організацій, фірм, навчальних закладів, шкіл і просто великих колективів на поїздки до Чехії.

Запрошуємо до співробітництва

Запрошуємо всіх зацікавлених осіб до взаємовигідної співпраці на постійній основі:

  • Власників житла на курортах і морях по наших напрямках
  • Власників туристичних, рекламних компаній, сайтів і.т.д.
  • Власників пасажирського і спец автотранспорту

Детальніше про умови співпрацю читайте на сторінках нашого сайту Читати далі…

Отримати консультацію про поїздку, замовити квиток по телефону або забронювати на сайті, Ви можете прямо зараз.

Ми працюємо щодня: з 8-00 до 20-00 без вихідних.

Сподіваємося Вас бачити і чути завжди як постійних клієнтів !!!

Наші контакти:

  • +38 (068) 974-01-77
  • +38 (093) 997-60-07
  • +38 (095) 724-02-05 Viber (постійно на зв'язку)

Будьте з Нами! Ми виправдаємо Вашу довіру і будемо прагнути стати кращими!

Вирішили відвідати Чехію - країну прекрасної архітектури і казкової атмосфери?

Новости