Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Клієнти «Наталі Турс» в Новий рік виявилися на вулиці

Постраждали всього п'ять чоловік. Одні - в Таїланді, інші - в ОАЕ. У «Наталі Турс» офіційно поки не прокоментували ситуацію Постраждали всього п'ять чоловік

Фото: depositphotos.com

Туристи «Наталі Турс» виявилися на вулиці. Причому одні прилетіли до Таїланду, а інші - в Об'єднані Арабські Емірати.

Так, купивши ще у вересні тур на Пхукет подруги з Москви після прибуття в готель 30 грудня з'ясували, що «місць немає і не буде». Представники туроператора протягом доби не зробили нічого, щоб допомогти своїм клієнтам, а потім запропонували заселитися в дешевий хостел на околиці міста за свій рахунок.

За путівку на 11 днів на двох віддали 130 тисяч рублів - це переліт, трансфер, готель і страховка. Опинившись у такій ситуації, стали дзвонити на «гарячу лінію» «Наталі-Турс» і писати в соціальні мережі керівництву компанії і всім, хто міг хоч якось допомогти.

Ось що Business FM розповіла отримала такий лист від постраждалих прес-секретар Російського союзу туріндустрії Ірина Тюріна:

Ірина Тюріна: Доба бомжуємо на Пхукеті. Тур купили по ранньому бронюванню у «Наталі Турс». Прилетіли 30 грудня. У готель не селять, немає місць. Після восьми годин очікування жодної людини з «Наталі» не бачили, вони просто нас кинули. Прислали ваучер в інший готель. Там нас теж не поселили, місць немає. Це в дужках. Прислали ваучер в інший готель. Там нас теж не поселили, місць немає. На дворі ніч, йти нікуди. Знайшли самі готель фіг знає де, оплатили одну ніч. «Наталі» на «гарячій лінії» кажуть, що займаються вирішенням питання. Дешевих готелів немає, дорогий нам не вистачить грошей оплатити. На «Наталі» надії немає, готель вони, мабуть, не планують нам дати. Ось цікавий момент: писала в личку Воробйову, це генеральний директор, на Facebook. Так він мене отфренділ відразу. Ось такий лист. Я там на якісь кнопочки спробувала натиснути, в загальному, складно це робити в Новий рік. Потім написала: «Як справи?» Але вони поки нічого не відповіли. Мабуть, раз не відповіли, значить, щось змінилося, я так думаю.

А що робити людям ось в такій ситуації?

Ірина Тюріна: В першу чергу, в такій ситуації вони повинні, звичайно, звернутися в агентство, де вони купували тур, і, відповідно, чекати реакції. Взагалі-то, повинен був представник компанії бути, природно, і займатися цим питанням. Найгірший варіант - це намагатися зняти готель, заплатити за нього і потім пред'являти оператору претензію після повернення. Але далеко не у всіх є така можливість, тому, в загальному, ситуація, звичайно, дуже неприємна. Тим більше що вона новорічна. Щось там відбувається, мабуть, в компанії, але нічого більш конкретного сказати не можу, тому що, чесно, не знаю. Як ви розумієте, інформацію про стан компанії реальному ніхто не поширює. Компанія каже, що у них все добре. Ну ось, добре.

Взагалі, як часто такі ситуації трапляються?

Ірина Тюріна: Знаєте, останнім часом таких випадків дуже мало. Практично їх не буває, тому що після низки неприємностей 2014 року, коли банкрутували компанії, все дуже ретельно працюють, тому що були заведені кримінальні справи, тому, в загальному, з такими випадками ми зараз стикаємося дуже рідко і кожен раз дивуємося: «Ну як ж так? Невже таке ще можливо? »Виходить, можливо.

Історія на Пхукеті закінчилася тим, як пише «Рідус» , Що першу ніч подруги провели в хостелі, а решта десять днів в тризірковому готелі, заплативши приблизно 92 тисячі рублів.

Коли вони написали в «Наталі Турс», що гроші останні, то єдина відповідь, яку вони отримали, це пропозиція місцевого екскурсовода купити у них тур з наступними словами: «Ой, ви заселилися, як добре. Обов'язково пред'явіть претензію «Наталі Турс». Давайте я до вас завтра прийду, екскурсії вам продам ».

Проте 2 січня представники «Наталі Турс» гроші на готель, а також на таксі і сніданок - всього 105 тисяч рублів - повернули.

31 грудня аналогічна історія сталася з жителями Єкатеринбурга, що прилетіли в Дубай. Туристам довелося додатково оплачувати номер в сусідньому готелі. Пізніше в «Наталі Турс» погодилися компенсувати ці витрати, але свято своїм клієнтам вони все одно зіпсували. Business FM вдалося додзвонитися тільки на «гарячу лінію» «Наталі Турс»:

- Ми хочемо коментар з приводу того, що п'ять туристів з Росії, які купили путівку у «Наталі Турс», залишилися без готелю в новорічну ніч в Дубаї. Як ви це коментуєте офіційно?

- Ви зараз потрапили на секретаря. Я абсолютно не в курсі того, що ви говорите. Вам потрібно зв'язатися з відділом контролю якості, відділом претензій. Вони зараз на канікулах. Якщо якась буде можливість отримати будь-які коментарі, 9-го числа телефонуйте, будь ласка.

Власники «Наталі Турс» - чоловік і жінка Володимир і Наталія Воробйови, що обіймають посади президента і гендиректора відповідно. Останні доступні дані по доходах компанії датуються 2014 роком. Тоді «Наталі Турс» обслужила 750 тисяч туристів, оборот склав 850 млн доларів.

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

Потім написала: «Як справи?
А що робити людям ось в такій ситуації?
Взагалі, як часто такі ситуації трапляються?
Невже таке ще можливо?
Як ви це коментуєте офіційно?
Ru в ваші джерела новин?

Новости