Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віртуальний тур по Пхукет. Новітня версія з 3D фото!

Віртуальний тур по острову Пхукет, найбільшому острову Таїланду, дозволяє не виходячи з дому ознайомитися з головними визначними пам'ятками курорту, а також надає унікальну можливість детального планування своєї поїздки на вказаний острів в Андаманському морі Віртуальний тур по острову Пхукет, найбільшому острову Таїланду, дозволяє не виходячи з дому ознайомитися з головними визначними пам'ятками курорту, а також надає унікальну можливість детального планування своєї поїздки на вказаний острів в Андаманському морі. Нижче на сайті можна знайти саму останню на сьогоднішній день версію програми, за допомогою якої можна зробити віртуальну прогулянку по Пхукет. Використовувані для цього панорамні фотографії вулиць курортного острова відрізняються чудовими деталями, тому програма «Віртуальний тур по Пхукет» дійсно дає можливість максимально точного уявлення навколишнього оточення на острові.

На відміну від інших зустрічаються в інтернеті версій програми, розміщена нижче має низку переваг. По-перше, вона використовує тільки самі останні панорамні фотографії, зроблені на острові Пхукет компанією Google в період з 2011 по кінець 2013 року. З урахуванням того, що в Таїланді, включаючи острів Пхукет, все змінюється досить швидко, це серйозна перевага перед іншими версіями програми, в основі яких лежать знімки, найсвіжіші з яких датовані 2009 роком. По-друге, нова версія програми дозволяє не просто оглядати обрані вулиці острова Пхукет, але і робити це в тривимірному режимі (при використанні монітора з підтримкою даної технології або 3D телевізора. До речі, аналогічна можливість передбачена і при вчиненні «Віртуального туру по Паттайя» , Який також можна зробити на даному сайті.

По-третє, нова версія «Віртуального туру по острову Пхукет» дозволяє більш детально розглядати питання, що цікавлять вас об'єкти, використовуючи для цього функцію «наближення» і «видалення» навколишніх об'єктів (в старих версіях огляд обмежений звичайним обертанням камери). Нарешті, в-четверте, кількість вулиць, доступних для огляду, в новій версії істотно збільшено, що дає кращу можливість ознайомитися з цікавить вас місцевістю і підготуватися до майбутньої поїздки: розглянути місцевість, де розташований зацікавив вас готель на Пхукеті, побачити реальне відстань від готелю до пляжу, наявність поруч необхідних для комфортного відпочинку об'єктів інфраструктури і т.д.

Відрізнити стару версію від актуальної можна за зовнішнім виглядом вікна перегляду і елементам навігації: в старій версії переміщення у вікні перегляду місцевості відбувається за фіксованими синім точкам з білою стрілкою. На розташованій карті в старій версії також є ряд точок, за якими можна переміщатися на курорті. У віртуальному турі по Пхукет останньої версії, який розміщений нижче на сторінці, точку для переміщення і огляду вибираєте ви самі, використовуючи для цього мишу або клавіші зі стрілками на клавіатурі. Вулиці на карті, які можна оглядати, при цьому повністю виділяються синім кольором при переміщенні по карті «помаранчевого чоловічка». Увага: в деяких версіях браузера Opera карта в нижній частині вікна програми не відображається. Для детального розгляду острова можна розгорнути програму на весь екран, клікнувши на іконку в правому верхньому куті вікна програми.


Для детального розгляду острова можна розгорнути програму на весь екран, клікнувши на іконку в правому верхньому куті вікна програми

Примітка: для того, щоб у віртуальному турі по Пхукет фотографії можна було розглядати в 3D режимі, необхідно клікнути по вікну програми правою кнопкою миші і вибрати пункт «3D mode on». Вимикається тривимірний режим аналогічним чином (слід вибрати 3D mode off ». Бажаю приємного віртуальної подорожі !!! На даний момент можливість включення тривимірного зображення 100% присутня при використанні браузерів Firefox, Opera і Internet Explorer.

Витративши всього кілька годин на вивчення курорту за допомогою сервісу «Віртуальний тур по Пхукет», можна зробити неабияке враження на подругу, друга або компанію, з якими ви вперше збираєтеся відпочити на цьому острові, відмінно орієнтуючись в новому для всіх місці і швидко знаходячи шлях до потрібного об'єкту. З власного досвіду і досвіду знайомих мені людей, можу стверджувати, що найкраще відбувається запам'ятовування місцевості при перегляді її за допомогою віртуальної прогулянки в поєднанні з переглядом карт острова Пхукет російською мовою, які також можна знайти на даному сайті. До речі, повернувшись з поїздки на Пхукет, за допомогою все цього ж віртуального туру по острову можна ще раз зануритися в атмосферу курорту, здійснюючи прогулянку по відомим вулицями і дозволяючи собі приємних спогадів. Якість панорамних фотографій дуже висока, тому розглянути магазини, вивіски популярних нічних клубів, барів і готелів не складає труднощів. Бажаю приємних віртуальних і реальних подорожей !!!

(Поки оцінок немає)

Новости