Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віртуальний тур по Букінгемському палацу від Google

Побувати на екскурсії по Букінгемському палацу, не виходячи з дому? Підглянути, по яким залах ходить королівська сім'я? Легко! Тепер Google дозволяє вам не тільки подорожувати по найвідомішим музеям і театрам , А й «заглянути в гості» до Єлизаветі Другій і всієї королівської сім'ї. Ми називаємо це «шпигунством XXI століття», а Google називає це віртуальною екскурсією, яку компанія представила кілька днів тому і яка доступна для перегляду на смартфонах через Youtube.

Букінгемський палац є резиденцією британських монархів з 1837 року місцем зустрічей світових лідерів і прийому представників вищого суспільства. Тепер же побувати в стінах палацу можуть не тільки привілейовані представники суспільства.

Члени королівської династії дозволили впустити в приміщення камери і створити віртуальну реальність для всіх бажаючих побувати всередині резиденції представників англійської монархії. Завдяки Google стало можливим віртуально відвідати картинну галерею, зелену і білу вітальні, відвідування яких супроводжується коментарями віртуального гіда. Також відвідувачі можуть стояти внизу парадних сходів, спостерігаючи палацову красу.

Разом з Google над проектом працювала директор Royal Collection Trust Джемайма Релли, яка заявила, що Букінгемський палац завжди був особливо знаковим і навіть чарівним місцем для школярів з усього світу. Коли Google робив опитування, яка віртуальна екскурсія була б для школярів найцікавішою, діти вибрали Букінгемський палац, Білий дім і космос. Дітей також запитували, куди б вони вирушили в першу чергу, якби могли піти в будь-яку точку світу. І майже одноголосно звучала відповідь: Букінгемський палац. Що ж, тепер чекаємо екскурсію в космос.

Побувати на екскурсії по Букінгемському палацу, не виходячи з дому?
Підглянути, по яким залах ходить королівська сім'я?

Новости