Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Романтика онлайн: віртуальне побачення

Побачення в мережі - новий вид романтичного побачення, який з'явився зовсім недавно, але вже зарекомендував себе як непоганий привід завести знайомство і перенести зустріч в реальність.

Відомо всім, що в інтернеті нам набагато легше розкрити себе і не відчувати при цьому сорому. Але важливо також враховувати, що співрозмовник, що знаходиться по той бік монітора, може виявитися не таким, яким ви собі його уявляли. Наприклад, інформація про вік може бути помилковою, або ж фотографії можуть бути не без ефектів «фотошопа».

При інтернет-знайомстві дуже важливо бути собою, розкрити себе як особистість і не брехати, тоді віртуальне побачення плавно перейде в успішну реальне з'ясування стосунків.

Звичайно, в побаченнях онлайн є своя частка романтики, але це всього лише спосіб хоч якось висловити свої почуття і емоції, коли люди знаходяться на відстані.

Бувають такі ситуації, коли немає можливості організувати справжню зустріч, а тягне саме до тієї людини, який від вас далеко. Наприклад, ви живете в різних містах, познайомилися в соціальній мережі і закохалися один в одного. І спілкування вже доходить до такої межі, коли немає сил контролювати свої почуття. Тоді єдиним виходом стане саме побачення онлайн.

Ще буває і таке, що чоловік і жінка живуть разом, а потім раптом у одного з них трапляється тривале відрядження, і вони змушені жити деякий час окремо. Це дуже складний період, коли шлюб може розпастися, оскільки відсутність близькості робить свою справу. Для таких речей в наш сучасний вік існують прекрасні способи, як організувати віртуальне побачення.

  1. Skype. Використовуйте цю чудову програму. Це допоможе вам не втратити візуальний контакт один з одним. Оскільки чути голос - це одне, а ось бачити людину в живу - зовсім інша справа.
  2. Підготуйтеся до відео-дзвінком. Якщо ви перебуваєте на великій відстані, це не означає, що потрібно себе запускати. Обов'язково приведіть себе в порядок, одягніться красиво, зробіть привабливий макіяж. Можна навіть перейдуть парфумом. Це зробить вас сексуальніше і симпатичніше для вас же самій, і ви будете відчувати себе зовсім інакше.
  3. Підготуйте навколишнє вас атмосферу. Дуже важливо, щоб в кімнаті, в якій ви будете організовувати побачення з відео-дзвінку, було чисто, прибрано і приємно пахло. Розставте ароматичні свічки, прикрасьте все навколо, поставте квіти на стіл. Нехай ваш чоловік, побачивши таку теплу і привабливу атмосферу, захоче скоріше до вас приїхати. Такий прийом дійсно працює, повірте.
  4. Чи не дивуйтеся. Дуже важливо бути розкутою. Уявіть, що ви в дійсності перебуваєте поруч з коханою людиною. Хіба ви будете настільки сильно соромитися? І вже тим більше не слід нервово хихикати і говорити фрази на кшталт «Ну я так не можу, не будеш дивитися на мене!». Це змусить вашого чоловіка теж відчувати збентеження, а також знищить романтичний настрій і зробить віртуальне побачення провальним.
  5. Будьте природною. Все-таки, надто перегравати і будувати з себе романтичну натуру теж не варто. Будьте органічні, це головне. Дотримуйтеся золотої середини, і тоді побачення пройде на ура, і ваш чоловік буде прагнути побачитися з вами в реальному житті якомога швидше.

Попередня стаття

Перше побачення - це дуже хвилююче і відповідальна подія, яке відбувається в житті кожної жінки. Тут важливо добре підготуватися і не схибити.

також цікаво

Історії та притчі

Несподіване лист з техпідтримки

У пошуках чесного і правдивого відповіді вона вирішила просто написати лист в техпідтримку. Не сподіваючись отримати відповідь, вона стала займатися своїми колишніми справами, як раптом їй прийшло повідомлення про новий лист.

написати коментар

Написати коментар можна після авторизації.

Хіба ви будете настільки сильно соромитися?

Новости