Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Виноград Мерло - опис, купити вино Merlot

  1. Купити вино Мерло

Anton Benaco Bresciano Rosso IGT

Старий добрий Мерло є одним з найпопулярніших вин в усьому світі. М'який смак з насиченим тонким букетом робить Мерло улюбленим напоєм цінителів червоного вина. Мерло - сорт червоного винограду, який був виведений у французькому місті Бордо. Завдяки тому, що Merlot невибагливий в догляді і легко приживається в нових умовах, він поширився по всьому світу і займає перше місце по культивації. Найбільше сорт поширений у Франції, Італії та США.

Виноград Мерло має великі темно-сині ягоди з шкіркою середньої щільності. Він має досить солодкий смак і володіє високою врожайністю. Іноді врожайність навіть доводиться стримувати штучно, щоб це не відбилося на якості.

Вино з сорту Мерло може приготувати навіть недосвідчений винороб. Вважається, що зіпсувати таке вино дуже важко. До того ж, виноград Merlot дуже багатоликий. Залежно від клімату місця культивації та технології приготування вина, він може постати в зовсім різні обличчя.

Вино Мерло зазвичай має фруктовий аромат, в якому переважають нотки малини, сливи і вишні. Вино, витримане в дубових бочках, має більш насичену структуру і аромат ванілі, кедра і тютюну. Бочки з американського дуба роблять смак Мерло схожим на Каберне Совіньон.

Завдяки класичним характеристикам, властивим червоним винам, Мерло підходить до багатьох страв. Найкраще воно поєднується з легким м'ясом, наприклад, курячим. Не варто подавати Мерло до риби і гострих страв.

Купити вино Мерло

Купити вино Мерло можна в спеціалізованих магазинах алкоголю, винних бутиках і звичайних супермаркетах. Це найпоширеніший вид алкоголю, який не вимагає особливого пошуку. Найчастіше з Merlot виготовляють вино середнього цінового сегмента. Вартість його досить демократична. На вино Мерло ціна починається від 100 рублів за пляшку.

В винному бутику Незарулем продається червоне вино з винограду Мерло:

  1. Россо Верона ИГТ
  2. Россо Венеція ИГТ Інверн
  3. Антон Бенако Брешіано Россо ИГТ
  4. Розе Фрізанте

Новости