Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Свято німецького вина в Москві

«Винні принцеси» з Бадена, Мозеля, Пфальца і Райнгау представили усе різноманіття вин своїх регіонів. Захід проходив в рамках Року Німеччини в Росії 2012/2013.

Німецькі вина популярні не тільки серед знавців. На міжнародних дегустаціях вони регулярно отримують найвищі нагороди. Клімат, географічне положення і специфіка ґрунтів в 13 виноробних регіонах Німеччини дозволяють виробляти дуже різноманітні вина. «Якість важливіша врожайності» - таке кредо німецьких виноробів. Тут чудово визрівають не тільки чудовий Riesling з його яскраво вираженими фруктовими нотами і вишуканою кислинкою, але і освіжаючий білий Burgunder, насичений фруктовим смаком Müller-Thurgau і відрізняється тонкими пряними нотами Silvaner. Серед червоних сортів лідирує Spätburgunder (Pinot Noir): саме з нього в Німеччині виробляються особливо благородні вина.

Кожен гість свята отримував по два купона на безкоштовну дегустацію. До вин були подані традиційні німецькі страви. Свято вина проходив на відкритому повітрі під живу музику.

Свято вина проходив на відкритому повітрі під живу музику

Ще більше цікавого в нашому каналі Яндекс.Дзен. Підпишіться!

Читайте також

Новости