Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

М'ясний магазин Kolios

  1. У м'ясній крамниці представлений широкий вибір різних видів м'яса:

М'ясний магазин Kolios був заснований більше 30 років тому в Пафосі . Засновник лавки - Леонідас Коліос - став м'ясником під впливом батька та старшого брата.

Раніше це був невеликий магазин, зате єдиний в Пафосі, яка розташована не на ринку Раніше це був невеликий магазин, зате єдиний в Пафосі, яка розташована не на ринку. Чотири роки тому власник відкрив новий просторіший магазин в Пафосі.

Зараз нова м'ясна лавка Kolios є сімейним бізнесом, який знаходиться під управлінням Леонідоса Коліоса, його дружини, сина, племінниці і дочки. Основною метою власника є створення свого роду м'ясного бутіка, де покупець міг би знайти всю необхідну високоякісну м'ясну продукцію.

Якщо щось з потрібного вам на даний момент відсутня в асортименті, можна оформити замовлення, і протягом 1-2 днів продукти будуть доставлені в магазин, де ви зможете забрати їх.

У м'ясній крамниці представлений широкий вибір різних видів м'яса:

  • філе австралійського чорного ангуса, Рибай, філе;
  • всі види свіжого м'яса, включаючи яловичину, баранину і курку;
  • рідкісні види м'яса (оленина, крокодил, фазан, м'ясо кабана і т.п.);
  • качині грудки;
  • гусак;
  • свіжий червоний тунець (за попереднім замовленням);
  • домашні продукти, включаючи бургери, кебаби, фаршировану курку, фаршировану свинину і т. п.

У м'ясній крамниці можна придбати свіжі місцеві продукти, включаючи м'ясні продукти власного виробництва під брендом Kolios і імпортне м'ясо. Тут же можна придбати всі види ковбасок (зі свинини, індички, яловичини з різними видами спецій), які власник робить самостійно.

Серед широкого асортименту продуктів ви також зможете знайти продукцію без глютену: домашні ковбаски, шефталью, бургери з яловичини, гамбургери, сосиски виробництва компанії SCHAR.

Пан Коліос пропонує клієнтам великий вибір маринованого м'яса: всі види шашликів, шефталья, яловичина, курячі і свинячі бургери, а також домашні равіолі з м'ясом (пельмені) і равіолі з сиром.

Кожен день тут можна купити різні види імпортного замороженого м'яса: новозеландську баранину і чорного ангуса, качку, гуску і м'ясо страуса.

До речі, м'ясна лавка Kolios поставляє продукцію в 70 ресторанів Пафосу .

До речі, м'ясна лавка Kolios поставляє продукцію в 70   ресторанів Пафосу

Тут же можна придбати різні види домашньої випічки: роли з сосисками, пиріжки зі свининою, грибами, куркою і шинкою, пиріжки з яловичиною та цибулею, пиріжки з печінкою, фетою і шпинатом і інші види випічки, яка виготовляється щодня.

У магазині Kolios також можна придбати на вибір 80 різних сортів сиру: блакитний сир, всі види чеддар, копчені сири, халлумі, різноманітні види м'яких сирів, які фермери постачають з власних господарств або сам власник купує в різних відомих регіонах Італії, Франції та інших країн .

У м'ясній крамниці Kolios ви можете придбати всі можливі спеції для приготування страв, соусів і т У м'ясній крамниці Kolios ви можете придбати всі можливі спеції для приготування страв, соусів і т. П. Тут же представлено кращий вибір оливкової олії в Пафосі. Власник крамниці не забуває і про домашніх вихованців: у магазині продається корм для собак на основі овочів, перемішаних з яловичиною та свининою.

Щочетверга ви можете зробити попереднє замовлення: гребінці, червоний тунець, свіжий лосось, живі краби (з Франції) - замовлення необхідно зробити за тиждень.

І, звичайно ж, в магазині представлений повний спектр вин з виноробні Kolios. Протягом року м'ясна лавка Kolios також пропонує різні види знижок на різні види м'яса.

Фотогалерея

Новости