Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Влада регіону Італії нагородили телеканал «Моя Планета»

Автори і ведучі російського телеканалу про подорожі «Моя Планета» отримали нагороди Міністерства туризму італійського регіону Кампанія.

15 березня на Міжнародній туристичній виставці відпочинку і подорожей MITT, яка проходить в Москві, влади регіону Кампанія (Італія) вручили почесні призи за багаторічну дружбу і розвиток туризму головному редактору телеканалу «Моя Планета» Миколі Табашникова, а також провідним Анастасії Чорнобровіна і Андрію Понкратова. Російські журналісти отримали нагороди з рук Міністра туризму Кампанії Коррадо Матері.

Кампанія знаменита своєю столицею - Неаполем, третім за величиною містом Італії, діючим вулканом Везувій, античними містами Помпеї і Геркуланум, похованими на початку нашої ери під шаром вулканічного попелу, а також великою кількістю овочів, фруктів, морепродуктів і смачною кухнею.

Журналісти неодноразово знімали в Кампанії програми для «Моїй Планети». Наприклад, Андрій Понкратов в своєму телевізійному циклі «Людина світу» знайомився з жителями самого екологічного району Італії - провінції Чіленто, щоб дізнатися у них формулу довгого і здорового життя.

Анастасія Чорнобровіна приїхала в Неаполь, щоб на поромі відправитися на острови Неаполітанської затоки, де легко залишитися «Однією на планеті» (так називається її авторська програма).
Микола табашнікі під час зйомок двох фільмів про цей південний регіон Італії - «Кампанія. Рай на землі »і« Неаполь. Легенди і люди »- переконався, що тут живуть самі темпераментні й емоційні італійці.

Новости