Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Весняні канікули. Куди сходити з дитиною в Ульяновську

З 28 березня 2016 року по 3 квітня 2016 року біля школярів пройдуть канікули. Традиційно в весняні канікули організовується багато заходів, присвячених дитячому дозвілля і відпочинку. У цій статті наведено огляд місць і подій, які можуть бути цікаві школярам в останні числа березня - перші числа квітня.

У цей період в Ульяновську пройде тиждень дитячої та юнацької книги, яку присвятять Миколі Карамзіним. Діти зможуть взяти участь у святах поезії і різноманітних акціях, а також зустрінуться з письменником Валерієм Воскобойніковим. Захід з ним відбудеться 29 березня 2016 року. Початок о 10:00 в Палаці книги.

30 березня 2016 року о 10:00 в бібліотеці Аксакова пройде марафон читацьких талантів «Велич творчості А. С. Пушкіна осмислити музикою беруся». Школярі зачитають уривки з творів поета.

31 березня 2016 року в бібліотеці Аксакова відбудеться літературне свято, присвячене Дню дитячої поезії «Хай живе Стіхляндія!». Діти познайомляться з Ульяновським поетом і художником-ілюстратором книг Андрієм Медведєвим. Початок о 10:00.

1 квітня 2016 року в дитячій бібліотеці відбудеться програма «День веселих книг».

2 квітня 2016 року в Міжнародний день дитячої книги в області пройде акція «Книжковий доктор». Початок об 11:00.

Крім цього можна зводить дитини в кіно. Коли ж ще як не на весняних канікулах вибрати час і прийти сюди з дитиною? Тут можна зустрітися з друзями і відмінно провести час з сім'єю. Діти просто обожнюють чарівні червоно-зелені окуляри і величезні пакети з попкорном.

Діти просто обожнюють чарівні червоно-зелені окуляри і величезні пакети з попкорном

Також можна зробити під час весняних канікул похід на природу, такий варіант сподобається всім хлопцям. Свіже повітря і красиві пейзажі відволікають від повсякденної суєти. На природі також можна придумати різні розваги, наприклад, взяти з собою м'яч, повітряного змія. На канікулах буде актуальний похід в цирк. Це захоплююче виступ фокусників і клоунів, трюки акробатів. Попередньо варто ознайомитися яка програма буде в цирку. Також можна відвідати на канікулах зоопарк, це унікальна можливість погодувати птахів і звірів і покататися на поні і на атракціонах. Тільки вибирати краще день коли сонячно і тепло.

Тільки вибирати краще день коли сонячно і тепло

Щоб дитина добре відпочив в період весняних канікул, можна виїхати з ним в подорож. Варіантів маршрутів безліч, але важливо не перевантажувати школяра зайвою інформацією і не піддавати різкій зміні кліматичних умов.

Поїздка по Росії. Якщо ви вирішили провести весняні канікули в межах нашої батьківщини, ви можете вибрати з безлічі варіантів. По-перше, це відвідування великих міст, таких як Москва, Санкт-Петербург, Казань, Нижній Новгород або Єкатеринбург. У цих мегаполісах можна помилуватися архітектурою, відвідати театри і музеї, побувати на виставках і спортивних заходах. Майте на увазі, що в дні канікул організовуються відвідування музеїв і театрів для груп школярів, так що в цих закладах можливі черги. По-друге, це відпочинок в заміському профілакторії або будинку відпочинку.

Відвідайте з дітьми музичні, драматичні чи лялькові театри, галереї та виставкові зали, історичні музеї. Там спеціально для канікул готують пізнавальну і розважальну програми. Ваша дитина познайомитися з творчістю художників, властивостями каменів, восковими фігурами та іншими цікавими речами і фактами.

Програма більш ніж насичена. Батьки завжди зможуть вибрати найбільш підходящий варіант для себе і своєї дитини. Приємних вам канікул!

Також читайте: «Нове в ЄДІ 2016».

Коли ж ще як не на весняних канікулах вибрати час і прийти сюди з дитиною?

Новости