Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Туапсе - підбір та бронювання турів на 2019 рік.

  1. Курортний комплекс «Блискавка-Ямал»
  2. Готель «Аквамарин»
  3. Готель «Аміго»
  4. Відпочинок в Туапсе влітку в 2019 році.
  5. Переваги відпочинку в Туапсе.
  6. Головні переваги курорту.

Відпочинок в Туапсе - це кращий варіант в майбутньому сезоні 2019. Курорт Туапсе - це затишний і дуже зелене місто, де панує особлива атмосфера відпочинку. Не дивлячись на те, що Туапсе має, в першу чергу, промислове і портове значення, будучи одним з найбільших портів Чорного моря, велика кількість гостей щорічно приїжджають сюди на відпочинок. Відпочиваючим пропонується широкий вибір засобів розміщення за розумними цінами.

В архітектурному плані місто Туапсе нічим не виділяється. Як і в будь-якому іншому курортному місті, є центральна набережна, яка до вечора стає центром курортного життя, безліч кафе, ресторанів, сувенірних крамниць. Об'єкти пропонують гостям головну цінність курорту - пляжі, яких більш ніж достатньо, які розтягнулися більш ніж на 60 км. Купальний сезон триває з середини травня по кінець жовтня. В основному, пляжі галькові, але зустрічаються і піщані. Для тих, хто хоче відпочити в спокійній обстановці і в повній мірі насолодитися теплим морем і ласкавим сонцем - Туапсе ідеальне місце.

Відпочинок в Туапсе - це кращий варіант в майбутньому сезоні 2019

Пляжі району Туапсе

Пляжі району Туапсе

Місто-курорт Туапсе

Місто-курорт Туапсе

Пляжі району Туапсе

Пляжі району Туапсе

Вид на місто

Вид на місто

Пляжі району Туапсе


Основна частина великих курортних комплексів Туапсинському району розташована в околицях Туапсе, в невеликих курортних селищах, серед яких: Небуг, Ольгінка, Лермонтово, Новоміхайловській, Агою, Дедеркой. Кожен з цих курортних містечок Туапсинському району має свій неповторний ландшафт і вигляд, пропонує туристам об'єкти розміщення різного рівня комфортності, на будь-який смак і гаманець. Але одне залишається незмінним - це найчистіше море і велика кількість широких пляжів з дрібною галькою. Туапсинський район неодмінно сподобається для відпочинку як батькам з дітьми, так і молоді.

Туапсинський район неодмінно сподобається для відпочинку як батькам з дітьми, так і молоді

Харчування: 3-разове (Шведський стіл)
Період роботи: цілий рік

Курортний комплекс «Блискавка-Ямал»

Адреса: Туапсинский р-н, сел. Небуг Курортний комплекс «Блискавка Ямал» - один з найсучасніших і комфортабельних курортних комплексів на Чорноморському узбережжі, розташований в селищі Небуг Туапсинському району, в 300 метрах від власної пляжної смуги. Поруч з комплексом розташований аквапарк «Дельфін», дельфінарій «Аквамир», льодовий палац, і багато іншого. Курортний комплекс має великої лісо-парковою зоною, складається з трьох житлових корпусів - «Блискавка», корпус 1 «Ямал» і корпус 2 «Ямал», а також отдельностоящего центру відновлювальної медицини. Для розміщення гостей пропонується 614 сучасних упорядкованих номерів з усіма зручностями. На території комплексу створені всі умови для відпочинку і оздоровлення гостей будь-якого віку, а також для проведення корпоративних заходів різного рівня. Адреса: Туапсинский р-н, сел

Харчування: 3-разове або Сніданок ( «Шведський стіл»)
Період роботи: цілий рік

Готель «Аквамарин»

Адреса: Туапсинский р-н, с. Пляхо, мкр. Широка щілина, уч. 9 «Аквамарин» розташований в центрі Туапсинському району, недалеко від центру дитячого відпочинку «Орлятко». Відкритий в 2013 році, «Аквамарин» став одним з найпопулярніших місць відпочинку в цьому районі, завдяки сучасним умовам розміщення, індивідуальному підходу до обслуговування і широкого спектру послуг, що надаються на власній території, в тому числі: басейни, кафе і ресторани, СПА центр, розважальні програми для дорослих і дітей і багато іншого. Є можливості для проведення бізнес-заходів на високому рівні. Адреса: Туапсинский р-н, с

Харчування: без харчування
Період роботи: 01.06 - 30.09

Готель «Аміго»

Адреса: Туапсинский р-н, п. Новоміхайловській, вул. Морська, 24А «Аміго» розташований в селищі Новомихайлівський Туапсинському району, на березі моря. 4-поверхові спальні корпуси були побудований в 2006 році, кожен корпус розрахований на 24 номери. Поблизу є магазини, ринок, кафе, бари, аптека. «Аміго» - відмінний варіант для тих, хто звик до гарних умов відпочинку, але при цьому не готовий переплачувати. Зручне розташування, затишна обстановка і привітний прийом - все це чекає Вас в «Аміго»!

Відпочинок в Туапсе влітку в 2019 році.

Сьогодні в нашій країні можна легко знайти величезну кількість місць для літнього відпочинку. Однак незмінною популярністю вже не одне десятиліття користується узбережжі Чорного моря, тому з кожним роком все більше туристів вибирають його для проведення своєї відпустки.

Одним з найбільш привабливих місць на березі Чорного моря є Туапсе, який розташований на чорноморському узбережжі Краснодарського краю. Щорічно тисячі туристів, які хочуть насолодитися гарним відпусткою і повноцінно відпочити, приїжджають сюди під час своєї відпустки.

Для тих, хто не може уявити свою відпустку без прийняття теплих сонячних ванн, саме Туапсе може стати ідеальним місцем для повноцінного часу перепровадження.

У зв'язку з непростою економічною обстановкою сьогодні багато людей вважають за краще відпочивати, не виїжджаючи з країни. Зараз ніяких проблем з цим немає, так як вже давно такі російські курорти, як Туапсе, цілком заслужено вважаються найкрасивішими і екологічно чистими. А Туапсе цілком є ​​одним з найпривабливіших місць відпочинку молоді та сімей з дітьми.

Переваги відпочинку в Туапсе.

Звичайно, цілком природно, що у всіх людей різні смаки, і кожна людина сама для себе вирішує, де йому більше сподобається відпочивати. Хтось віддає перевагу активним прогулянкам в горах, комусь більше подобається оглядати визначні пам'ятки, а хтось не мислить свою відпустку без жаркого сонця і пляжу. І все це можна знайти в Туапсе. До основних переваг, якими володіє Туапсе, можна віднести такі фактори:

  • це одне з кращих місць відпочинку, оздоровлення та лікування;
  • величезний вибір найрізноманітніших розваг - від прогулянок на катері до підводного полювання;
  • теплий м'який клімат і цілюще повітря;
  • можливість лікування, яку надають санаторії;
  • доступні ціни;
  • велика кількість пам'яток;
  • незабутні емоції і враження;
  • тепле море і свіжий вітерець;
  • чисті пляжі;
  • добрі привітні місцеві жителі;
  • високий рівень обслуговування і професійний персонал.

Головні переваги курорту.

В даний час серед великої різноманітності чорноморських курортів багато людей вибирають саме Туапсе. Серед головних його достоїнств - відмінне поєднання добре розвиненої інфраструктури, високого рівня сервісу, доступних цін і неповторної природи. Дивовижної краси мальовничі ландшафти, річки, водоспади відрізняють курорти Туапсе від інших місць. Чималою перевагою для багатьох є те, що на пляжах Туапсе немає такого напливу людей, як на інших чорноморських курортах. Завдяки цьому розвиток курорту не стоїть на місці. У цьому місті дуже спокійна і затишна атмосфера, тому курорт Туапсе можна порадити тим, хто прагне максимально відволіктися від звичних турбот і міської суєти. У Туапсе чисте гірське повітря, змішаний з морськими ароматами, чудові пляжі, тепле море, тому сюди дуже люблять приїжджати люди цілими сім'ями, а особливо, з маленькими дітьми. В об'єктах розміщення, розташованих на узбережжі, створені відмінні умови для дитячого відпочинку: безліч різних басейнів, спортивних майданчиків, різноманітних дитячих атракціони навряд чи залишать байдужими хоч одну дитину. Відпустка в Туапсе на довгі час роки залишить після прекрасні спогади. Тому не дивно, що побувавши тут хоча б один раз, багато людей прагнуть знову сюди повернутися.

В даний час в Туапсе існує безліч засобів розміщення, пансіонатів, будинків відпочинку і санаторіїв. Це надає відмінну можливість будь-якій людині підібратися самий підходящий варіант, з урахуванням своїх смаків і фінансових можливостей.

Новости