Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі готелі Іспанії для відпочинку з дітьми

  1. Що треба знати, вибираючи Іспанію
  2. Як дістатися
  3. Готелі
  4. Майорка
  5. Sol Guadalupe 4 *
  6. Bahia Principe Coral Playa 4 *
  7. Тенеріфе
  8. Iberostar Anthelia 5 *
  9. Bahia Del Duque Gran Hotel 5 *
  10. Коста Дорада
  11. Estival Centurion Playa 4 *
  12. Natura Park 4 *
  13. Барселона
  14. Hotel 4 Barcelona 4 *
  15. Glories Barcelona 3 *
  16. Коста Брава
  17. Golden Bahia De Tossa & Spa 4 *
  18. Helios Lloret 4 *
  19. Коста Бланка
  20. Gran Hotel Sol y Mar 4 *
  21. Parque Mar 4 *
  22. Аліканте
  23. Castilla Alicante 3 *
  24. Las Arenas Balneario Resort 5 *
  25. Коста-дель-Соль
  26. Melia Costa Del Sol 4 *
  27. Sirenis Cala Llonga Resort 3 *
  28. Коста дель Маресме
  29. Aqua Hotel Promenade 4 *
  30. Golden Taurus Park 4 *
  31. Підбір пакетного туру

З цією прекрасною країною, королівством, 90% території якого займають гори і плоскогір'я, ми знайомі зі школи за книгою Сервантеса «Хитромудрий ідальго дон Кіхот Ламанчський». І зовсім недавно росіяни відкрили для себе цю країну в якості місця, де можна прекрасно і насичено відпочити. Найкомфортніше час для відпочинку в Іспанії - це період з червня по вересень місяць. Температура по місяцях
  • в червні повітря прогрівається до 26 ° С, але вода в морі ще прохолодна 20-22 ° С;
  • липень і серпень - два найспекотніших місяці 30 ° С, море 24-25 ° С;
  • найм'якший «оксамитовий» місяць Вересень прогрітий воду до 25 ° С, море - парне молоко;
  • Канарські острови можуть радувати росіян як влітку (24-30 ° С і вода 20-23 ° С), так і взимку (19-23 ° С). Тут навіть можна купатися в січні в воді 17-20 ° С.

Що треба знати, вибираючи Іспанію

  1. Бенідорм, Ллорет-де-Мар, Салоу і Ібіца - тусовочні курорти для молоді. Сюди буде цікаво приїхати з дітьми-підлітками.
  2. На відміну від багатьох інших країн, в яких туристичний бізнес займає не останнє місце, на муніципальних пляжах Іспанії парасольки і лежаки видаються не безкоштовно.
  3. В країні донкіхотів власники готелів годують своїх гостей або тільки сніданком, або сніданком і вечерею, або повним пансіоном, але з платними напоями. Дуже мало готелів, які працюють за системою «все включено».
  4. Любителям зимового спорту сподобаються прекрасні гірськолижні бази, за якістю не поступаються альпійським.
  5. Тут є шопінг-села, в яких можна придбати відмінні речі європейської якості за низькою ціною.
  6. Для в'їзду в країну необхідна шенгерская віза, маючи яку дозволяється відвідати друзів в сусідніх країнах.

На курорті Коста-Дорада знаходиться величезний парк розваг «Порт Авентура», який ні в чому не поступається знаменитому «Діснейленду». Цей дитячий парк розділений на тематичні зони, в яких кожна дитина зможе знайти своє улюблене шоу.

Як дістатися

Час перельоту від Москви до Іспанії становить приблизно 4-4,5 години. Найчастіше літаки з Росії приземляються в Барселоні. Вірніше в 12 км від столиці Каталонії Барселони, де знаходиться аеропорт Ель-Прат. Далі гостей будь-якого курорту доставляє до місця трансфер - це ідеальний варіант з дітьми 4 роки і менше. Ми можемо підказати і інші можливості дістатися до місця:

  • таксі;
  • автобус;
  • ж.д. транспорт, але найближча станція знаходиться в самій Барселоні.

В Іспанії є ще один міжнародний аеропорт, це Аліканте (Альтет-Кальпе). На відміну від Ель-Прата, тут немає залізничного сполучення. До місця доведеться добиратися або на таксі, або на автобусі. В обох аеропортах є прокати автомобілів. Це ще один дуже зручний спосіб пересування по країні.

Готелі

Готельна база країни дуже різноманітна, тут можна знайти готель, віллу або гостьовий будинок на будь-який смак і гаманець.

Ми побували на багатьох курортах Іспанії, а також вивчили відгуки туристів, які відпочивали з дитиною, і представляємо вашій увазі наш особистий рейтинг кращих готелів в Іспанії для відпочинку з дітьми:

Майорка

Один з Балеарських островів Середземного моря з головним містом Пальма. Назва перекладається з латинської, як «більший острів», в порівнянні з острові Менорка. Більше половини острова займають гори і плоскогір'я з найвищою точкою 1445 м на горі Пуч-Мажор. Краще і спокійний час для відпочинку з дітьми починається з кінця серпня і триває до кінця вересня.

Sol Guadalupe 4 *

Свіжо відреставрований готель розташований в 200 м від пляжу з золотим піском і безпечним пологим заходом в море, в 14 км від Пальма-де-Майорка і в 14 км від аеропорту. На затишній красивій території розташовано озеро-басейн площею 1000 м², напіввідкритий водойму і два дитячих басейну. Один з них з водними гірками.

Скрізь ловиться безкоштовний Wi-Fi. Кожен день працює дитячий клуб, де дітлахи від 4 до 12 років можуть проводити час, займаючись цікавими справами. Батьки мають можливість в будь-який час доби приготувати дитяче блюдо для дитини на цілодобово працює кухні.

Готель знаходиться в 1 км від Аквапарку «Western Water Park», недалеко від зоо-сафарі, печер і зоопарку.

Bahia Principe Coral Playa 4 *

Невеликий затишний готель, розташований поруч з морем на невеликій височині, працює по системі «все включено». Можна вважати, що це найкращий готель на Майорці для відпочинку з дітьми. Крім стандартного набору розваг, що включає в себе дитячий басейн, ігровий майданчик і дитячу анімацію, в готелі працює ігрова кімната, де малюк навіть в 2 роки може весело провести час. У ресторані, крім іспанських страв, завжди можна вибрати їжу для дитини 1 року.

Приватний піщаний пляж обладнаний всім необхідним. До нього можна спускатися на ліфті. Балкони у всіх номерах виходять на море і обставлені меблями.

Читати далі про готелі на Майорці

Тенеріфе

Це найбільший острів на Канарах в Атлантичному океані. Завдяки ідеальному клімату (температура взимку тримається в межах 20-26 ° С, влітку цей діапазон становить від 23 ° С до 29 ° С), острів став дуже популярним на форумах для відпочинку туристів з усього світу. Столиця острова - Санта-Крус.

Iberostar Anthelia 5 *

Побудований в 1999 році, готель знаходиться в 100 км від південного і 20 км від північного аеропорту на самому березі моря. На муніципальному пісочному пляжі лежаки і парасольки надаються за додаткову плату. Це один з кращих готелів для дітей та батьків. Тут є все для цього:

  • басейн з морською водою для малечі;
  • підігріває басейн з прісною водою для дітей;
  • дитячий ігровий майданчик;
  • міні-клуб для гостей віком від 4 до 12 років;
  • дитяче меню в ресторані;
  • дитяче ліжечко в номері;
  • кімната для ігор;
  • платні послуги няні.

Протягом всього перебування гостей готелю розважають аніматори, а ввечері нікого не залишить байдужими запальна дискотека.

Bahia Del Duque Gran Hotel 5 *

Цей один з кращих готелів Канарських островів розташовується в 15 хвилинах їзди від аеропорту Тенеріфе Сур і в 5 хвилинах від аквапарку Сіам.

На красиво оформленої, доглянутою території розташований басейн з підігрітою океанічної водою, дитячий басейн з гірками, ігровий майданчик, міні-клуб, відмінні тенісні корти.

Обслуговуючий персонал готелю в будь-який час надає послуги по догляду за дітьми. У 9 ресторанах готельного комплексу готують різноманітні страви традиційних національних кухонь. Серед їх величезної кількості можна вибрати те, чим нагодувати дитину в 3 роки і навіть однорічного малюка.

Читати далі про готелі на Тенеріфе

Коста Дорада

На північному сході Іспанії на узбережжі Баліарского моря на 200 км розтягнулася курортна місцевість з піщаними пляжами і пологим входом, яку називають також «золотим узбережжям». Це тут в місті Салоу знаходиться знаменитий парк атракціонів Авентура.

Estival Centurion Playa 4 *

Готель знаходиться в Кабрілсе, в 200 м від піщаного пляжу з лежаками, парасольками, душем і шезлонгами. У ресторані передбачено спеціальне меню для дитячого і дієтичного харчування: пюре, молочні страви і приготовлені па пару продукти. Для маленьких туристів надаються спеціальні стільчики. У номері для малюків встановлюється дитяче ліжечко з огорожею і на замовлення видається ванночка для купання немовляти.

Для дітей 3 роки і старше (до 12 років) постійно працює міні-клуб. На території облаштовано дитячий майданчик, не дає нудьгувати відмінна робота аніматорів.

Поряд з готелем знаходиться невеликий магазинчик, в якому є всі необхідні продукти та інші дрібниці.

Огляд-відгук про Estival Centurion Playa 4 *

Natura Park 4 *

Один з мережевих готелів, який можна порадити для відпочинку з маленькою дитиною, розташований в 100 м від пляжу, в 40 км від аеропорту Реус, в 60 км від аеропорту в Барселоні і майже в центрі міста Кома-Руга.

У упорядкованих однокімнатних номерах є балкон з гарним оглядом і встановлена ​​ванна. Для грудних дітей за запитом встановлюється дитяче ліжечко. Надається безкоштовний Інтернет.

На території розташований басейн та ігровий дитячий майданчик. У ресторані, який працює за системою «шведський стіл», можна скористатися дитячим стільчиком. На сніданок подають пластівці, сосиски, курячі яйця, ковбасу, сир, йогурт, смачну випічку, фрукти: груші, персики, яблука, сливи, нектарини. Всього в 800 м від готелю знаходиться ж / д вокзал.

Читати далі про готелі в Коста-Дорада

Барселона

Прекрасне місце для любителів активного відпочинку. Якщо ви хочете поїхати в Іспанію з дитиною підлітком і самі поділяєте його інтереси, то вам сюди. З маленькими дітьми краще зупинитися де-небудь поблизу на іншому курорті, а в Барселону приїжджати на веселі екскурсії.

Hotel 4 Barcelona 4 *

Новий клубний готель, побудований в 2009 році, знаходиться в 12 км від аеропорту і в 400 м від піщаного пляжу.

У ресторані є спеціальне меню для дитячого, вегетаріанського і діабетичного харчування. Батькам, які бажають розважитися, можна замовити няню для дитини або залишити його на деякий час в дитячому клубі.

Вечорами проводиться міні-диско для юних мандрівників. По всій території ловиться безкоштовний інтернет. За окрему плату сюди можна приїжджати зі своїми домашніми вихованцями. У будь-яку точку Барселони можна дістатися на метро, ​​станція якого знаходиться поруч з готелем.

Glories Barcelona 3 *

Цей недорогий мініатюрний готель розташований в центрі Барселони далеко не на першій лінії від моря. Всі росіяни, які зупинялися в цьому готелі, в своїх відгуках відзначають відмінну кухню, гарна якість послуг і зручне розташування. Готель знаходиться в такому місці, від якого зручно вирушати в дорогу в будь-яку подорож, на будь-яку екскурсію.

Коста Брава

Широка смуга середземноморського узбережжя на північному сході Каталонії, недалеко від кордону з Францією славиться прекрасними готелями, з дітьми в яких можна відпочивати без всяких проблем. Назва придумано недавно, в минулому столітті, і перекладається як «дикий скелястий берег» або «берег сміливих». А ще Коста Брава - це перший іспанський курорт, який став приймати гостей з Росії.

Golden Bahia De Tossa & Spa 4 *

Преміум готель з відмінними відгуками в каталозі топхотелс, єдиним недоліком якого є те, що прекрасний піщаний пляж знаходиться в 800 м від нього.

Для противників піших прогулянок курсує платний шатл. На зеленій території цього новітнього готельного комплексу розбитий прекрасний сад. Знаходиться він в центрі курорту, тому оточений магазинами, старовинними вуличками, лавками і кафе. Для дітей і прихильників дієтичної їжі в ресторані є стіл зі стравами, приготованими на пару. Готель рекомендується для спокійного сімейного відпочинку з дітьми.

Helios Lloret 4 *

Готель є окремим семиповерхова будівля в 35 км від аеропорту Жирони, в центрі Lloret deMar, в 100 м від автостанції і поруч з пляжем. Одно- і двомісні номери з кахельними мозаїчними підлогами обладнані всіма необхідними побутовими приладами. У кожному є великий мебльований балкон, сучасна простора ванна і інтернет, що надається безкоштовно. На сніданок в ресторані завжди можна взяти бекон, ковбаски, квасоля, яйця в різних варіаціях, оладки, йогурти, свіжі овочі, паштет, мюслі, фрукти, всіляку випічку, соки, кава і т.д. На обід і вечерю пропонуються кілька видів м'яса, риби, різні гарніри, салати, свіжі овочі, паста, фрукти, десерти, морозиво ... Для тих, кому чогось не вистачає, поруч з готелем працюю безліч кафе і магазинів.

Читати далі про готелі в Коста-Браві

Коста Бланка

Курортна місцевість в провінції Аліканте. Назва перекладається з іспанського як «білий берег». Пояснюється це тим, що уздовж берега курорту тягнуться прекрасні широкі пляжі зі світлого дрібного піску. Середня температура води біля берега взимку 13 ° С, а влітку 25 ° С.

Gran Hotel Sol y Mar 4 *

У передмісті Аліканте, в декількох метрах від прекрасного піщаного пляжу з платними лежаками і парасольками знаходиться цей великий шикарний новий готель. Якщо ви сумніваєтеся, який вибрати готель для відпочинку з дітьми , Ми можемо дати пораду: приїжджайте сюди. Тут є все для дитячого щастя:
  • дитячий басейн з водними гірками;
  • ігрова кімната;
  • платні послуги няні;
  • дитячий майданчик;
  • ліжечко для немовляти;
  • високі стільчики в ресторані.

На всій території і навіть біля моря працює безкоштовний Wi-Fi, а на пляжі можна скористатися безкоштовним кремом від засмаги.

Parque Mar 4 *

Мініатюрний кулуарний економ готель, побудований зовсім недавно, розташовується на північ від курорту Торревьєха, поруч з пляжем в оточенні соснових дерев.

Ресторан працює по системі «шведський стіл». Гостям подають страви іспанської кухні. У готелі можна взяти автомобіль на прокат і скористатися платним інтернетом.

Аліканте

Гарний іспанське місто на березі Середземного моря є одним з найпопулярніших курортів країни і основним портом рибальського промислу. Заснували його древні греки ще в 201 г до н.е. і назвали Луцентум. Тут можна не тільки позасмагати на піщаному чистому пляжі, а й доторкнутися до історії, відвідавши пам'ятники старовини.

Castilla Alicante 3 *

Невеликий бюджетний готель знаходиться в 8 км від Аліканте, тільки цей факт є причиною нестачі зірок на фасаді готелю. Хоча, зовсім поруч є зупинка автобуса, на якому можна за 10 хвилин дістатися до міста. Територія з басейном та дитячим ігровим майданчиком потопає в зелені. Ресторан готелю пропонує страви домашнього приготування. Гостям можна замовити сніданок в номер. Поряд з готелем знаходиться безкоштовна автомобільна стоянка.

Валенсія

Заснований стародавніми римлянами в 138 г до н.е. старовинне місто, столиця Старого Королівства Валенсія сьогодні є курортним країнам, що розвиваються центром, третім за величиною в країні. Тут же в 9 км від міста розташований великий міжнародний аеропорт.

Las Arenas Balneario Resort 5 *

Єдиний п'ятизірковий і один з найкращих готелів курорту на сьогоднішній день був побудований в 1898 році, частково зруйнований під час громадянської війни і відреставрований в 2002 році.

Архітектори та дизайнери постаралися зберегти ту давню самобутність, відбивши її в архітектурі та оздоблення номерів. Одночасно в кімнатах присутні всі найсучасніші необхідні побутові прилади і безкоштовний інтернет, а в окремій ванній можна полежати в джакузі.

Поряд з готелем знаходиться шикарний піщаний пляж, де видають безкоштовно рушники і надають на прокат лежаки і парасольки. Можна поніжитися на шезлонгу з автономним підігрівом. По всій території готелю, яка займає 8000 м², посаджені фруктові дерева. Щоб забронювати готель, необхідно подбати про це за кілька місяців.

Коста-дель-Соль

Сонячний берег в автономії Андалусія на півдні Іспанії славиться своїми курортами. Будучи самим південним містом, Коста-дель-Соль вважається одночасно найдорожчим і фешенебельним місцем відпочинку в країні, не дивлячись на прохолоду атлантичних хвиль. Сюди можна поїхати, щоб зайнятися серфінгом, віндсерфінгом і популярним сьогодні екстремальним кайтсерфінгом.

Melia Costa Del Sol 4 *

Відмінний готель з прекрасним поєднанням ціни / якості знаходиться прямо біля моря в містечку Торремолінос, в 6 км від аеропорту і в 5 хвилинах ходьби від шопінгу, де можна купити продукти і будь-які необхідні речі. Багато службовці готелю знають російську мову. У ресторані з дієтичних страв можна вибрати макарони, сир, яйця і мюслі, що компенсується великим вибором морепродуктів. У невеликих затишних номерах всі вікна дивляться на морські простори. На муніципальному піщано-галькові пляжі шезлонги і парасольки дають напрокат.

Ібіца

Належний Іспанії острів давно вважається одним з кращих її курортів для любителів клубного відпочинку. Якщо дивитися по карті, то він розташований на сході від материкової частини країни на однаковій відстані між берегом і островом Пальма. Тут знаходяться найбільші тусовочні центри з запальними дискотеками, куди з'їжджається відпочити англійська, французька та німецька молодь.

Sirenis Cala Llonga Resort 3 *

Великий сучасний готельний комплекс, що входить в топ економних готелів, знаходиться в 12 км від столиці острова поруч з пляжем, в бухті Cala Llonga. Сюди можна приїхати з дітьми до року, і їм буде цікаво плескатися в басейні-жабнику або кататися з горочки на дитячому майданчику. Знайдуться заняття до душі і підліткам: дайвінг, відеосалон, водне поло, теніс, дитячі тренажери, прекрасна анімація і т.д.

Номерний фонд дуже гідний, є двокімнатні сімейні номери з видом на море. Два ресторани працюють за системою «все включено».

На великій доглянутій території знаходиться 3 відкритих басейну з дитячими відгородженими зонами, магазини і парковка. Тут же можна взяти автомобіль на прокат, щоб організувати власну екскурсію по острову.

Коста дель Маресме

Коста дель Маресме - курорт в східній Каталонії, визнаний найгарнішим в Іспанії. З гірських схилів спускаються неосяжні плантації полуниці і фруктових дерев, поруч - блакитні води Середземного моря.

А ще його облюбували бюджетні туристи, тому як відпочинок тут обходиться значно дешевше, ніж в інших провінціях.

Курорт особливо приваблює сімейних людей з маленькими дітьми. Дні відпочинку проходять в тихих затишних селищах з дуже розвиненою інфраструктурою. У розпорядженні малюків міські майданчики з атракціонами, також місця знамениті у мандрівників великим аквапарком «Марінеленд». Покататися по вуличках на смішному паровозику - ще одна незабутня пригода.

Aqua Hotel Promenade 4 *

Готель розташований в самому центрі міста Пінеда де Мар, і це одна з головних привабливих рис - в будь-який час можна прогулятися по магазинах, пройтися по променаду набережній або махнути з дитиною в сусідню Калельо на паровозику.

На перший погляд, це звичайний міський резорт, висотою в сім поверхів. Проектувальники наділили його оригінальної технічної «фішкою» - прозорий ліфт: піднімаючись, милуєшся розлився до горизонту синім морем. Номери хороші, укомплектовані найнеобхіднішим і навіть більше. Так, в санвузлах крім унітазу є ще й біде. Цікавий варіант розміщення - «преміум». Гості, які обрали путівки з такою позначкою, виявляються в привілейованому становищі, в тому числі безкоштовно можуть користуватися пляжними рушниками.

З першого знайомства зрозуміло, що цей готель в Коста дель Маресме для відпочинку з маленькими дітьми просто створений.

Тут і ігровий майданчик у дворі, і міні-клуб. Оснащення ресторану включає високі стільчики, а офіціанти пропонують фартушки. Млинці, гаряче молоко, парове м'ясо, каші, супи, йогурти - меню відмінне.

Перша берегова лінія додає бонусів. До моря веде підземний перехід. Постійні хвилі, досить крутий візит, - потрібно бути гранично обережними.

Огляд-відгук про Aqua Hotel Promenade 4 *

Golden Taurus Park 4 *

Не так давно готель відсвяткував свій солідний ювілей. Він відчинив двері в 1963 році, втім, вік не відчувається завдяки постійному оновленню і догляду. За довге життя встиг обзавестися армією вірних шанувальників, серед яких більшість сімей з маленькими дітьми. Височіє на узбережжі Пінеда де Марко, все під рукою - і магазини, і ресторани, і прогулянкові зони.

Розважальна база - мрія дитини, тут малюкам дійсно весело і цікаво. В активі готелю міні-клуб, неглибокі басейни, в тому числі підігрівається. На території є навіть власний зоопарк в мініатюрі. У захват дітлахів призводить знайомство з гарними павичами, ледачими черепахами, які вражають своїми розмірами, строкатими папугами.

Родзинкою став великий ігровий комплекс під відкритим небом. Горки всіх мастей, розсип машинок, будиночки і пісочниця з усім необхідним інвентарем.

З п'яти сотень номерів є приміщення, розраховані на проживання сімей з трьох-чотирьох чоловік. Кухня не залишає нікого байдужим. Смачний хамон, ніжна форель, ягня на грилі, морепродукти, свіжовичавлені соки - меню дивує різноманітністю і якістю виконання. А на десерт лимонне, полуничне, шоколадне морозиво. Окремо кухаря подбали про юних постояльців, передбачений спеціальний дитячий стіл.

Огляд-відгук про Golden Taurus Park Resort 4 *

Читати далі про готелі в Коста дель Маресме

Підбір пакетного туру

Порівняння цен в 30+ системах бронювання

Відгуки

Ознайомтеся з відгуками про відпочинок в Іспанії з дітьми від читачів нашого сайту або залиште свою думку про нього внизу цієї сторінки. Наші Відвідувачі врахують Ваші рекомендації та будут вдячні за корисні поради.

Новости