Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі готелі Греції з програмою «все включено»

Греція - прекрасна країна, з величною і славною історією. Європейці звикли вважати її колискою власної багатовікової цивілізації; їх думку справедливо і виправдано. Греція - прекрасна країна, з величною і славною історією

П'ятизірковий готель Санторіні

Розсипана по всій території ланцюг мальовничих руїн десятків стародавніх міст, органічним і природним чином зуміли поєднати старовину з новими культурними віяннями Афіни, загадковий Пелопоннес і сповнений незбагненної романтики, бірюзово-сонячний Крит здатні забезпечити враження настільки рідкісне, ні з чим не порівнянне, що, відвідавши чудову цю країну одного разу, забути її ви не зможете до кінця життя.

Клімат південної частини Балканського півострова м'який, має в своєму розпорядженні до споглядальності і медитації, пам'ятники історії і культури - один цікавіше іншого - прикрашають все грецькі провінції; пляжі розкішні, готелі гостинні, а самі греки до мандрівникам звикли і зустрічають їх радо, пропонуючи високий рівень обслуговування і комфортні умови відпочинку.

Значна частина готелів працює по системі «все включено», так що місцева курортна життя гарантує повну незалежність від будь-яких тлінних турбот. Ось чому ті, хто називає відпочинок в Греції раєм, нітрохи не кривлять душею: така оцінка відповідає дійсності.

Опис кращих готелів Греції, які працюють за принципом «все включено»

• Острів Крит

Крит практично не знає похмурих і непогожих днів

Agapi Beach
Готель розташований в курортному селищі Аммудара, в 8 км на захід від аеропорту Іракліон. Головна будівля, в якому є конференц-зал, розташовують до відпочинку холи, відеозал, міні-амфітеатр, перукарня, сауна з оздоровчим центром, два дорослих басейну - з прісною і морською водою - і один басейн для дітвори.

Послуги інтернету гарантовані, ресторанів-барів-закусочних - теж. У басейнів є таверна, на піщаному облаштованому пляжі - бар. Маленькі магазинчики присутні, як і умови для занять спортом та здійснення розважальної програми.

Маленькі магазинчики присутні, як і умови для занять спортом та здійснення розважальної програми

В інтер'єрах готелю добре поєднуються сучасний дизайн і традиційна критська архітектура

Харчування триразове, додаткові закуски і напої протягом дня пропонуються безкоштовно. Дитячий майданчик, клуб для дітвори і підлітків, няня (при необхідності) і навіть ліжечка з високими стільчиками доповнять список зручностей для подорожуючих сімей. Інформація ж про те, що жити тут запропонують в номерах або бунгало (на вибір) в тінистому садової зоні, багатьом здасться особливо екзотичною і привабливою.

Про ванній кімнаті, холодильнику, кондиціонері, фені, телевізорі, телефоні, платному сейфі і можливості користуватися балконом / лоджією навіть незручно нагадувати: в грецьких готелях це завжди в наявності.

Iberostar Mirabello Hotel & Village
Розташований майже в центрі міста Агіос Ніколаос, в 68 км від Іракліона, в мальовничому затоці Ірабелло з дивовижним видом на море. Умови в номерах аналогічні описаним вище - уточнення про наявність пляжного рушники (на додачу до загального списку речей) можна вважати «грайливою дрібницею».

Велика тераса з видом на затоку, два дитячих басейну (крім дорослих, відкритого і критого), можливість кататися на каное, користуватися тренажерним залом і майданчиком для аеробіки, грати в теніс, міні-гольф і вчитися майстерності віндсерфінгу - ось неповний перелік «спортивних» послуг готелю. Дискотека, анімаційні програми і повний набір «дитячих» предметів побуту завершують цей сервісний список.

Дискотека, анімаційні програми і повний набір «дитячих» предметів побуту завершують цей сервісний список

Чудовий п'ятизірковий готель, що підкорює своєю елегантністю і розкішшю заміна

Чудовий п'ятизірковий готель, що підкорює своєю елегантністю і розкішшю заміна

В готелі всього 76 номерів

Назвавши готелі Elounda Aqua Sol Resort 4 і Blue Marine Resort & Spa 4, ми будемо вважати свій обов'язок знайомства з умовами відпочинку на фантастично прекрасному острові Крит виконаним. Обидва цих готелю хороші (останній навіть отримав друге ім'я - «Сан-Тропе») і дуже нагадують попередні.

На території першого розташовані 102 бунгало, а в головному ресторані другого вам навіть дозволено буде спостерігати за тим, як шеф-кухар «чаклує» над «шведським столом», хоча основна форма обслуговування - подача готових страв в номери. Розливні напої пропонуються безкоштовно, бутильовані - за додаткову таксу.

Розливні напої пропонуються безкоштовно, бутильовані - за додаткову таксу

Готель Elounda Aqua Sol Resort 4 із зеленою територією. Спокійна атмосфера і гостинність - його відмінні риси

Спокійна атмосфера і гостинність - його відмінні риси

Сучасний готельний комплекс Blue Marine Resort & Spa 4, побудований каскадом на узвишші

Звичайно, готелів на Криті набагато більше описаних. І хоча не в кожної з них в переліку послуг є запис «все включено», співвідноситься з уявленням про повному пансіоні і відсутності будь-яких проблем з харчуванням, тут практично кожного відпочиваючого зустрінуть душевно, обслужать чудово і годувати стануть стільки раз, скільки того забажають туристи.

• Острів Родос

• Острів Родос

Родос - четвертий за величиною грецький острів, загальною площею 1398 км²

Faliraki Beach
Білосніжні корпусу готелю врізалися, подібно океанському лайнеру, в гущу мальовничого зеленого оазису з тінистих пальм, які піднялись посеред великого піщаного пляжу на околиці молодіжного курортного центру Фаліракі. Красень-готель входить в престижну групу Esperia SA Hotel, з найвищим у світі рейтингом.

Розташовані в парі кроків від романтичного середньовічного міста, практично на морському березі, розкішні споруди цього оселі небідних туристів, готові надати відпочиваючим 330 комфортних номерів з ванною, феном, балкончиком для споглядання морської панорами, нічний бар, дитяче містечко, симпатичний басейн для малюків і няню на час відсутності поруч з ними батьків.

Розташовані в парі кроків від романтичного середньовічного міста, практично на морському березі, розкішні споруди цього оселі небідних туристів, готові надати відпочиваючим 330 комфортних номерів з ванною, феном, балкончиком для споглядання морської панорами, нічний бар, дитяче містечко, симпатичний басейн для малюків і няню на час відсутності поруч з ними батьків

У 2011 році в готелі пройшла повну реконструкцію

• Острів Корфу

Корфу вважається одним з перших островів, куди стали приїжджати туристи, тому він характеризується багатою і добре розвиненою інфраструктурою

Готелі Magic Life Hotel, Grecotel Daphnila Bay & Thalasso і Louis Grand входять в ряд кращих грецьких готелів, розташованих в північній частині країни - найбільш зеленою, затишною і мальовничій. Всі готелі розташовані безпосередньо на морському узбережжі, буквально тонуть у вирі оливкових і соснових лісів, включають в свій склад як прекрасно обладнані номери, так і неповторні бунгало, що імітують стиль «грецького села» - з видом на сад або море.

Басейни, тераси для панорамного огляду, система кондиціонування в приміщеннях, повноцінне харчування в ресторанах (зі сніданком, полуденним і опівнічний снеки і розкішною вечерею), упереміш з прийомом прохолодних напоїв - ланцюг задоволень рідкісних і приємних.

Басейни, тераси для панорамного огляду, система кондиціонування в приміщеннях, повноцінне харчування в ресторанах (зі сніданком, полуденним і опівнічний снеки і розкішною вечерею), упереміш з прийомом прохолодних напоїв - ланцюг задоволень рідкісних і приємних

До 12 травня 2011 року готель Sunshine Corfu Hotel & Spa 4 називався Magic Life

До 12 травня 2011 року готель Sunshine Corfu Hotel & Spa 4 називався Magic Life

Чудовий готельний комплекс Grecotel Daphnila Bay & Thalasso розташований серед мальовничої гаї оливкових і соснових дерев, що простягнулася до тінистого пляжу

Якщо додати до всього вже згадуваному можливість користуватися салоном краси, майстерністю досвідчених масажистів, орендою автомобілів і гірських велосипедів, то унікальний дитячий Манго-клуб, диско для дітлахів, олімпіади та спеціальні програми для підлітків вже не здадуться занадто екзотичним набором послуг. У Греції є все - і саме серйозне ставлення до маленьких туристам теж.

Сподобалася стаття? Підтримай АвіаСовет.ру, натисни:

Сподобалася стаття?

Новости