Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кіпр Відпочинок 2019 рік Кращі Ціни Все Включено (Без Візи)

  1. Вартість туру на Кіпр по системі «all inclusive»

Що таке відпочинок на Кіпрі в все включено

У число цих послуг включається триразове харчування за принципами «шведського столу», сніданки і вечері в невстановлений час, можливість користуватися баром (крім спиртного), і шезлонгами протягом всього дня, місцями для розваг в готелі і іншою інфраструктурою розташованої на території готелю.

Відпустка на Кіпрі по системі «ультра все включено» по заздалегідь встановленими цінами додає можливість користуватися в барі спиртними напоями протягом дня. Також за цією системою для дітей передбачені розважальні програми з анімацією і спеціальне дитяче меню. «Ultra all inclusive» на Кіпрі - це обов'язково персонал, що говорить по-російськи.
Відпочинок на Кіпрі в 2019 році ціни все включено
Пам'ятайте, що в різних готелях на Кіпрі може бути різний набір послуг, що надається за цією система оплати, тому заздалегідь отримуйте про це інформацію у туристичного оператора «Бібліо Глобус» або іншого туроператора, вибираючи і набуваючи найбільш підходящий для себе тур.

Відпочинок на Кіпрі за системою «все включено» за вигідними цінами призначений, перш за все, для тих, хто їде на цей благословенний острів з маленькими дітьми, збирається скуштувати всю красу обраного готелю і провести час недалеко на пляжі. Ця система також дуже популярна у закоханих і молодих пар.

Кращим місцем на Кіпрі для сімейного відпочинку по праву вважається селище Протарас. Тут безліч недорогих готелів, які гарантують туристам тихе і спокійне життя, пляжі, де можна поніжитися на теплому кіпрському сонечку, а також велике число історичних і культурних пам'яток і розваг для самих маленьких дітей.

Для тих, хто любить активні подорожі, на Кіпрі безліч розваг, кипить бурхливе нічне кіпрська життя в клубах і на дискотеках, є тенісні корти і поля для гольфу, аквапарки і парки атракціонів. Наприклад, на модному курорті Айя-Напа або в Лімассолі.

На всіх кіпрських курортах широко представлені готелі рівня від трьох до п'яти зірок, що пропонують туристам обслуговування по системі «все включено». За міжнародними стандартами кращими вважаються готелі, рівень яких відзначений п'ятьма зірками, їх необхідно бронювати заздалегідь.

За міжнародними стандартами кращими вважаються готелі, рівень яких відзначений п'ятьма зірками, їх необхідно бронювати заздалегідь

Вартість туру на Кіпр по системі «all inclusive»

В ціну туру, як правило, включені:

  • авіапереліт з Москви (або іншого міста) на Кіпр;
  • трансфер групи туристів з кіпрського аеропорту в готель;
  • проживання та харчування в готелі 3, 4, 5 зірок;
  • медична страховка;
  • туристична про віза .

Чи не входить у вартість тільки паливний збір, розмір якого встановлює авіакомпанія, вартість додаткових зборів уточнюйте у менеджерів туристичного оператора.

Кіпр відпочинок 2018 ціни все включено
«Бібліо Глобус», відпочинок на Кіпрі з системою "все включено" це кращий вибір для російського середнього класу населення.

На сайті kiprus.pro Ви можете прочитати про острів Кіпр: відпочинок на Кіпрі, а також дізнатися вартість турів на Кіпр, купити гарячі путівки і прочитати відгуки мандрівників.

Новости