Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі Криму з пляжами і басейнами. Рейтинг 2019. Все включено, перша лінія

  1. «Атлантик»: недорога перша лінія Феодосії
  2. «Море»: все включено на березі Алушти
  3. Царська Лівадія в «Лівадійському»
  4. Розкіш «Кримського бризу» з пляжем і басейном
  5. Літо кольору «Аквамарин» в Севастополі

Все частіше вирушають на відпочинок туристи бажають отримати відразу все: гарний номер, смачну їжу, близьке тепле море і додатковий сервіс на додачу. Все це надають готелі Криму «все включено». Кращі з них розташовані на першій лінії вихваляються власним пляжем, і спа-комплексами, і басейнами на будь-який смак. Про них сьогодні і поговоримо.

«Атлантик»: недорога перша лінія Феодосії

  • Адреса: Чорноморська наб., 6.
  • Телефон: + 7-978-069-37-92.
  • Сайт: https://atlantik-plus.ru/
  • Ціни: від 1580 рублів.

Природно, повний спектр для відпочинку надають найчастіше дорогі готелі . Але це правило не без винятків. Так, «Атлантик» в Феодосії оцінюється всього в 3 *, але має в своєму розпорядженні і басейном, і власним пляжем. Він пропонує номери різних категорій на 2-4 чоловік з усіма зручностями, які мають кондиціонери, укомплектовані телевізорами, міні-барами, сейфами.

ресторан передбачає харчування клієнтів за різними схемами, включаючи «все включено». Вони самі роблять вибір, бронюючи житло. Є також бар, громадське харчування з рекомендованим меню, банкетний зал. ресторан передбачає   харчування   клієнтів за різними схемами, включаючи «все включено»

Готель розташований настільки на першій лінії, що далі просто нікуди - буквально на березі моря. Тут працює обладнаний піщаний пляж з усім необхідним. Якщо ж немає бажання купатися в солоній воді, а також в холодний сезон, то відпочиваючі відвідують відкритий басейн, що працює цілий рік .

нудьгувати в «Атлантиці» не доведеться, в ньому є:

  • банний центр;
  • спа салон;
  • більярд;
  • екскурсійне бюро.

Готель дозволяє постояльцям привозити з собою домашніх тварин, чим похвалитися далеко не всі готелі Криму, особливо елітні.

«Море»: все включено на березі Алушти

  • Адреса: Набережна, 25.
  • Телефон: + 7-978-860-55-55.
  • Сайт: https://more-spahotel.com/
  • Ціни: від 5575 руб.

Якщо ціни - не проблема, краще зупинити вибір на статусному готелі. Якщо ціни - не проблема, краще зупинити вибір на статусному готелі Спа-готель «Море» в Алушті розташувався прямо на набережній. Він являє собою величезний туркомплекс з 11 корпусів, оточений парковою територією. Курортників порадують комфортабельні сучасні різнокласових апартаменти з панорамними вікнами.

До власного пляжу з обладнанням для засмаги та дитячими атракціонами можна дістатися буквально за хвилину. Любителів інших водних процедур чекають басейн і прекрасний спа-салон із сауною і турецькою лазнею. У готелі «все включено» (шведський стіл), причому в меню трапез входять знамениті вина Криму. При необхідності можна замовити дієтичний раціон по меню.

Готель «Море» порадує привабливими умовами сім'ям з дітьми. Малюкам доступні ігрові майданчики, гра в футбол під керівництвом досвідчених тренерів, анімаційні програми. Персонал цього комфортабельного готелю допомагає гостям з організацією екскурсійної програми.

Царська Лівадія в «Лівадійському»

  • Адреса: вулиця Виноградна, 95.
  • Телефон: 8-800-707-27-37.
  • Сайт: https://livadiahotel.ru/
  • Ціни: від 1950 р.

Царська родина розумно вибирала місце для своєї кримської резиденції - багато кращі готелі Криму з басейном і пляжем, де також «все включено», розташовані в Лівадії . Спа-комплекс «Лівадійський» належить до їх числа. Багато критиків вважають, що він гідний 5 «зірок». Царська родина розумно вибирала місце для своєї кримської резиденції - багато кращі готелі Криму з басейном і пляжем, де також «все включено», розташовані в   Лівадії

Покої різнопланових категорій з усіма мислимими і немислимими зручностями очікують відпускників в цьому рай Криму. З вікон відкривається розкішний вид на морське узбережжя та гори. До власного галькового готельного пляжу - близько 30 м, можна вважати, що він стоїть біля води.

Хто не хоче пройти навіть стільки - може скористатися басейнами (відкритими і закритими). Є окремий міні-басейн і для дітей. Готель працює по системі «все включено». Зголоднілих чекає затишний ресторанчик. Система передбачає також частування прохолодними напоями.

Перерахувати всі послуги, що надаються клієнтам «Лівадійського» складно. Особливою популярністю користується спа-салон - відгуки характеризують його як один з кращих в Криму. Тут же є римська, турецька і фінська лазні. Любителі бурхливого нічного життя теж отримають своє - галаслива Ялта розташована в декількох хвилинах їзди.

Розкіш «Кримського бризу» з пляжем і басейном

  • Адреса: Паркове ш., 39.
  • Телефон: +7 3654 23 88 01.
  • Сайт: http://crimeabreeze.com/
  • Ціни: від 15000 руб.

Туристам, які прагнуть до розкішного відпочинку і здатним за це платити - сюди. «Кримський бриз» в селищі Паркове - заклад для обраних. Тут не тільки приголомшливі покої, а й окремі вілли з дворецьким, де проживає до 8 осіб. Туристам, які прагнуть до розкішного відпочинку і здатним за це платити - сюди Готель-резиденція стоїть на березі, а прекрасний приватний пляж - його візитна картка. Він гальковий, але боятися каменів немає необхідності - в готелі ергономічні лежаки і затишні альтанки. Мало того, він має в своєму розпорядженні особистої набережній.

Порахувати місцеві басейни - заняття для математика. Готель складається з декількох будівель, в кожному є своя купальня, причому всі вони обладнані ваннами з джакузі.

Складно порахувати і ресторани, кожен з них має свою спеціалізацію. Систем харчування передбачено кілька, включаючи «все включено». Єдине - алкоголь при цьому доводиться оплачувати окремо. Елітні напої надає готельний винний льох. На фото видно - територія готелю-пансіонату створювалася майстрами ландшафтного дизайну. Про різноманітні послуги - трансфер, організація урочистих заходів та екскурсій, розваги для дітей - і говорити не доводиться.

Літо кольору «Аквамарин» в Севастополі

  • Адреса: вул. Паркова, 11.
  • Телефон: + 7-978-019-63-00.
  • Сайт: http://aquamarineresort.ru/
  • Ціни: від 13000 рублів.

Дивовижний комплекс біля самого берега Севастопольської бухти здатний задовольнити будь-які запити клієнтів. Номери тут різноманітні (залежить від обраного корпусу), але все зі зручностями і прекрасними видами. Дивовижний комплекс біля самого берега   Севастопольської бухти   здатний задовольнити будь-які запити клієнтів В «Аквамарин» можна розраховувати на масу додаткових можливостей, включаючи

  • кілька переговорних кімнат;
  • салон краси;
  • турецьку лазню;
  • медичний центр;
  • службу прокату яхт.

Територія готелю величезна, на ній знайшлося місце для трьох басейнів (дитячого, критого і відкритого), ванни з гідромасажем. Діти будуть в захваті - готель має власний аквапарк.

приватний пляж за розмірами перевищує багато міських. М'який пісок, необхідна інфраструктура, водні розваги - все до ваших послуг! При цьому готель належить першій лінії - до моря від нього близько 50 м. Голод тут не загрожує - функціонує ряд ресторанів, де доступні різні варіації харчування, в тому числі «все включено». У кожного заведеньіца своя спеціалізація, наприклад екзотичні страви або традиційна кримська кухня.

Список неповний - у ньому відсутні Судак , Євпаторія та інші шикарні курорти . Готелі Криму на першій лінії незмінно виявляються місцевої «родзинкою», головною принадою для туристів. Особливо виділяються ті, що пропонують «все включено», маючи в своєму розпорядженні басейном і пляжем. Робіть правильний вибір!


Це може бути цікаво:

Новости