Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі Кіпру з аквапарком і гірками

  1. Дізнайтеся, де знаходяться першокласні гірки на Кіпрі
  2. Acapulko Beach Club
  3. Electra Holiday Village
  4. Tui Fun & Sun Panthea Waterpark 4 *
  5. Adams Beach 5
  6. Aqua Sol Village
  7. Anastasia Beach
  8. Olympic Lagoon Resort 5
  9. Tsokkos King Evelthon Beach Hotel & Resort 4 *
  10. Atlantica Aeneas Resort & Spa 5 *
  11. Leonardo Laura Beach & Splash Resort 4 *
  12. П'ять головних переваг відпочинку на Кіпрі

Чому готелі з аквапарком користуються великою популярністю у туристів?

Відвідування аквапарку є улюбленою розвагою у багатьох відпочиваючих. Час, проведений в басейні з гірками, залишає незабутні враження, викликає позитивні емоції і радість. Респектабельні готелі Кіпру з аквапарком стають вибором більшості туристів. Наявність штучних водойм з парком розваг на воді є незаперечною перевагою для гостей.

Купання в морі або басейні є невід'ємною частиною відпочинку. Малюкам з батьками, людям, які не вміють плавати, відвідувачам у віці буде не страшно розважатися. Конструкції гірок безпечні, дії всіх присутніх контролює група рятувальників. Всім бажаючим надається можливість пролетіти на великій швидкості по прямій гірці або спуститися на максимальній швидкості (60 км / год), пройти випробування довгими тунелями або дозволити завертіти себе у вирі.

Дізнайтеся, де знаходяться першокласні гірки на Кіпрі

Якщо ви шукайте готелі Кіпру з водними гірками, то рекомендуємо звернути свою увагу на такі варіанти.

Acapulko Beach Club

Acapulko Beach Club в Кіреніі з першого погляду захоплює гостей масштабної зоною аквапарку. На території виконаний каскад басейнів різних розмірів і глибини. Аквакомплекс є оазис насолоди і свіжості. У список достоїнств місця розваг відносяться: велика площа і місткість. Всі гірки і водойми відкриті, відвідувачі мають відкритий доступ до теплих сонячних променів. Різноманіття гірок для гостей молодшого і старшого віку. На території передбачено кілька барів і ресторанчиків. Acapulko Beach Club в Кіреніі з першого погляду захоплює гостей масштабної зоною аквапарку

Electra Holiday Village

Electra Holiday Village в Айя-Напа знаходиться недалеко від пляжу, але узбережжі всипане камінням і не дуже зручно для відпочиваючих. Куди краще провести час в аквакомплекс. Тут облаштовано вісім різних водних гірок, які сподобаються дітям і дорослим. Незмінним перевагою є унікальна система очищення. Цей фактор є вирішальним для туристів у виборі місця відпочинку. На території передбачені місця, де можна перекусити або насолодитися спа-процедурами.

Tui Fun & Sun Panthea Waterpark 4 *

Ще один готель з аквапарком на території - Panthea Waterpark. Тут передбачено цілих вісім приголомшливо захоплюючих водних гірок. В наявності є атракціон під назвою «Цунамі» (штучно створюються хвилі різної висоти), висока гірка «Камікадзе» і інші.

Для малюків обладнаний дитячий басейн. Він не глибокий, доповнений спеціальними пристосуваннями, які діти використовують в якості розваг. Біля штучних водойм чергують рятувальники, тому відвідувачі знаходяться в безпеці. Для мешканців готелю вхід на територію аквакомплексу безкоштовний.

Adams Beach 5

Adams Beach в Айя-Напа на Кіпрі розташувався на невеликій території, але тут компактно розташувалися кілька штучних водойм вільної форми, Lap and Leisure, джакузі. Проектувальникам вдалося організувати для постояльців готелю атракціон «лінива річка», його довжина становить більше кілометра. Водні гірки працюють строго за розкладом тому якщо є бажання покататися з вітерцем, то попередньо варто уточнити режим роботи. Важливе зауваження: на території парку немає рятувальників, тому за своїми дітьми повинні дивитися батьки.

Aqua Sol Village

Aqua Sol Village в Пафосі оснащений чотирма водними атракціонами, призначених для відвідувачів, яким вже виповнилося вісімнадцять років. Для дітей тут обладнані спеціальні ігрові майданчики, на них встановлені гойдалки, каруселі, пісочниця. Працює аніматор. Аквакомплекс невеликий, тут трохи лежаків, так як відвідувачів небагато (в цьому є велика перевага для відпочиваючих). Рятувальники біля басейнів відсутні, тому за безпекою дітей стежать дорослі.

Anastasia Beach

Anastasia Beach на Кіпрі на перший погляд може здатися скромним. Насправді він належить до одного з кращих місць відпочинку для туристів. Водний парк розташований на задньому дворі. Тут розташовані вісім різноманітних гірок для дітей і дорослих. Для дітей дошкільного віку організований невеликий басейн, вода в ньому тепла і додатково очищена. У неглибокому басейні створені для малюків гейзери, фонтани, бочки з водою і дитячі атракціони. Атракціони в готелі працюють за встановленим розкладом. Вхід на територію можливий як для мешканців готелю, так і місцевих жителів.

Olympic Lagoon Resort 5

Готель у в Айя-Напі має масштабної зоною водних розваг. Для гостей готелю її відвідування є безкоштовним. Тут розташовані три басейни, водоспади, декоративні кам'яні гірки, фонтани, які служать прикрасою атракціонів. Джакузі забезпечує водний масаж. Як розваги туристам пропонується аквааеробіка, серфінг, водні розваги (на платній основі). Для зручності відпочиваючих передбачені відкриті і закриті (з підігрівом) басейни, доповнені світловими і музичними ефектами. Крім водних гірок в зоні розваг передбачений настільний теніс, водний волейбол та футбол.

Tsokkos King Evelthon Beach Hotel & Resort 4 *

Готель в Пафосі на Кіпрі користується великим попитом у російських відпочиваючих, він привертає наявністю системи «ультра все включено» і приємним сервісом. Зона розваг має відкритий, закритий і дитячий басейни з шезлонгами і парасольками. Відпочиваючі можуть зайняти себе водним спортом, дайвінгом, аеробікою. Перелік спортивних розваг не дасть занудьгувати туристам. Біля басейну знаходиться бар, в якому протягом дня закуски оновлюються.

Atlantica Aeneas Resort & Spa 5 *

Aeneas Resort в Айя-Напа - це, перш за все, пляжний готель, відмінний вибір для сімейного відпочинку. На території аквакомплексу - кілька атракціонів, великий басейн з гідромасажем. Зона відпочинку оформлена дерев'яними альтанками білосніжного кольору, тропічними рослинами. Недалеко від готелю знаходиться найбільший аквапарк в місті.

Leonardo Laura Beach & Splash Resort 4 *

Leonardo Laura Beach & Splash Resort 4 *

Готель знаходиться в Пафосі. Територія розваг доповнена басейнами, водними гірками, фонтанами, джакузі, декоративними містками і водоспадами. Для зручності відвідувачів передбачені відкриті і закриті (вода підігрівається) басейни. Морський пляж розташований всього в ста метрах від готелю. Туристи мають можливість провести час на пляжі і в аквапарку, захопитися аеробікою або аквааеробікою.

від 97 304 р.

Цікавий факт. Організація кіпрських готелів відповідає наступним принципом: все або нічого. Якщо на території готелю обладнаний аквакомплекс, то в ньому буде облаштовано велику кількість різноманітних розваг.

П'ять головних переваг відпочинку на Кіпрі

Розташування готелів на Кіпрі з аквапарком і гірками максимально зручне для туристів. У них є можливість поєднати пасивний відпочинок з культурними розвагами, насолодитися морськими пейзажами, шопінгом або відправитися на екскурсію.

Ми виділили п'ять переваг, які доводять, що відпочинок на острові стане кращим вибором для вас:

  1. Більшість готелів призначені для відпочинку сім'єю. П'ять зірок вказує на систему «все включено», що є додатковим перевага для великої родини.
  2. Демократична вартість на будь-які види послуг. Практично кожен готель славиться відмінним сервісом і широким спектром послуг.
  3. Розвага на будь-який смак, атракціони, водні гірки, катання на водних лижах і багато іншого. В готелі знайдеться заняття до душі будь-якої людини.
  4. М'який клімат не порушить плани відпочиваючий. На острові багато сонячних днів, дощі йдуть тут вкрай рідко.
  5. У номерах передбачені російськомовні канали, щодня доставляється преса, а також в меню вказані назва страв російською мовою.

У номерах передбачені російськомовні канали, щодня доставляється преса, а також в меню вказані назва страв російською мовою

Не тільки готелі Пафосу, Лімассола і Айя-Напа чекають гостей з інших країн. Розкішні Аквакомплекси є і в інших містах Кіпру. У багатьох готелях передбачені знижки на відпочинок всією сім'єю, обов'язково скористайтеся пропозицією.

Відео огляд готелю з аквапарком в Пафосі:

Читати далі...

Новости