Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дивитися на світ, не виходячи з дому: доступ до тисяч веб-камер на мапі Lookr

04 Грудня, 2014 року, 18:00

5732

Відтепер побачити захід на Алясці або північне сяйво у Фінляндії можна, не виходячи з дому. В інтернеті запустився сервіс Lookr , Який дає користувачеві доступ до тисяч веб-камер по всьому світу. Ви можете подивитися, що цікавого є в Україні, або насолодитися панорамою Парижа з висоти Ейфелевої Вежі. Дослідити невідомі куточки планети можна за допомогою карти , На яку нанесені всі доступні сервісу веб-камери.

Дослідити невідомі куточки планети можна за допомогою   карти   , На яку нанесені всі доступні сервісу веб-камери

Внизу карти користувачеві пропонуються цікаві місця в залежності від регіону, яким він цікавиться. Між камерами можна перемикатися прямо на карті. У міру збільшення масштабу з'являються нові точки спостереження.

У міру збільшення масштабу з'являються нові точки спостереження

При кліці на конкретну камеру користувач перенаправляється на сторінку з плеєром. За замовчуванням в режимі time-lapse за 24 секунди показується те, що відбувалося в поле зору камери в останні 24 години. Можна змінити режим перегляду на останні 30 днів і подивитися цей період за 30 секунд. Нижче на сторінці можна подивитися прогноз погоди в регіоні, а збоку сервіс пропонує подивитися види з інших найближчих веб-камер.

Гранд Каньйон, Арізона, США

Сервіс Lookr може бути корисний не тільки мандрівникам, які шукають нові туристичні маршрути. З його допомогою можна також дізнатися обстановку в конкретному регіоні за останню добу або місяць. Наприклад, в центрі Донецька все спокійно. Правда, камер тут працює всього три - і всі вони розташовані по периметру Донбас Арени.

Правда, камер тут працює всього три - і всі вони розташовані по периметру Донбас Арени

Доступ до веб-камерам для Lookr надає сервіс webcams.travel , В розпорядженні якого 47 749 камер по всьому світу, з яких на даний момент активні 27 659. Користувачі можуть додати на карту свої веб-камери, причому їх кількість не обмежена. Lookr повністю безкоштовний і існує за рахунок розміщення реклами на своїх сторінках.

Нагадаємо, подивитися світ, не виходячи з дому, можна також за допомогою Google Street View . Правда, тут доступні тільки фотографії і фотопанорами, але деякі з них воістину незабутні - аж дух захоплює! А в допомогу українцям-мандрівникам ми пропонуємо ще один корисний сервіс, який підкаже, куди громадянам нашої країни можна з'їздити без віз .

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити нам.

Помітили помилку?

Новости