Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Це корисно знати. Кращі готелі в ОАЕ працюють з харчуванням Все включено All Inclusive (включаючи алкоголь)

  1. Особливості «Все включено» в ОАЕ:
  2. Готелі на Все включено в Фуджейрі
  3. Miramar Al Aqah Beach Resort 5 *
  4. Le Meridien Al Aqah Beach Resort & Spa 5 *
  5. Fujairah Rotana Resort & Spa 5 *
  6. Готелі на All Inclusive в Рас Ель Хайме
  7. Rixos Bab Al Bahr 5 *
  8. DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island 5 *
  9. Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort 4 *
  10. Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort 5 *
  11. Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa 5 *
  12. The Cove Rotana Resort 5 *
  13. The Village At The Cove Rotana Resort 5 *
  14. Готелі на «Все включено» в Аджмане
  15. Готелі на All Inclusive в Дубаї
  16. Rixos The Palm Dubai 5 *
  17. Amwaj Rotana Jumeirah Beach Dubai 5 *
  18. Джебель Алі - готелі на все включено
  19. Jebel Ali Beach Hotel 5 *
  20. Jebel Ali Resort & Spa - Palm Tree Court 5 *
  21. Абу Дабі - готелі на Все включено
  22. Beach Rotana 5 *
  23. Hilton Abu Dhabi Hotel 5 *
  24. · Oceanic Khorfakkan Resort & SPA 4 *
  25. · Bahi Ajman Palace 5 *
  26. · Khalidiya Palace Rayhaan 5 *

Всі готелі розташовані в списку відповідно до їх рейтингу популярності серед туристів.

Особливості «Все включено» в ОАЕ:

З огляду на, що алкоголь в цій країні взагалі не проводиться, то всі напої привізні. Це великий плюс. Пиво може бути з Австралії, вино з Південної Африки, горілка з Росії, віскі з Шотландії і т д.
Зазвичай в готелі працює центральний бар, який відкривається близько 11.00 і працює до 23.00. Так само в залежності від площі території готелю можуть працювати бари на пляжі, біля басейну і т д.
Харчування в більшості готелів 3-х разове в основному ресторані, в перебігу дня можуть бути додаткові перекушування. Безкоштовні ресторани Аля карт (кухня різних народів світу) зустрічаються вкрай рідко.
При бронюванні конкретного готелю дуже уважно читайте його особливості All Inclusive.
Не чекайте в ОАЕ запальних анімаційних програм. Правильніше її називати анімація Лайт, тобто в легкій формі проводяться якісь розважальні та спортивні заходи в перебігу дня щоб туристи не занудьгували.
Всі готелі, про які ми розповімо нижче більш детально, розташовані на 1 лінії від моря, у всіх свій пляж і безкоштовні шезлонги і парасольки на пляжі (крім Amwaj Rotana Jumeirah Beach Dubai).
У кожному з готелів є набір послуг для комфортного сімейного відпочинку з дітьми: дитячий майданчик, дитячий басейн, дитячий клуб, в частині готелів є водні гірки. До дітей в ОАЕ уважне ставлення, тому в готелях завжди оперативно відреагують на будь-яку вашу прохання про допомогу. У готелях скрізь є російськомовний персонал, при чому часто не тільки на рецепшен, але і на території.
Деякі незручності у наших туристів викликає той факт, що більшість готелів працюють на різних типах харчування - Сніданок, Напівпансіон, Повний пансіон, Все включено. Тобто кожен турист живе на своїх умовах, і іноді може виникнути деяка плутанина.
Зверніть також увагу що в період Рамадану в частині готелів алкогольні напої будуть подавати тільки після заходу сонця.

Готелі на Все включено в Фуджейрі

Трансфер від аеропорту Дубай (центральний DXB) 2-2,5 години,
Всі готелі розташовані поруч, при бажанні можна прогулятися по пляжу і подивитися інші готелі.
Емірат славиться дуже красивою природою, загострені гори, місячні пейзажі, зелені оази, широкі піщані пляжі і ідеальний вхід в море.

Miramar Al Aqah Beach Resort 5 *

Найпопулярніший готель в Фуджейрі, велика територія, низькі 2-3-х поверхові корпуси. Універсальний готель підійде для відпочинку і сім'ям, і молоді, і пенсіонерам. Готель з багатою архітектурою в арабсько-марокканському стилі. Басейн з контролем температури води. Для дітей: дитячий клуб, дитячий майданчик і басейн. Є Фемелі номера зручні для розміщення 3-х дор. + 1 дит. або 2 дор. + 2 дит .. Все включено це: триразове харчування в основному ресторані, на вечерю є вибір з кількох ресторанів, харчування в а ля карт ресторанах по фіксованому сет меню, перекушування протягом дня, напої протягом дня включаючи алкоголь. Морозиво дітям до 12-ти років. Протягом дня розважальні програми і спортивні заходи, ввечері дискотека.
Діти до 12-років років живуть і харчуються безкоштовно. У канікулярні дати росіян може бути до 60%

Переглянути опис, фото і відео і
Забронювати!

Переглянути опис, фото і відео і   Забронювати

Le Meridien Al Aqah Beach Resort & Spa 5 *

Готель для респектабельного відпочинку, найвищий будинок в 21 поверх виділяється на тлі інших готелів, номери великі за площею і все з видом на море, номери Classic Sea View - без балконів. Працює дитячий клуб, є дитячий майданчик і басейн. У готелі три види Все включено: All Inclusive (триразове харчування в основному ресторані, харчування в одному з а ля карт ресторанів по фіксованому меню, напої протягом дня включаючи алкоголь, морозиво дітям до 12-ти років), All Inclusive Gold (додатково заповнений міні бар, перекушування протягом дня, і преміум алкогольні напої), The Dine Around All Inclusive (додатково харчування у всіх а ля карт ресторанах, і ще більший вибір брендових алкогольних напоїв). Діти до 16-ти років живуть і харчуються безкоштовно. Зазвичай частка росіян не більше 30%

Переглянути опис, фото і відео і
Забронювати!

Переглянути опис, фото і відео і   Забронювати

Fujairah Rotana Resort & Spa 5 *

Готель для спокійного сімейного відпочинку, велика дуже зелена територія, басейн з контролем температури води, ігровий клуб для малюків, 1 водна гірка, дитячий майданчик і басейн. Готельний комплекс складає основний чотириповерхового корпусу (номера Classic Room Balcony) і двоповерхових будиночків (номера Deluxe Room Terrace 1-й поверх, Deluxe Room Balcony 2-й поверх), є і двокімнатні сьюти. Всі номери дивляться або на море, або на зелену територію, невдалого виду з вікон немає. Все включено це: триразове харчування в основному ресторані + напої протягом усього дня включаючи алкоголь. Діти до 12-років років живуть і харчуються безкоштовно. Росіян не більше 20%

Переглянути опис, фото і
Забронювати!

Готелі на All Inclusive в Рас Ель Хайме

Трансфер від аеропорту Дубай (центральний DXB) 1,20 години
Красиве бірюзове безкрає море. Шикарні пляжі. Готелі для сімейного та релакс відпочинку. Більшість працюють з харчуванням Все включено.

Rixos Bab Al Bahr 5 *

Найпопулярніший готель в ОАЕ для сімейного відпочинку з харчуванням Ультро все включено, в готелі тільки один тип харчування зручно, ніякої плутанини і браслетів. Єдиний готель, в якому система відпочинку максимально схожа на відпочинок в хороших турецьких готелях. У готелі проводиться активна дитяча та доросла анімація протягом всього дня, в тому числі спортивні програми. Після 23.00 відкривається нічний клуб. Готель для енергійних і позитивних туристів. У готелі працює дитячий клуб Ріксі Клаб. Є 3 водні гірки та дитячий майданчик. Великий плюс: Дітей в готелі вважають до 14-ти років! Для великих сімей є комфортні багатокімнатні фемелі номера і різні сьюти, що велика рідкість для ОАЕ. Готель знаходиться на штучному острові Marjan Island. Все включено це: Їжа та все напої включаючи алкоголь 24 години на добу, по одному разу можна безкоштовно відвідати всі а ля карт ресторани на території. Основний контингент відпочиваючих росіяни і громадяни країн СНД.

Переглянути опис, фото і відео і
Забронювати!

Переглянути опис, фото і відео і   Забронювати

DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island 5 *

Найкраще співвідношення ціни та якості в Рас Ель Хайме. Сімейний готель з великою територією і величезними численним басейнами. Відмінний пляж. Готель знаходиться на штучному острові Marjan Island. Для дітей 2 дитячих майданчики, аква зона з водними гірками і різними бризкалками, працює дитячий клуб. Все включено це: триразове харчування в основному ресторані, всі напої до 23.00 включаючи алкоголь, мінібар не заповнюється. Зазвичай частка росіян не більше 30%

Переглянути опис, фото і
Забронювати!

Переглянути опис, фото і   Забронювати

Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort 4 *

У готелі один тип харчування це Все включено. Щодо економний готель, розкуповується дуже швидко. Велика територія, 3 басейни, 3 водних гірки. Відмінний пляж. Комфортний родинний атмосфера. Найвдаліші номера Deluxe Chalet і Premium Chalet. Все включено це: триразове харчування в основному ресторані, всі напої до 23.00 включаючи алкоголь в ресторані і барі біля басейну без обмежень.

Переглянути опис, фото і
Забронювати!

Переглянути опис, фото і   Забронювати

Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort 5 *

Готель з найбільшим і найкрасивішим пляжем в Рас Ель Хайме. Відмінний сервіс і харчування. Для дітей дитячий майданчик і великий дитячий клуб. В готелі зелена доглянута територія. Є основний корпус і двоповерхові вілли. Поруч Молл і гольф поля. Все включено це: триразове харчування в основному ресторані, напої до 24.00 без обмежень включаючи алкоголь. Туристам одягають сині браслети. Міні бар не заповнюється.

Переглянути опис, фото і
Забронювати!

Переглянути опис, фото і   Забронювати

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa 5 *

Готель з великою і дуже зеленою територією, є основний корпус і вілли. Протяжність пляжу близько 1,5 км. На території 5 басейнів, один з них з морською водою. Для дітей 1 водна гірка. Все включено це: триразове харчування в основному ресторані, напої до 24.00 без обмежень включаючи алкоголь.

Переглянути опис, фото і
Забронювати!

Переглянути опис, фото і   Забронювати

The Cove Rotana Resort 5 *

Готель для спокійного відпочинку, дуже велика територія на якій розташовані двох-триповерхові корпуси та вілли. Є вілли з однією і двома спальнями, частина з них з власним басейном. Територія як маленький арабський містечко, численні вузькі вулички, підйоми вгору і вниз. Територією курсують електромобілі. Величезний натуральний пляж, дрібне море з прозорою водою. Для малюків ігрова кімната. Все включено це: триразове харчування в основному ресторані, перекушування протягом дня, напої включаючи алкоголь без обмежень до 23.00 Туристи за кожен напій підписують нульовий чек, з метою контролю за персоналом.

Переглянути опис, фото і відео і
Забронювати!

Переглянути опис, фото і відео і   Забронювати

The Village At The Cove Rotana Resort 5 *

Новий готель, розташований на околиці готелю The Cove Rotana Resort, відпочиваючі користуються їх пляжем. Є двокімнатні фемелі номера. Для дітей 3 водних гірки. Все включено це: триразове харчування в основному ресторані, перекушування протягом дня, напої включаючи алкоголь без обмежень до 02.00

Готелі на «Все включено» в Аджмане

Трансфер від аеропорту Дубай (центральний DXB) 40 хвилин
Піщані пляжі з ясно сірим піском, пологий вхід в море, море дрібне без хвиль, прозоре і чисте море. Спокійний якісний відпочинок. І до Дубай недалеко.

Готелі на All Inclusive в Дубаї

Трансфер від аеропорту Дубай (центральний DXB) 30 хвилин
Перлина Близького Сходу. Місто високих технологій збудований в пустелі з нуля. Щомісяця відкриваються нові готелі, незвичайні пам'ятки, парки розваг і т.д.

Rixos The Palm Dubai 5 *

Один з небагатьох готелів на Пальмі де якість пляжу, входу в море і чистота води повністю влаштовуються туристів. Зони на пляжі грамотно розділені на сімейні та тільки для дорослих. Відмінний номерний фонд, є навіть номери на першому поверсі з прямим виходом в СПА басейн. Номери великі за площею, практично з усіх номерів відмінний вид на море, воно в готелі з трьох сторін, частина номерів з видом на готель Бурдж Аль Араб. У готелі працює міні-клуб RIXY CLUB де протягом дня проводиться безліч розважальних заходів для дітей, ввечері дискотека. Для дітей на території готелю: Парк водних розваг прямо в море, дитячий майданчик, дитячий басейн. Все включено це: максимально розширений варіант Ультро Все включено, харчування у всіх ресторанах готелю, всі напої включаючи брендовий алкоголь, міні бар поповнюється щодня. Діти до 14-років років живуть і харчуються безкоштовно.

Переглянути опис, фото і відео і
Забронювати!

Переглянути опис, фото і відео і   Забронювати

Amwaj Rotana Jumeirah Beach Dubai 5 *

Розташований на 1 лінії від моря прямо на променаді The Walk. Свого пляжу немає, безкоштовний вхід на громадський пляж Jumeirah Beach Residence (пляжні рушники за депозит). Отктирий басейн з контролем температури води. Готель міського типу, тобто великій території у нього немає. Всі номери з видом на море і балконами. Все включено це: триразове харчування в основному ресторані, всі напої протягом дня включаючи алкоголь (вино і пиво) до 23.00. Діти до 12-років років живуть і харчуються безкоштовно.

Переглянути опис, фото і
Забронювати!

Джебель Алі - готелі на все включено

Трансфер від аеропорту Дубай (центральний DXB) 40 хвилин, трансфер від нового аеропорту Дубай (DWC) 15 хвилин.
2 готелі із загальною територією оточені гольф полями. Комплекс готелів Jebel Ali який складається з готелів Jebel Ali Beach Hotel 5 * (основний корпус) і Jebel Ali Resort & Spa - Palm Tree Court 5 * (триповерхові будиночки). Дуже велика і дуже зелена територія по якій гуляють павичі, можна безкоштовно покататися на верблюді. Комплекс Jebel Ali славиться якісним і дуже смачним харчуванням і шикарним сервісом. У готелях домашня атмосфера і дуже багато постійних клієнтів, які з року в рік воліють відпочивати саме в Jebel Ali. Відмінна інфраструктура для активного сімейного відпочинку. Дитячі майданчики, дитячий клуб Cool Zone, клуб для підлітків Chill Zone. Парк водних розваг JA Wibit Water Park. У готелі є своя стайня. 3 басейни все з контролем температури води. У готелях відмінна спортивна інфраструктура: плавання на байдарках, вітрильний спорт, віндсерфінг, теніс, сквош, бадмінтон, настільний теніс, тренажерний зал, пляжний волейбол, водна гімнастика і тд. Діти до 16-ти років живуть і харчуються безкоштовно.

Jebel Ali Beach Hotel 5 *

Крім стандартних номерів є номери Family Room (60 кв. Метрів, два коннекшен стандартних номери = 2 спальні + 2 ванни + 2 балкона), дуже вдалі клубні номери Superior Room (великі номери близько 60 кв. Метрів, складаються з вітальні + 1 спальні) . Все включено це: харчування в 12-ти ресторанах на території комплексу, перекушування протягом дня в різних барах, всі напої протягом дня включаючи алкоголь до 02.00. У деяких ресторанах а ля карт харчування по сет мене (фіксований набір страв). В деякі сезони може діяти система Light AI (з алкоголю тільки вино і пиво).

Переглянути опис, фото і відео і
Забронювати!

Переглянути опис, фото і відео і   Забронювати

Jebel Ali Resort & Spa - Palm Tree Court 5 *

Все включено це: харчування в 16-ти ресторанах на території комплексу, перекушування протягом дня в різних барах, всі напої протягом дня включаючи алкоголь до 02.00. У деяких ресторанах а ля карт харчування по сет мене (фіксований набір страв).

Переглянути опис, фото і відео і
Забронювати!

Абу Дабі - готелі на Все включено

Трансфер від аеропорту Абу Дабі 30 хвилин, трансфер від аеропорту Дубай (центральний DXB) 2. години

Великий дуже зелене місто, багато паркових зон для прогулянок, красива набережна, прогулянки на корабликах по каналах, знаменита мечеть імені Шейха Заїда

Великий дуже зелене місто, багато паркових зон для прогулянок, красива набережна, прогулянки на корабликах по каналах, знаменита мечеть імені Шейха Заїда

Beach Rotana 5 *

Розташований в діловій частині міста, пляжний готель з невеликим застереженням - пляж знаходиться на каналі. Все включено це: 3-х разове харчування в будь-якому з семи ресторанів готелю + необмежені алкогольні і безалкогольні напої протягом дня в кількох барах готелю. Великим плюсом готелю є те що з готелю є критий перехід в торговий центр Abu Dabi Mall.

Переглянути опис, фото і
Забронювати!

Переглянути опис, фото і   Забронювати

Hilton Abu Dhabi Hotel 5 *

Розташований в кінці набережної Корніш (близько 10 км прогулянкової зони c велодоріжками і парковими зонами), свій пляжний клуб (з баром, рестораном, басейном) розташований через дорогу від готелю, основна публіка в готелі австралійці та європейці.

У готелі працюють нічний клуб і диско бар, в сезон дуже відоме місце відпочинку і туристів і місцевих жителів. Все включено це: 3-х разове харчування в основному ресторані + перекушування в снек бар на пляжі + алкогольні (пиво, вино, міцні напої) і безалкогольні напої протягом дня (бар в готелі і на пляжі).

На території 3 басейни, два з них з підігрівом. Для дітей 2 водних гірки, дитячий майданчик, дитячий клуб.

Поряд з готелем розташований найрозкішніший готель в ОАЕ Emirates Palace 5 * , Торговий центр Moll Marina , Оглядовий майданчик Marina Tower, колесо огляду, ще одна оглядовий майданчик Observation Deck at 300 при готелі Jumeirah at Etihad Towers, і ще одна визначна пам'ятка поруч Emirates Heritage Club музей під відкритим небом, імітація традиційного бедуїнського поселення.

Переглянути опис, фото і
Забронювати!

Хочемо звернути вашу увагу що частина досить популярних готелів в ОАЕ працює за системою Soft All Inclusive, вони є в кожному з 7-ми Еміратів - напої (чай, кава, вода, соки, газовані напої) на протязі всього дня безкоштовно і необмежено, але без алкоголю взагалі, купити за гроші в цих готелях його теж не можна. Зазвичай в таких готелях завжди можна зустріти велику кількість місцевих арабів і мусульман з інших країн. Нижче список готелів, які працюють з харчуванням Soft All Inclusive:

· Oceanic Khorfakkan Resort & SPA 4 *

· Marjan Island Resort & Spa 5 *

· Bahi Ajman Palace 5 *

· Ramada Beach Hotel Ajman 4 *

· Khalidiya Palace Rayhaan 5 *

· The Retreat Palm Dubai MGallery by Sofitel 5 *

Новости