Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

☀ Готелі Криму «Все включено»

  1. Крим: готелі «все включено»
  2. Велика Ялта
  3. Велика Алушта
  4. західний Крим

Готелі Криму «Все включено» - пропозиція, від якого дійсно можна відмовитися

Готелі Криму «Все включено» - пропозиція, від якого дійсно можна відмовитися. Такий тип послуги є одним з найпопулярніших в світі, тому кримчани переймають кращий досвід світових курортів. Збираючись провести свій настільки довго очікуваний відпустку, неважливо, чи збираєтеся відпочити самостійно або з сім'єю, зверніть свою увагу на цю пропозицію «all inclusive». Адже на півострові Крим готелі «все включено» розташовані повсюдно, в кожному містечку чи селищі, а значить вдасться об'єднати хороший сервіс, пляжі необхідної якості, найбільш цікаві історичні пам'ятки, можливо - фестивалі, зльоти, концерти і природні пейзажі. Все в одному місць. Таку пропозицію дуже привабливо, але багато хто думає, що тут є якийсь підступ, адже не може бути абсолютно все безкоштовно. Каверз і обманів немає ні в одному закладі, представленому на нашому сайті. До того ж практика покупки таких путівок досить поширена, тури до Криму «все включено» користуються величезною популярністю, а значить, можна почитати величезна кількість реальних відгуків і скласти собі уявлення про сподобався вам готелі Криму, де все включено у вартість путівки. Потрібна лише повна інформація про правила, що представляються послуги, і вартості.

Крим: готелі «все включено»

Готелі all inclusive в Криму - досить популярне пропозицію. Зазвичай ним користуються ті, хто їде на один-два тижні. Такі курорти дуже популярні весь сезон і для клієнтів путівки до Криму «все включено» виходять дешевше. Якщо порахувати вартість відпочинку за тиждень, проведену в готелі без цієї послуги, то побачимо, що вона набагато дорожче за тиждень з all inclusive. Попит зростає з кожним роком, відвідувачів стає все більше.

Велика Ялта


Ялта-Інтурист
готельний комплекс

Ялта Стандарт + цілий рік

Готель Ялта-Інтурист є одним з кращих готельних комплексів на території кримського півострова, та й усієї Росії. І це звання цілком заслужене. Готель має міжнародний сертифікат, що привласнює їй статус 4 зірки. Даний статус був отриманий завдяки висококласному європейського сервісу, смачному харчуванню і різноманітності розважальних заходів для постояльців.


1001 ніч
готель

Кореїз Стандарт + березень-грудень

Готель «1001 Ніч» виконаний у вишуканому східному стилі. Працює за системою «все включено», що особливо актуально для сімейного та молодіжного відпочинку.


Левант
готель

Ялта Стандарт + цілий рік

У самому центрі Ялти, у кромки Чорного моря Вас чекає еко-готель «Левант» - готель з неповторною атмосферою домашнього затишку, слов'янськими традиціями гостинності і цілющим кліматом Криму.


Сосновий Гай
санаторій

Гаспра VIP 20.04-01.11

«Сосновий гай» - санаторій в першій лінії від берега моря, закрита паркова територія, розвинена інфраструктура, сильна медична база, з 2015 р проходить реконструкцію базових об'єктів санаторію і реновацію номерного фонду. Має мед. ліцензію.

Велика Алушта


горизонт Ателіка
готель

Алушта Стандарт 25.05-30.09

Готель орієнтований на сімейний відпочинок з дітьми і працює за системою «Все включено», пропонує розміщення в номерах різного рівня комфортності: від неповних зручностей до люксової групи. Корпуси готелю розташовані на височині, в 500 метрах від моря.


Карасан
санаторій

Партеніт Стандарт 25.05-30.09

Курортний готель розташований в 150 -250 метрів від моря.Оріентірован на сімейний відпочинок, працює по системі «все включено», проводяться анімаційні програми для дітей і дорослих.


Алушта
санаторій

Алушта Стандарт 20.04-30.10

Санаторій в 350 метрах від міської набережної Професорського куточка. Номери різних категорій: від «економ» до 2 кімнатних комфорт, велика частина - після повної реконструкції 2014-2019 років. Відкритий басейн, паркова територія, дитяча анімація.
Основний профіль лікування - лікування органів дихання.


Демерджі
готель

Алушта Стандарт + до 30.10

Готель на першій лінії моря, з розвиненою інфраструктурою для сімейного відпочинку: сучасні номери, система харчування «все включено», відкриті басейни, пляжний комплекс, оздоровчі процедури, дитячий клуб, анімаційні програми для дітей і дорослих, паркова територія - 2 га хвойної зелені і субтропічних рослин.


Утес
санаторій

Утес Стандарт + 12.03-20.12

Санаторій «Скеля» знаходиться на березі моря в однойменному селищі між Партенітом і Алуштою. До Алушти десять кілометрів, а до Ялти двадцять кілометрів, що дозволяє відпочиваючим з легкістю відвідати ці міста. Власна площа здравниці займає 12.5 гектар і велика її частина - це парк-пам'ятник позаминулого століття з більш ніж двома сотнями видами рослин.

західний Крим

східний Крим


Кримська Весна
пансіонат

Судак Стандарт + 01.04-30.09

Пансіонат «Кримська весна» розташований на південно-сході Криму в місті Судак. Поруч знаходиться гора Фортечна і Генуезская фортеця XIV-го століття. Із західного боку прилягає земля ботанічного саду «Новий Світ». Територія становить 6.5 га, вся вона доглянута, прикрашена скульптурами, розарієм і фонтаном. Все це робить відпочинок на території спокійним і заспокійливим.


Зоряний
пансіонат

Судак Стандарт 01.06-05.10

Пансіонат «Зоряний» розташований в центральній частині курортної зони м Судак, в безпосередній близькості від аквапарку. Гості розміщуються в 5-ти поверховому корпусі з ліфтом, з вікон номерів відкривається вид на знамениту Генуезьку фортецю. Парк пансіонату закінчується кипарисовою алеєю, яка веде до моря і центральної Набережної.


Судак
Туристично-оздоровчий комплекс

Судак Стандарт + 15.03-20.12

ТОК «Судак» розташований в західній частині Судакської долини, на березі Чорного моря, біля підніжжя пагорба, на якому розташована велична старовинна Генуезька фортеця. Комплекс знаходиться в старовинному парку, площею 17 га, який є пам'яткою садово-паркового мистецтва і його називають ботанічним садом в мініатюрі.

Відпочинок з європейським рівнем сервісу повністю занурить вас в атмосферу краси і релаксу. Курорт все включено на березі Чорного моря зробить відпустку або канікули незабутніми. Вид на море з вікна, за бажанням клієнта, зробить це проведення часу райським.

Як правило, «все включено» в готелях Криму мало відрізняється від світових норм, і тут також присутній поділу відпочинку «all inclusive» на кілька видів:

  1. Перший - програма стандарт. У цю систему входить сніданок, обід, вечеря, «шведський стіл», користування басейном, проживання, анімація.
  2. Другий - максі. Даний пакет відрізняється від попереднього великим спектром послуг, додатково пропонуються напої місцевого виробництва, в тому числі і алкогольні (пиво, вино, шампанське).
  3. Під даним терміном не завжди розуміють елітний відпочинок . Дану послугу можуть надавати як тризіркові готелі, так і більш статусні.

Готелі Криму «все включено» подарують відпочинок, про який ви мріяли. Фактично, такі пропозиції означають всі в одному: і відпочинок для тіла, і відпочинок для душі, найцікавіше проведення часу і дітям, і дорослим, азарт, екстрім для любителів активного відпочинку і нега, комфорт для цінителів пляжного відпочинку. Найчастіше власники пансіонів самі придумують свій оригінальний тип пропозиції і додають його в комплект послуг. Щоб точно вгадати при виборі, уточнюйте при замовленні або оформленні відпочинку запропоновані вам варіанти і вибирайте саме те, що треба вам. Можливо, в ваших мріях - захоплююча гра в гольф або дайвінг, і як раз в даному готелі тренера з гольфу і дайвінгу зможуть здійснити ваші мрію. Чому б тоді не вибрати саме цей тур до Криму «все включено»?

Готелі «all inclusive» в Криму мають масу переваг:

  • чудовий сервіс;
  • великий вибір розваг, екскурсій;
  • дитяча анімація і анімація для дорослих;
  • ціни в результаті будуть трохи менше;
  • вибір напоїв;
  • відкритий басейн;
  • доглянутий пляж;
  • паркова територія;
  • алкоголь надається безкоштовно.

Приймаючи рішення відпочити в таких готелях, пансіонатах, ви можете бути абсолютно впевнені в тому, що ваш відпочинок буде одним з найяскравіших. Не сумнівайтеся, ви вдосталь насолодитися обслуговуванням, смачною їжею, напоями, чистою водою і відмінними розвагами на ваш смак і вибір. Можна розслабитися в водах Чорного моря або з задоволенням відпочити ввечері в басейні.

Для гостей, які приїхали не відпочивати, а працювати, готелі пропонують скористатися їхніми можливостями по конференц-сервісу. Вас чекають просторі конференц-зали та невеликі переговорні кімнати з усім необхідним обладнанням для проведення якісного заходи.

пансіонати і санаторії так само включають в програму такі пропозиції, як все включено, хоч вони і тримають курс більше на лікування, ніж на розваги. Можна покуштувати СПА-послуги, масажі, сауни і так далі.

Оформити тур можна в нашій туристичній компанії. При бажанні, знайдіть відгуки про відпочинок «Крим все включено» на нашому сайті і прочитайте коментарі, перегляньте рейтинг і фотографії, а головне - уважно вивчіть вартість all inclusive і перелік послуг, які будуть надані. Забронювати тур можна легко по телефону!

Чому б тоді не вибрати саме цей тур до Криму «все включено»?

Новости