Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як вибрати вентилятор?

Якщо вірити прогнозам синоптиків, то вже через кілька днів до нас прийде справжня червнева спека. Ви ще не готові зустріти спекотні дні? Значить, треба швидше вибирати, як ви будете рятуватися від спеки в своїй квартирі або офісі.

Звичайно ж, кондиціонери - це хороший спосіб підтримувати комфортну температуру в приміщенні, але вартість покупки і установки такого устаткування зовсім не всім в наш час по кишені. Саме тому вентилятори завжди залишаються популярним товаром на ринку кліматичної техніки.

Вдосконалені моделі цих пристроїв продовжують рятувати людей від літньої спеки, а вартість навіть самих наворочених вентиляторів з безліччю додаткових функцій буде набагато менше. Як вибрати хороший вентилятор, на що варто звернути увагу при покупці?
Вдосконалені моделі цих пристроїв продовжують рятувати людей від літньої спеки, а вартість навіть самих наворочених вентиляторів з безліччю додаткових функцій буде набагато менше
Важливим показником є ​​потужність вентилятора - чим вона вища, тим більше продуктивність пристрою. Якщо ви збираєтеся кондиционировать велику площу, але вам обов'язково слід звернути увагу на більш потужні моделі. Щоб визначити необхідну потужність приладу, потрібно помножити площу приміщення, в якому буде встановлено вентилятор, на два.

Також варто купувати моделі, які не видають багато шуму, адже інакше вони будуть створювати якийсь дискомфорт при використанні. Запам'ятайте, що рівень шуму не повинен перевищувати показник в 30 дБ.

Було б непогано, якби ваш вентилятор був забезпечений регулятором швидкостей, тоді ви зможете встановлювати необхідний вам потік повітря в залежності від температури в приміщенні.

Звичайно ж, сам пристрій має бути надійним в плані використовуваних матеріалів, стійкості і безпеки. Наприклад, наявність двосторонньої решітки, закриває лопаті і двигун, дуже важливо для вашої безпеки. Ця характеристика дуже важлива для тих, у кого є діти, адже діти часто прагнуть все спробувати на дотик.

Готуючись до літньої спеки, скористайтеся нашими порадами щодо вибору вентилятора. На перший погляд цей вибір досить простий, однак, ми впевнені, що в магазині побутової техніки вам обов'язково знадобляться наші поради. Бажаємо вдалого вибору!

Ви ще не готові зустріти спекотні дні?
Як вибрати хороший вентилятор, на що варто звернути увагу при покупці?

Новости