Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відгуки туристів | Чехія | Тур Прага-Відень-Дрезден

  1. Обговорення:

Додати свою розповідь

Країна: Чехія
Тема: Новий рік
Готель: Чарліз Централ
Дата поїздки: Січень 2013
Турфірма: ДВМ тур
Оцінка турфірмі: задовільно

Тур Прага-Відень Дрезден від компанії «Даруємо Вам МИР»
Empire Service приймаюча сторона.
Розповім про екскурсіях з Праги і об'єктивно оціню роботу приймаючої сторони Empire Service.
День 1. (30.12.12) Приліт в аеропорт Дрездена, трансфер, розміщення в готелі Чарліз Централ.
Увечері від Порохової вежі екскурсія «Легенди Старої Праги». Коштує 30 євро на людину. Розлучення по повній програмі. Без навушників, натовп по нічній Празі. Казки бабусі Аріни, та ще й розказані непрофесійно. Нісенітниця повна. Краще самим погуляти, а не носитися за гідом по малоосвітлених вулицях. Оцінка екскурсії ДУЖЕ ПОГАНО. До речі у інших турфірм в Празі ця екскурсія з навушниками варто от12 до 15 євро.
День 2. (31,12,12) Екскурсія по Старому місту + кораблик з обідом. Екскурсія чудова. Гід Хана вище всяких похвал. Обід шикарний. Все дуже сподобалося. Оцінка гідові і екскурсії ОТЛИЧНО. (Екскурсія включена в тур)
День 3. (01.01.13г) Перенесли самостійно екскурсію а Градичани включену в тур, щоб звільнити останній день для далекої поездкі.С 8 ранку гуляли по Карлова мосту, Старому місту, годували лебедів на Влтаві.
Екскурсія початок в 11 ранку залишила складні враження. Ювелірна фабрика на півтори години була ні до чого, ось туди відвезли автобусом А далі все пішки, пішки. Навіть тому до місця зустрічі не прівезлі.А топати звідти до центру Праги хвилин 40. Що великий мінус приймаючій стороні. Навіть непоганий гід не виправила враження. Оцінка екскурсії ЗАДОВІЛЬНО,
Увечері екскурсія в замок Збирог про середньовічним шоу і вечерею. Варто 60євро.
Ми були в шоці. Дивитися там нічого. Підсвічування у замку немає. Вечеря кинув в здивування. На залізної тарілці половинка кукурудзи, 3 варені картоплини, шматочек курки, сосиска, шматочок м'яса. Чай налили по 100г на людину і дали 8 маленьких печенінок на 6 осіб. Так забула сказати, що холодна закуска складалася з 3 шматочків ліверної ковбаси. Шоу на рівні циркового антре, може бути і нічого, але замок і вечерю зіпсували все настрій. Оцінка з натяжкою ЗАДОВІЛЬНО. Нікому не рекомендую цю екскурсію. Викинуті гроші. На моє зауваження з приводу вечері екскурсовод ДАША відреагувала своєрідно. «А що ви хотіли, це ж середньовічний вечерю!» Браво !!! Особливо сосиски і випитий чай.
День 4. (2.01.13) Екскурсія до Відня. Включена в програму туру. Екскурію затримали на 25 хвилин. Екскурсовод Лебуша. Прости мене, люба, ти дуже мила, але істина дорожче. Ти хороший перекладач, знаєш історію Праги, але не екскурсовод. Водії поводилися безобразно.Нарочіто голосно розмовляли, так що навіть забивали екскурсовода в мікрофон.Хохоталі. Вобщем вели себе зухвало. Я такого чуда ще не бачила. Лебуша, в силу м'якості характеру не могла їм зробити зауваження, а на туристів вони взагалі плювали. Назад автобус затримали, після визначеного часу зустрічі групи ще на півгодини. Коротше, годину часу у Відні у нас просто вкрали. На зворотній дорозі автобус зламався, втратили ще хвилин 20. Фільмів по дорозі нам не показували. Відень сподобалася, але організація поїздки просто ЖАХЛИВО.
День5. (3,01,13) Кутна гора + Вілкопоповіцкій козел. Екскурсія коштує 50 євро. Почалося все зі скандалу тому до автобусі нам оголосили, що за вхід на завод, де в програмі була заявлена ​​безкоштовна дегустація ми повинні були заплатити по 80 крон за людину. Обман і введення в оману туристів в наявності.
Дегустація пива полягала в 500мл келиху пива на заводі, який потрібно було випити за 3-5 хвилин, з дегустаційного залу виносити пиво не можна. До слова сказати в ресторані заводу Едінберг 500 мл пива коштує 25 крон.
Сама екскурсія по Кутній горі і Костніце була чудова. Екскурсовод Діана Олександрівна, а їй більше 70 років нас зачарувала. Оцінка екскурсоводу ВЕЛИКОЛЕПНО. Її оптимізм, почуття гумору дали позитивний заряд на кілька днів.
День 6. (4.01.13г) Екскурсія в Дрезден. Включена в програму. Екскурсовод з Праги Галина. Дуже хороший гід, а ось в самому Дрездені з її тезкою не пощастило. Гід ніякої. Плутає право і ліво. Носитися по місту не звертаючи увагу на групу. Оцінка гідові по Дрездену 3, гіду з Праги за профессинально організовану екскурсію в Дрезденську галерею і заповнення інформації за її недбайливу колегу ОТЛИЧНО. Дрезден чудовий. Ми закохалися в нього з першого погляду.
День 7. Екскурсію купували у Порохової вежі. 45 євро з людини. Чеський Крумлов + замок Глубока. Гіди просто супер. Всьо чотко, налагоджено. Гід Оксана. Дуже задоволені оператором і поїздкою. Дуже шкода, що інші екскурсії купили у Empire Service. Не рекомендую іншим туристам купувати екскурсії у Empire Service, значно дорожче і сервіс на рівень нижче.

Не рекомендую іншим туристам купувати екскурсії у Empire Service, значно дорожче і сервіс на рівень нижче

Автор: Олена

Хочете розповісти про свій відпочинок?

Обговорення:

Класно розповіли. Дякуємо
А де більше-то сподобалося? У Дрездені або в Празі? І фоток б побільше, а ТТО все були, відгуки пишуть, а де фотографії?

2013-02-28 18:23:13 | алекс

Дивіться також: Тури в Чехію | Віза в Чехію | Авіаквитки в Чехію |

У Дрездені або в Празі?
І фоток б побільше, а ТТО все були, відгуки пишуть, а де фотографії?

Новости