Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віденська опера покаже вистави з російськими субтитрами в інтернеті

Опера Опера. Відень, Австрія
Ляшко Юрій © ІА Червона Весна

Онлайн-трансляції вистав з російськими субтитрами покаже Віденська державна опера, повідомляє директор установи Домінік Мейер, 10 вересня передає ТАСС.

Після технічного оновлення онлайн-трансляції опери стануть доступні і для російськомовної аудиторії, поінформував директор австрійського оперного театру Домінік Мейер на прес-конференції в резиденції посла Австрії в Москві.

Мейер розповів, що в останні роки місця в залі театру доповнюють планшети з субтитрами уявлень.

Посол Австрії в Москві Йоханнес Айгнер в свою чергу зазначив затребуваність російських артистів і їхніх колег з пострадянського простору у Віденській опері.

Нагадаємо, що найбільший оперний театр в Австрії в 2019 році відзначатиме полуторавековой ювілей. Святкова подія ознаменує собою прем'єрне представлення нової опери Ріхарда Штрауса «Жінка без тіні» 25 травня 2019 року і безкоштовний концерт на відкритому повітрі на наступний день. В даний момент ведуться переговори про можливість трансляції свята і на територію Росії.

Також відзначимо, що оперними виставами на відкритому повітрі недавно змогли насолодитися російські громадяни на музичних фестивалях в Севастополі і в гірському парку «Рускеала» в Карелії .

Новости