Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відень - найкрасивіша столиця Європи - Путівник від Михайла Шварца

  1. Як я економлю на готелях?

Відень - це один з найпрекрасніших міст Австрії та Європи. Зараз багато хто не може визначитися, який місто красивішим: Прага чи Відень? А може бути Лондон або Париж? Все столиці по-своєму красиві, але Відень - особливо.

Все столиці по-своєму красиві, але Відень - особливо

Але чому ж Відень така красива? Справа в тому, що це місто протягом декількох століть будували різні архітектори і деякі королі та імператори намагалися зробити з неї колиска мистецтва. У Празі була подібна ситуація, але її зводив один король. А Відень трохи відрізняється по стилю від своєї сусідки, але трохи схожа на Будапешт, точніше Будапешт схожий на неї.

У Відні знаходиться величезна кількість пам'яток різних стилів, але разом вони створюють чудовий архітектурний ансамбль. Якщо ви хочете дізнатися більше про Відні, можете відвідати туристичний портал, який дасть відповіді на багато питань. Також в столиці Австрії досить красиво поєднується сучасна архітектура із старовинною, а все тому, що тут знамениті і вмілі архітектори не перестають працювати над проектуванням Відня. Тому дане місто можна вправі вважати ідеальною і красивою європейською столицею!

Як я економлю на готелях?

Все дуже просто - шукайте не тільки на букінгу. Я віддаю перевагу пошуковик RoomGuru . Він шукає знижки одночасно на Booking і на 70 інших сайтах бронювання.

Готелі зі знижкою тут

Залишити коментар

Як я економлю на готелях?
Зараз багато хто не може визначитися, який місто красивішим: Прага чи Відень?
А може бути Лондон або Париж?
Але чому ж Відень така красива?
Як я економлю на готелях?

Новости