Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У неділю очікується спекотна погода на всій території країни

У столиці денний максимум складе 33 градуси.

Остання неділя літа, за прогнозами синоптиків, буде сонячним, спека не відступає. Діє жовтий рівень метеоопасності: через спекотну погоду та надзвичайну пожежну небезпеку.

У неділю в Молдові очікується мінлива хмарність. У Бричанах і Сороках повітря прогріється до 30 градусів, в Бєльцях на градус вище. У Огрееве термометри покажуть 32 градуса, в Тирасполі і Леово плюс 33. У Комраті прогнозують 34 градуси, в Кагулі 35 вище нуля, повідомляє publika.md .

У столиці вночі очікується 18 градусів, денної максимум складе 33 градуси. У найближчі дні погода істотно не зміниться. У вівторок прогнозують короткочасні дощі з грозами.

Завтра на більшій частині території Європи мінлива хмарність. У Мадриді термометри покажуть +33 градуси, в Римі дощі і плюс 27. У Парижі повітря прогріється до 24 градусів, в Лондоні 16 вище нуля. У Берліні 21 градус, у Відні дощі, там температурний максимум складе 20 градусів. У Празі на градус вище. У Варшаві прохолодно, там прогнозують 15 градусів. У Будапешті обіцяють дощі і плюс 18. Опади очікуються і в Белграді, там повітря прогріється до 29 градусів. В Афінах термометри покажуть +32 градуси, в Анкарі на два градуси вище. У Бухаресті плюс 34. У Києві прогнозують 31 градус, в Москві плюс 27.

Новости