Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Танець Відня і Будапешта (Новий рік)

КАТАЛОГ ТУРІВ КАТАЛОГ ТУРІВ   Роздрукувати   ПРИМІТКИ ПО ТУРУ ПОГОДА ПРОГРАМА ТУРУ:  1 день   Зустріч в Києві з представником компанії «ТАТУР» Роздрукувати

ПРИМІТКИ ПО ТУРУ ПОГОДА

ПРОГРАМА ТУРУ:

1 день

Зустріч в Києві з представником компанії «ТАТУР». Виїзд в Угорщину автобусом о 09:00 від південного терміналу центрального ж / д вокзалу (біля торгового центру «Європорт»). Приєднання туристів у Львові орієнтовно в 18:00 - 19:00 на Окружній Львова, Стрийському автовокзалі. Нічний транзит по території Угорщини.

2 день

прибуття в БУДАПЕШТ (Орієнтовно о 10.00). Відвідування термальних купалень Cечені (Вхідні квитки 14 євро) - один з найбільших термальних комплексів Європи.
Оглядова автобусно - пішохідна екскурсія по БУДАПЕШТУ. Ви побачите Площу Героїв, пам'ятник Тисячоліття, замок Вайдахуняд, Рибацький бастіон, церква Матяша, Королівський Палац, символ міста - Ланцюговий міст. Будайськая панорама - Фортечний район із собором Матяша і гора Геллерт з Цитаделлю стали частиною Всесвітньої Культурної Спадщини. Розміщення в готелі. Вільний час. Ночівля.

3 день

Сніданок у готелі. Вільний день або факультативна екскурсія в Відень (50/35 євро, при групі мінімум 20 чоловік). Пішохідна екскурсія по місту в супроводі російськомовного гіда по історичних пам'ятках столиці Австрії. В ході екскурсії перед Вами постануть чудові пам'ятники: Парламент, Ратуша, Віденський Будинок Опери, Хофбург - колишня резиденція імператорів Габсбургів, площа Марії Терези, собор Святого Стефана. Вільний час. Рекомендуємо: - Відвідування Імператорської Скарбниці (20 євро), де ви побачите Корону Священної Римської Імперії і австрійську імперську корону, окремий зал «Бургундської скарбниці» (регалії, церемоніальні шати, коштовності і реліквії ордена Золотого руна і герцогів Бургундських, в тому числі і « священний спис », яким був нібито пронизав розп'ятий Христос.
Виїзд з Відня орієнтовно о 16.00. Повернення в Будапешт. Для бажаючих за дополнітельну оплату організація святкування НОВОГО 2015 року в ресторані Будапешта.
Ночівля в готелі.

4 день

Сніданок у готелі. Виїзд на факультативну екскурсію по містах закруту Дунаю (25/15 євро). Сентедре - невеличке мальовниче містечко має свою неповторну атмосферу. Чергування звивистих вуличок, крихітних площ, що нагадують середземноморські країни. Екскурсія в угорський музей виноробства (з дегустацією вин, вхідний квиток (10 євро), відвідування музею Марципанів (Вхідний квиток 3 євро). Екскурсійна програма в м Вишеград (вхідний квиток в фортецю - 8 євро). Повернення в Будапешт.
ВЕЧІРНЯ Прогулянка на кораблику по Дунаю «Місто в ілюмінації» (20). Ночівля в готелі.

5 день

Сніданок. Звільнення номерів. Виїзд з Будапешта, переїзд в м ЕГЕР - місто в стилі угорського бароко. У красивій долині на перетині гір Бюкк і Матра, в 130 кілометрах від Будапешта, розкинулося місто Егер, знаменитий своїми бароковими архітектурними пам'ятками, середньовічною фортецею, виробленими в околиці вогняними винами і цілющими термальними водами. Екскурсія по місту, відвідування підвалів в Долині красунь з дегустацією вин і гуляшем (15/10 євро).
Виїзд в Егерсалок - невелике селище, який розміщений біля підніжжя гір Матра і Бюкк, в долині річки Лашко. Секрет привабливості Егерсалок прихований в красі навколишньої природи. Справжньою пам'яткою місцевості є термальне джерело. Відвідування wellness-купалень (вхідний квиток - 12 євро), обладнаних сидячими басейнами з лікувальною водою, бульбашкової ванною, басейном вражень і басейном для дітей, а також басейнами із звуковими і ароматичними ефектами. Тут можна скористатися саунами, доріжкою Кнейпа, спеціальними масажами і косметологічними послугами.
Дотримання на угорсько-український кордон.

6 день

Прибуття до Львова після 9.00, до Києва орієнтовно о 18:00.


У вартість туру входить: У вартість туру не входить:

  • Проїзд автобусом по маршруту;
  • Проживання в готелі 3 *;
  • Харчування - сніданки;
  • Екскурсійне обслуговування по програмі без вхідних квитків.
  • Консульський збір, послуги візового + страховка -60 євро / 25 євро (пільгові категорії); особи старше 75 років-доплата за страховніе 5 євро;
  • Вхідні квитки в екскурсійні центри, музеї.
  • Купальні Сечені - 14 євро;
  • Закрут Дунаю - 25/15 євро;
  • Музей виноробства з дегустацією вин - 10 євро;
  • Прогулянка по Дунаю - 20 євро;
  • Відень - 50/35 євро;
  • Скарбниця Габсбургів - 20 євро;
  • Дегустацією вин і гуляшу в Егері - 15/10 євро;
  • Відвідування wellness-купалень - 12 євро.

Новости