Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Спецпропозиція на недорогі авіаквитки до Відня

  1. Авіаперевізники, у яких є рейси до столиці Австрії
  2. Мінімальні ціни на авіаквитки до Відня
  3. Скільки займає переліт з Москви до Відня?
  4. Як купити дешевий авіаквиток до Відня без націнки?
  5. Деякі факти про аеропорт Відня

Подивіться, в які місяці і дні можна дешевше долетіти до Відня з Москви , Санкт-Петербурга , Києва , Єкатеринбурга , Самари , Новосибірська та інших міст, жителі яких уже шукали рейси для себе. Зеленим відзначені акції і найвигідніші тарифи. За замовчуванням показуються ціни на поточний місяць, але взагалі можна вибрати будь-який.

Авіаперевізники, у яких є рейси до столиці Австрії

До Відня літають «Аерофлот», «Егейські авіалінії», Job Air, Germanwings, Air Moldova і інші авіакомпанії. Ми можемо знайти для вас рейси без пересадки і з пересадкою. Авіакомпанії інші країн зазвичай пропонують перельоти з пересадкою через свій базовий аеропорт.

Авіакомпанії інші країн зазвичай пропонують перельоти з пересадкою через свій базовий аеропорт

Міжнародний аеропорт Відня. Фото mrWerner з Flickr

Мінімальні ціни на авіаквитки до Відня

переліт з Москви до Відня буде коштувати 80 доларів як і з Гельсінкі, Риму або Парижа . авіаквиток в австрійську столицю з Санкт-Петербурга зазвичай коштує трохи більше ста доларів. З Ростову-на-Дону - близько двохсот. Зазвичай попит на квитки до Відня знижується влітку і росте до новорічних свят. Найнижчі ціни спостерігаються у жовтні.

Скільки займає переліт з Москви до Відня?

З Москви до столиці Австрії летіти близько трьох годин - приблизно стільки ж, скільки і в Афіни .

Як купити дешевий авіаквиток до Відня без націнки?

Найпростіший спосіб заощадити на купівлі авіаквитка - скористатися такою пошуковою формою, як у нас. З її допомогою можна знайти найдешевші пропозиції з взагалі існуючих. Але й з них можна вибрати найбільш дешеві - просто намітьте дату вильоту на вівторок, середу або четвер. У ці дні ціни зазвичай нижче, ніж інші. Подивіться нашу інструкцію про те, як купити недорогий авіаквиток .

Деякі факти про аеропорт Відня

Віденський міжнародний аеропорт називається «Відень-Швехат» на честь містечка Швехат, поруч з яким він розташований. Відень знаходиться в 18 кілометрах на північний захід від аеропорту. У «Відні-Швехаті» два міжнародних терміналу і один внутрішній.

Як купити дешевий авіаквиток до Відня без націнки?
Скільки займає переліт з Москви до Відня?
Як купити дешевий авіаквиток до Відня без націнки?

Новости