Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

оперний Бал

  1. ціни
  2. Дрес-код
  3. відкриття

Багато років Відень продовжує зберігати право називатися столицею балів. У бальний сезон щорічно тут проходить більше двохсот танцювальних свят. В Австрії і у всій Європі, протягом багатьох десятиліть Віденський оперний бал займає чільне місце серед усіх танцювальних свят.

Проводиться Оперний Бал у Відні в будівлі Державної Опери, яке знаходиться на Рінгштрассе, недалеко від Ратуші. Він вважається самим яскравим і незабутнім подією віденського проведеного бального сезону. На бал з'їжджається близько п'яти тисяч гостей. Оперний Бал - урочистий захід, який проводиться з неодмінним набором самих різних класичних танців і обов'язково супроводжується суворим етикетом.

ціни

Проводиться, як правило, Оперний бал в лютому, вартість вхідного квитка коливається в районі двохсот тридцяти євро, а ось вартість ложі може доходити до сімнадцяти тисяч, місце за столиком на шість персон обійдеться в дев'ятсот шістдесят євро. Але все це є додатковим платежем до обов'язковій оплаті вхідного квитка. Можна подивитися бал, при наявності великого бажання, стоячи на верхніх ярусах, де вартість квитків, звичайно, набагато скромніше, і становить від шістдесяти євро, що залежить від місця розташування ярусу.

Дрес-код

Все, що приймають участь у святі, обов'язково повинні дотримуватися суворого дрес-код - жінки одягаються в бальні довгі сукні, а чоловіки - у фраки. Глядацька зала і сцена Державної Опери всього на одну ніч перетворюються в велетенську зачаровує танцювальний майданчик. Блиск різнокольорових вогнів, красиві квіткові гірлянди, неповторні розкішні туалети і дуже красиві коштовності - так, напевно, можна спробувати описати цю ніч. На балу збирається весь вищий світ не тільки Австрії, але і всього світу.

відкриття

Як і багато бали, цей Оперний бал відкривається танцем дебютантів - молодих танцюристів, вік яких не повинен бути менше сімнадцяти років і старше двадцяти чотирьох років Як і багато бали, цей Оперний бал відкривається танцем дебютантів - молодих танцюристів, вік яких не повинен бути менше сімнадцяти років і старше двадцяти чотирьох років. Дівчата, одягнені в білі довгі сукні, які прикрашені квітами, і юнаки - в чорних фраках, демонструють прекрасний і чудовий танець - полонез, який є одночасно і урочистим, і зворушливим танцем.

Свій початок історія "Віденського балу" бере сто двадцять років тому, і сьогодні залишається найпопулярнішим заходом в світі і в багатьох містах, за його образом і подобою проводяться "Оперні бали". Якщо придбати путівку « автобусні тури в Австрію », То можна відвідати це дивовижне захід, який надовго залишиться в пам'яті.

Будемо раді відповісти на Ваші додаткові запитання - скористайтеся формою запиту або телефонуйте:
(495) 730-13-30 або 912-80-20.
Ми працюємо з 09:00 до 20:30 в будні дні і з 11:30 до 17:00 по суботах.

Додаткова інформація:

Новости