Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Мюнхен - Зальцбург - Відень

  1. 1 день Мюнхен Прибуття в аеропорт Мюнхена. Зустріч в аеропорту з російськомовним представником....
  2. 3 день Мюнхен - «Південна Баварія (Обераммергау, Етал) і Королівські замки: Нойшванштайн і Ліндерхоф» *
  3. 4 день Мюнхен - "Регенсбург - Дунайський розлом" *
  4. 5 день Зальцбург - Відень
  5. 7 день Відень - "Віденський ліс" * - "Австрійський Ескоріал" *
  6. 8 день Відень
1 день Мюнхен

Прибуття в аеропорт Мюнхена. Зустріч в аеропорту з російськомовним представником.
Трансфер в готель 3 * / 4 * / 5 * (на вимогу) в центрі міста.
Ніч в готелі в Мюнхені.

2 день Мюнхен

Сніданок у готелі.
Оглядова автобусно-пішохідна екскурсія по Мюнхену з оглядом найкрасивіших площ міста: Марієнплац, Королівська площа, Одеонсплац, Нової та Старої Ратуші, зимової Резиденції баварських королів і герцогів і екскурсія в пивний будинок Хофбройхаус (3 ч.). Обід або вечеря * в повному будинку Хофбройхаус або Шпати (оплачується додатково, відвідання за бажанням).
Вільний час або екскурсія * в Мюнхенську Резиденцію - одну з головних визначних пам'яток Мюнхена (~ 2,5 ч., € 45, вхідні квитки оплачуються додатково: € 11).
Ніч в готелі в Мюнхені.

3 день Мюнхен - «Південна Баварія (Обераммергау, Етал) і Королівські замки: Нойшванштайн і Ліндерхоф» *

Сніданок у готелі.
Вільний час в Мюнхені або додаткова екскурсія * «Південна Баварія і Королівські замки: Нойшванштайн і Ліндерхоф» на цілий день (~ 11 год., € 60, вхідні квитки оплачуються додатково: € 25 / діти до 18 років - 2 € за резервацію). Ви проїдете по живописних районах Південної Баварії з оглядом знаменитого замку Нойшванштайн і замку Ліндерхоф - маленького Версаля в Альпах; зупиніться в одній з найкрасивіших сіл Європи Обераммергау, жителі якої славляться мистецтвом художнього розпису будівель і різьбленням по дереву; відвідайте Собор при діючому монастирі бенедиктинских ченців Етталь ... Вечеря * в ресторані при монастирі Етталь (Наша порада: пиво Етталь і страви регіону Алгой: стейк від дроворуба, стейк від мисливця, форель по-селянськи).
Ніч в готелі в Мюнхені.

4 день Мюнхен - "Регенсбург - Дунайський розлом" *

Вільний час в Мюнхені або додаткова екскурсія * «Регенсбург - Дунайський розлом» * на цілий день (~ 10 год., € 60, проїзд на кораблику по Дунаю оплачуються додатково ~ € 7). «Регенсбург-Кельхайм-монастир Вельтенбург» - один з найкрасивіших і незабутніх маршрутів в Баварії, складається з двох частин:
1 частина: Регенсбург - світова культурна спадщина людства. Оглядова екскурсія по місту, вільний час.
2 частина (тільки в літній період з червня по вересень): Пароплавна екскурсія по Дунаю в старовинний бенедиктинський монастир Вельтенбург.
Вечеря * в найстаршої монастирської пивоварні Німеччини за всіма традиціями оберпфальской кухні (Наша порада: пиво «Дункель бароко» і копчена форель, баранячі реберця, м'ясні ковбасні сосиски).
Ніч в готелі.

5 день Зальцбург - Відень

Сніданок у готелі.
~ 09: 00 - в иезд з готелю. трансфер в Зальцбург (~ 145 км), пішохідна екскурсія по Зальцбургу (~ 2 ч.) З оглядом парку і палацу Мірабель, будинки, де народився Моцарт; одного з найстаріших монастирів Європи - монастиря св. Петра, найбільшою фортеці Європи Хоензальцбург, соборній площі і кафедрального собору Зальцбурга і знаменитих Фестивальних будівель. Вільний час.
~ 17: 00 - переїзд на поїзді в Відень (~ 295 км). Трансфер з вокзалу у Відні в готель.
Розміщення в готелі в Відні.

7 день Відень - "Віденський ліс" * - "Австрійський Ескоріал" *

Сніданок у готелі.
Вільний день в Відні або додаткові екскурсії.
- екскурсія * «Віденський ліс» (~ 4 ч., € 65, вх.квитки оплачуються додатково).
- екскурсія * «Австрійський Ескоріал» (~ 4 ч., € 65, вх. Квитки оплачуються додатково: € 17). Це подорож в один з найдивовижніших міст Австрії - Клостенойбург - "In einem Katzensprug". тобто "В одному стрибку кішки" від Відня, в якому на березі Дунаю височить замок-монастир августинских ордена - австрійський Ескоріал. Він - один з найдавніших збережених монастирів в сучасній Австрії, володар незліченних скарбів, найбільший власник виноградників в країні, хранитель безлічі таємниць і легенд.
Ніч в готелі в Відні.

8 день Відень

Сніданок у готелі.
Трансфер в аеропорт. Виліт в Москву (або інше місто).

Новости