Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Крила - Все про українську авіацію - Лоукост Laudamotion відкриває рейс Київ - Відень

Авіакомпанія Laudamotion оголосила про розширення маршрутної мережі та відкриття 9 нових напрямків по Європі, а серед них є прямий рейс до Києва Авіакомпанія Laudamotion оголосила про розширення маршрутної мережі та відкриття 9 нових напрямків по Європі, а серед них є прямий рейс до Києва.

Нові рейси зі столиці Австрії до Києва почнуть виконувати з 1 лютого 2019 року п'ять разів на тиждень: по понеділках, вівторках, середах, четвергах і суботах, - повідомляє Lowcostavia.com.ua

Крім повідомлення до Києва лоукост Laudamotion відкриє рейси з Відня в Марракеш (Марокко), Штутгарт (Німеччина), а також на грецькі курорти Іракліон, Родос, Кос, Корфу, Міконос і Закінтос.

Laudamotion - австрійська лоукост-авіакомпанія, заснована в березні 2018 Нікі Лауда. Штаб-квартира знаходиться у Відні, флот налічує 19 літаків сімейства Airbus. Авіакомпанія обслуговує 49 маршрутів в 18 країнах. У 2018 році Laudamotion і Ryanair оголосили про партнерство, згідно з умовами якого Ryanair отримав 75% акцій австрійської компанії.

Авіаквитки Київ - Відень від Laudamotion поки недоступні для покупки і повинні з'явитися у продажу 13 грудня. Купити їх можна на сайту Ryanair.

Новости